< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet Destek Burada (1996. sayfa)
-
-
Onayladığım sözleşme detayını incelediğimde 840 TL lik kurulum ücreti ibaresi eklenmiş , ücret alınmasa dahi 30 günden sonra hattımı iptal eder veya taşırsak 840 tl lik kurulum ücretinin 6 takside bölündüğünü , kalan taksitlerin alınacağı bilgisi paylaşılmış.
Benim halihazırda bir xdsl numaram var , sizin sistemlerinizdeki sorun yüzünden geçiş olmayacağını belirttiniz. (Bağlantım fiber olmasına rağmen bakır altyapıda gözüküyormuşum , başka bir temsilci ise 178 ile başlayan numaralarda taşıma olmuyor bilgisi veriyor.)
1780641569 xdsl numaram . Ben yeni üyelik istemiyorum , mevcut olan operatörümden taşıma istiyorum . Eğer taşıma yapmanız mümkün olmayacaksa başvurumun iptalini istiyorum. Üye numaram 4270776 @TurkNetDestek@TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major41 -- 12 Aralık 2024; 0:14:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e devletten onay verdim ama sesli onay için aranacakmışım. arayan soran yok
-
Sözleşmeye onay vermek için e-devlete girerken sunucu problemi yaşandığı için giriş tamamlanamadı hatası veriyor e-devlet şifresi ile giriyor ama onay verilmiyor internet bankacılığı ile giremedim nasıl onay verebilirim ?
Ayrıca yukarıda 840 TL kurulum ücreti yazanlar olmuş ben giremediğim için sözleşmeyi göremiyorum bu doğruysa ben dahil bir çok kişi bilmeden geçiyor teyit gerekli.
Enpara bende hata verdi ziraat ile girdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler evet sorun enparadaymış girdim. Bende üstte yazan @RElS gibi 100 VDSL paketine taşıma yapıyorum eğer taşıma değil yeni hat vereceklerse kalsın eldeki porttan olmayalım. İşlem türü ISS Değişik İle Yeni Abonelik yazıyor bu taşıma değil sanırım ama sözleşmeyi indirip okudum kurulum ücreti 0 TL diyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 12 Aralık 2024; 3:11:56 >
Detaylarına bak onaylamadan, işlem türü yeni tehsis aboneliği yazıyorsa onaylama bu yeni bağlantı başvurusu demekmiş. ISS işletmeci değişikliği yazması gerekiyor işlem türünde. Birçok kişi bu şekilde yanlış işlem yapmışlar, ben bu farkı bilmeden onayladım iptal ettirmeye uğraşıyorum şimdi müşteri hizmetlerinden dönüş yapan olmadı.
Kurulum ücreti 0 tl görünüyorsa onaylayabilirsin. Sizde olması gerektiği gibi yapmışlar işlemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 12 Aralık 2024; 3:17:19 >
E-devlette işlem türü ISS Değişik İle Yeni Abonelik yazıyor. Bu hangisi çözemedim.... Ama sözleşme pdfsinde kurulum ücreti 0 yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biolystick -- 12 Aralık 2024; 3:17:13 >
Tamam doğru işlem yapılmış size geçiş için. Aktivasyon süreci başlayacak onay sonrasında kısa sürede açılır internetiniz.
Sağolun hocam boş port yok yanlış birşey yapıp portu kaybetme riski korkuttu. Umarım sizde en kısa sürede sorunu çözersiniz.
Dün yeni geçiş başvurusu yaptım ancak dünden beri geçiş işlemleri için sesli onay vermem gerekiyor kaç seferdir telefon meşgulken aramışsınız. Ben sesli onay için iletişim merkezini aradığımda link attık diyip telefon kapanıyor kimseye bağlanamıyorum. Kime nasıl ulaşabilirim sesli onay vermek için @TurkNetDestek No: 4265458
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saracx -- 12 Aralık 2024; 9:23:37 > -
@TurkNetDestek churn belgesinde küçük değişiklik olacak sonra Comnet onaylayacak dünden beri internetsiz bekliyoruz
Müşteri hizmetlerine asla bağlanamıyorum, sadece bot cevap veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amilton -- 12 Aralık 2024; 10:27:6 >
. Canlı destek yok; cansız destek var.
Merhaba dün akşam bir müşter hizmetlerindeki arkadaşla görüştüm, beni tekrar arayacağını söyledi sabah, aramasını bekliyorum, ben aradığımda hat kesiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, konu linkini ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Sizinle iletişime geçeceğiz. -
Merhaba, sürecinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı kullanabilirsiniz. -
Merhaba, PM üzerinden iletişime geçtik. -
Merhaba, iletişime geçtik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X