Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.354
Cevap
318
Favori
907.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nuroxy

75 Mbps TurkNet kullanıcısıyım. Aylardır severek kullanıyorum ve yaklaşık 4 tanıdığıma bağlattırdım ama inanın şu 1 hafta yeter dedim. Hızım akşam saatlerinden itibaren 10-15' i geçmiyor ve online oyunlarda 50-60 civarında olan ping değerlerim 150' den aşağı inmiyor. Gece düzeliyor, gündüz düzeliyor hızım ve pingim, fakat akşam saatleri çok kötü. Buna rağmen TurkNet arayıp yok bina içi tesisat, yok modem vs. Gibi şeyler söyleyip kapatıyor.

Allah aşkına bu kablolar, tesisat, modem gece mi bozuluyor? Ya elinizi vicdanınıza koyun, siz inanıyor musunuz buna? Lütfen sorunlarımızla ilgilenin.

Umarım insanlar "modem, bilgisayar ve iç tesisat" gibi söylemlere inanıpta bunları düzelttirmek için para veya zaman harcamıyordur. Sıkıntı alt yapıdan (ttnet, turknet vs.) kaynaklanıyor düzeltmeye çalışıyoruz demek çok mu zor. Bilgisayardan anlamayan bunların sözüne inanıp yeni modem alan bile vardır.

• TurkNet nitelikli dolandırıcılık yapıyor.
    Ekim ayında TurkNet e abone olmak için evraklarımı gönderdim. Abone olmadan referans numarasıyla olunca 1 ay ücretsiz ayrıca otomatik ödeme talimatı verince de 1 ay ücretsiz internet kullanacağım söylendi. Ben de asabi biri olduğumu eğer internetimin bağlanmasında bir sorun olacaksa aboneliğimi hiç başlatmamalarını söyledim. Onlarda aktivasyonumun tamam olduğunu, 48 saat içinde internet hizmeti alabileceğimi söylediler. Bunun üzerine ben de kabul ettim. 1 Kasım itibariyle aboneliğim aktif edildi fakat ben 7 gündür internet hizmeti alamadım. Defalarca şikayet kaydı açmama rağmen sonuç yok. Bununla birlikte 1 Kasım'da hemen fatura edilmiş. Kısacası hem interneti kullanamıyorum hem de bana ilk ay ücretsiz denmesine rağmen fatura kesilmiş. Kısacası TurkNet firması nitelikli dolandırıcılık yapıyor. İptal etmek istiyorum zorluk çıkarıyorlar. Ben bulaştım siz bulaşmayın.

• taha2008 T kullanıcısına yanıt
    ilk ay ücretsiz değil de 1 ay ücretsiz deniliyor genelde. ilk faturayı ödedikten sonraki ay ücretsiz kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

ilk ay ücretsiz değil de 1 ay ücretsiz deniliyor genelde. ilk faturayı ödedikten sonraki ay ücretsiz kullanıyorsunuz.

Hocam böyle çorba laflar yakışmaz madem kurumsalsın çıkıp saatlerce konuşuyorsun orda burda 1 ay içinde 3 fatura kesip para diyorsan nitelikli rezil bir dolandırıcıdan başka değildir.
  • Destek sisteminiz Türkiye' de ki en berbat sistem olduğunu belirteyim. Müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde bağlanamıyoruz. İnternet her akşam yavaşlıyor. Destek talebi oluşturuyoruz geri dönüş yapan yok. Bu işi yapamayacaksanız orada burada AKN' yi kaldırdık demeyin. AKN' yi kaldırdınız ama 35 Mbit hız veriyoruz deyip bizi 8 mbite mahkum ediyorsunuz. Karşımızda muhatap olacak birini bile bulamıyoruz. İnternetim şimdi kopsa 48 saat içinde dönüş yapacaksınız güya. Şimdi bir aydır kullanıyorum 2 adet fatura gelmiş. Bu 2 faturanın niye geldiğini öğrenmek için müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum bir türlü bağlanamadım. Uzun lafın kısası AKN' yi kaldırdınız ama henüz kurumsal şirket olamadınız.
  • Kehanist kullanıcısına yanıt
    kurumsal firma her türlü teknik problemimizi halletti de bu kelime oyununu mu konuşacağız bu gidişle ben de superonline'a geçeceğim. eskiden çok iyiydim onlarla, ne kesilme vardı ne bir şey. kota yok diye buraya geldik ama gelmez olaydım dedirtiyorlar her akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

kurumsal firma her türlü teknik problemimizi halletti de bu kelime oyununu mu konuşacağız bu gidişle ben de superonline'a geçeceğim. eskiden çok iyiydim onlarla, ne kesilme vardı ne bir şey. kota yok diye buraya geldik ama gelmez olaydım dedirtiyorlar her akşam.

