|
Bildirim
|
|
Başka zaman olsa gün içerisinde 100 kere aramışlardı.Başka ek ücret felan çıkmaz umarım sonraki aylarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sona 1 adım |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
@TurkNetDestek müşteri no 4276170 geçiş için hala aranmadım saatlerdir bekliyorum |
Aktivasyon için arama bekliyorum sözleşme kimlik onaylandı hizmet no:4266887 @TurkNetDestek ilgilenirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 12 Aralık 2024; 16:8:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dün başvurdum tüm onaylar tamam ama sesli onay için arayan soran yok. |
|
Merhaba comnet müşterisiydim sıfırdan başvuru yaptık adres değişimi nedeniyle altyapımız çok iyi değil bakır kablo eğer memnun kalmayıp 3 ay sonra ayrılırsak alınmayan aktivasyon ve kurulum bedeli talep edilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitabistanbul -- 12 Aralık 2024; 16:24:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@ müşteri no 4276170 geçiş için hala aranmadım saatlerdir bekliyorum TELEFON BAŞINDA < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 12 Aralık 2024; 16:31:14 > |
|