Merhaba kolay gelsin Comnet firması interneti kapattı dun itibariyle bende hemen türknete geçiş icin basvurdum fakat daha sonra 2 ay ucretsiz faturalar türknetten adı altında bir kanpanya cıkmıs bende bu promosyondan yararlanmak istiyorum .. hızım 88/8 olarak acılmış 100/20 olarak güncellenmesini istiyorumm abone no 4263652 |
TurkNet Destek Burada (1999. sayfa)
-
-
Merhaba Erkan Bey, hem hız profilinizde yaşadığınız sorunun düzeltilmesi hem de indirim tanımlaması için kaydınızı oluşturduk. Ekibimiz sizinle iletişime geçecek. -
Merhaba iyi gunler comnetten gecis yapacagim comnetten gecenlere ilk 2 ay bedava ve burgerking 6 ay yuzde 50 indirimli kampanyadan yararlanabilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingalonedark -- 12 Aralık 2024; 14:17:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba @TurkNetDestek
ES** ÖZ******
Abone No: 4271973
Dün akşam başvurup e-devlet onayı ve kimlik yükleme işlemini hallettik, sesli onay için aranmayı bekliyoruz.
Biraz aciliyetimiz var süreci hızlandırabilir misiniz?
İyi günler.
-
Turknet aradı sesli onay için 2 ay comnetten geldiğiniz için bedavanız tanımlanacak dedi 2 ayrı kampanyada birleşmiyor dedi yani arkadaşını getir kodu olmuyor yada burgerking vs
-
Burger king kampanyasi olmuyo dimi dostum oluyo diyenler var?
@TurkNetDestek iyi çalışmalar bugün comnet den Turknete geçiş için başvuru işlemlerini tamamladım sizden haber bekliyorum biraz aciliyetim var evden çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim müşteri no; 4276608
Aradığında sordum iki ayrı kampanya olmuyor dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de 2 ay comnet 1 ay arkadaşını getir denedim ama 2 kod olmuyor dediler, tüm başvuruyu iptal edip tekrar baştan yaptım. o yüzden burger promo ile devam ettim yeni üyelikte , telefon bekliyorum.
-
Mevcut aboneliğiniz bakır altyapıda ancak adresinizde fiber altyapı da bulunuyor. Aboneliğinizi teknik sebeplerden dolayı ne yazık ki fiber altyapıya taşıyamıyoruz. Fiber altyapıda hizmet almak istiyorsanız “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçerek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bize bu şekilde başvurunuzu yaparsanız, mevcut internet hizmetinizin iptalini kendiniz yapmalısınız. – Geçiş işlemi olmadığı için biz bu süreci üstlenemiyoruz.
Geçiş işleminde bu sorunla karşılaşan yok mu bi banamı denk geldi
Merhaba @TurkNetDestek @TurkNet Destek
Dün akşam e devlet üzerinden başvurumu yaptım ancak hala aranmayı bekliyorum. Sistemde internet erişimi için kullanıcı adı ve şifre oluşturulmuş bende bu bilgileri modeme girdiğimde internet lambası normale döndü ancak hala erişimim yok maalesef. Prosedürü hızlandırma şansımız yok mudur?
Açıkçası benden sonra geçiş başvurusunda bulunan DSL müşterilerin bağlantıları çok hızlı bir şekilde sağlandı ama nedense fiber kısmında aranılmayı bekliyoruz.
İlginize teşekkürler.
Abone No: 4268501
-
Benim de başıma geldi , halihazırda xdsl numaram ve fiber modemim mevcut , sıfırdan abonelik yaptılar ancak kurulum ücreti ücretsiz gözüksede 12 taksitte 70 tl olarak her ay düşüldüğünü , 4.ve 5.ay çıkış yapıldığında kalan taksitlerin alınacağı şeklinde ibareyle karşılaşanlar olmuş , size bu sabah ta sordum dönüş yapıldı dendi ancak bana herhangi bir dönüş yapılmadı.
İlerde bana süpriz fatura çıkmaması için soruyorum , 4.veya 5.ayda turknet aboneliğimin iptalinde veya taşımada bana kurulum ücretinin kalan taksitleri adı altında ücret yansıtılacak mı ? Bunun cevabını verirseniz çok sevinirim.
Abone no : 4270776
-
Merhaba bir diğer comnet aboneliğim var ve onuda türknete geçirmek istiyorum
binada en başından beri fiber altyapı var ve bende fiber internet açtırmıştım
comnet devre numaram 1780413392
ama türknete geçiş yapmak istediğimde sanki vdsl kullanıyormuşumda altyapım fibermiş gibi müsade etmediği saçma bir hata alıyorum.
Mevcut aboneliğiniz bakır altyapıda ancak adresinizde fiber altyapı da bulunuyor. Aboneliğinizi teknik sebeplerden dolayı ne yazık ki fiber altyapıya taşıyamıyoruz. Fiber altyapıda hizmet almak istiyorsanız “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçerek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bize bu şekilde başvurunuzu yaparsanız, mevcut internet hizmetinizin iptalini kendiniz yapmalısınız. – Geçiş işlemi olmadığı için biz bu süreci üstlenemiyoruz.
önceki aboneliği kapatmam mümkün değil çünkü 1 ay o adrese gitmeyeceğim ekipmanları iade edecek vaktim yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 12 Aralık 2024; 15:22:24 >
-
İşletmeci Değişikliği Onayı İçin Sizi Arayacağız.
Mevcut servis sağlayıcınızdan TurkNet'e geçiş yapabilmeniz için, yasal mevzuat gereği telefonla sesli onayınız gerekiyor. Onayınız için sizi (0850) 288 80 80 numarasından arayacağız.
Dün akşam başvurdum hala arayan soran yok.
Abone NO: 4268650
-
Merhaba
Abone No:4271977
sesli onay için işlemi hızlandırır mısınız? sınav haftam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 12 Aralık 2024; 15:30:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. MARS DEPO ESENYURT Aras Kargo Çakmaklı Şube Akçaburgaz Mah. 137. Sok. No :6 34522 Kıraç - Esenyurt /İstanbul adresine Aras Kargo ile gönderebilirsiniz. -
@TurkNetDestek bugün saat 11 gibi başvuruda bulundum ne onay için arayan var ne soran dünden beri internetim yok iki tane abonelik
Abone no: 4274961
Abone no 2 : 4274838
İşlemleri hizlandırabilirmisiniz comnetten geçiyorum lütfen yardımcı olun @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemunall -- 12 Aralık 2024; 15:39:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, konu linki ile birlikte bina numaranızı da PM üzerinden gönderir misiniz? -
Merhabalar, iki farklı kampanya birleştirilemiyor. İkisinden birini seçerek devam edebilirsiniz. -
Merhaba, teyit araması için ilgili ekibimize bilgi verdik. Sizinle iletişime geçecekler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X