Kesinlikle tavrım firmaya hocam yanlış anlama hepimizi mağdur etti bunu paramız ile yaşadık en çok zoruma bu gidiyor almadığım hizmete 130 tl ödedim şaka gibi insanları salak yerine koyup pişkinlik peşinde olanlar

• Daha öncesinde sorunsuz kullandığım internetim bir süredir akşamları çok yavasliyor şöyle ki 50 mb olan hizim 5 mb lere kadar düşüyor ping değerim ise 150 ye çıkıyor arıza kaydı oluşturdum bina içi tesisatini kontrol ettirin diye mesaj geldi ne yapmam.gerekiyor bilemedim o kadar insana da tavsiye ediyoruz ben kotalı kullanmaya devam etsem olur mu eski hızında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypangea

Destek sisteminiz Türkiye' de ki en berbat sistem olduğunu belirteyim. Müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde bağlanamıyoruz. İnternet her akşam yavaşlıyor. Destek talebi oluşturuyoruz geri dönüş yapan yok. Bu işi yapamayacaksanız orada burada AKN' yi kaldırdık demeyin. AKN' yi kaldırdınız ama 35 Mbit hız veriyoruz deyip bizi 8 mbite mahkum ediyorsunuz. Karşımızda muhatap olacak birini bile bulamıyoruz. İnternetim şimdi kopsa 48 saat içinde dönüş yapacaksınız güya. Şimdi bir aydır kullanıyorum 2 adet fatura gelmiş. Bu 2 faturanın niye geldiğini öğrenmek için müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum bir türlü bağlanamadım. Uzun lafın kısası AKN' yi kaldırdınız ama henüz kurumsal şirket olamadınız.

İki tane gelen faturanın ilki abonelik başladığı günden ay sonuna kadar olan süre için, ikinci fatura bir sonraki ay için. Taahhüt olmadığı için ön ödemeli olarak çalışıyorlar.

• Upload hızım çok düşük eyy türknet!!! 3 yıldır kullanıyorum kota filan herşey iyide upload hızımda 3-5 mb arası olsaydı keşke.

• bu ne ey turknet sürünüyoruz yerlerde bu kepazeliktir. Geçen gün konuştuk hızı güncellenecekti ama hala gelişme yok daha gerileme var desek yeridir.
    Ben böyle internet istemiyorum kardeşim. Acilen düzeltilmesini rica ederim.
    Bir fax herşeyi bitirir.

müşteri no: 3088283adsl
    tel: 02362319021

• Statik IP için müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Fakat çağrı merkezindeki tuşlamayla direk statik IP tanımlandı. Şimdi iptal ettim. Tekrardan alacağım fakat şuan değil. Evdeki cihazıma dışarıdan erişmek istiyorum. Statik IP ile mümkün olacak diye düşünüyorum. Fakat merak ettiğim bir konu var, IP havuzundan felan vermiyorsunuz değil mi bu IP leri? Birde bu ay bu statik IP faturalandırılacak mı?
  • Yahu müşteri hizmetlerini kaldırmak yasaya uygun mu

Bu btk felan artık 2 dk içinde bağlanmak zorunda felan demişti

Müşteri hizmetleri olmayan firma olur mu

Internetiniz koparsa 2 gün de duzelmeyebilir benim gibi 20 günde.

• Köşeye sıkışınca cevap dahi atmıyorsunuz ne desteği buradaymış?
  • 20 gündür VDSL e geçirmediler , iptal ile uğraşmadan başka servis sağlayıcıya geçsem iptal etmeme gerek kalır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LorduSs

20 gündür VDSL e geçirmediler , iptal ile uğraşmadan başka servis sağlayıcıya geçsem iptal etmeme gerek kalır mı ?

Geçebilirsen gerek kalmaz fakat geçebileceğini sanmıyorum 11 gün bekledim geçmek için onay vermediler, bu konuda 20 gün bekleyip geçemeyen de var... İptal ettim kurtuldum, keşke çok daha önce iptal ettirebilseymişim sinirlendiklerim yanıma kar kaldı...
  • Bugün konuştuğum müşteri temsilcisi konuşurken iki kelimeyi bir araya getiremiyordu. Hızlı konuşacam diye kelimeleri sürekli yanlış telaffuz etti. Muhtemelen acelesi olan birini yoldan çevirip gel şu telefona bak demişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bağlı olduğunuz santral dolabınızda VDSL boş portu kalmadığı için sizi otomatik olarak ADSL hattına yönelendiriyor.

Peki yeni port takılır mı? Ne kdar sürer bu süreç? 2 ay sonra taahhüdüm bitecek seçim yapmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şikayetlerinizi aynı zamanda btk sitesine de iletin aksi takdirde bir çözüm bulacağımızı zannetmiyorum 03122947811 btk internet şikayetleri ile igilenen birimin numarası aradım bilgi aldım belli bir oranda şikayet gelirse yıllık ciroları üzerinden ceza kestiklerini söylediler. Milleti kandırıp kendi sağlayıcısına geçirip sonra da mağdur eden firmayı şikayet edelim ki çözüm adına katkıda bulunsun yoksa buraya yazdığımızda klasik cevapları almaya devam edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiresome

Arkadaşlar şikayetlerinizi aynı zamanda btk sitesine de iletin aksi takdirde bir çözüm bulacağımızı zannetmiyorum 03122947811 btk internet şikayetleri ile igilenen birimin numarası aradım bilgi aldım belli bir oranda şikayet gelirse yıllık ciroları üzerinden ceza kestiklerini söylediler. Milleti kandırıp kendi sağlayıcısına geçirip sonra da mağdur eden firmayı şikayet edelim ki çözüm adına katkıda bulunsun yoksa buraya yazdığımızda klasik cevapları almaya devam edeceğiz.

Evet hocam toplu şekilde şikayet edelim müşteri temsilcisi yok sadece abonelik açık kanunen böle olamaması lazım derdimiizi anlatamıyoruz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.