Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2002. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.342
Cevap
317
Favori
907.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Arkadaşın sorusu: Turknet, Comnet müşterilerine 2 ay ücretsiz kullanım hakkı veriyor. Bu süre içinde veya sonunda aboneliğini sonlandırır ya da taşırsa herhangi bir ücret çıkacak mı çıkmayacak mı?

Sizin cevabınız tam net değil.

Sayın TürknetDestek.  

https://turk.net/internet-kampanyalari

Burada; Comnet'ten geçişte ilk 2 ay bedava kampanyası neden yok? Kampanya detaylarına neden yer verilmemiş.

Peşin ödeme, arkadaşını getir, Köfte-Ekmek kampanyası var.

840 TL kurulum ücreti çıkmış bazı arkadaşlara; geçiş ücretsiz değil mi?

Firma yetkilisi olarak konu açıp; sorulara cevap vermeniz daha doğru olmaz mı? Kafalar karışık; net ve doğru bilgi yok gibi.

Atlantisnet yetkilisi benzer geçiş olayı ile ilgili konu açmıştı ve sorulara cevap vermeye çalışmıştı.

Pes vallahi; pes.

yukarıda sorulan soru ve verdiğiniz yanıt arasında bir bağlam var mı yoksa kemalettin misiniz:> maalesef soruyu tekrar okuyup tekrar yanıtlarsanız memnun olurum. mesala bilmiyorum yada yapabiliriz böyle şeyler diyebilirsiniz.

• Comnetten geçtim kurulum ücreti yok

TurkNet Destek Burada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Mevcut bir internet aboneliğim varken yeni bir abonelik başvurusu yaptım. TürkNet tarafından kurulum için randevu verilmek üzere arandım ve modem kurulumunu kendim yapabileceğimi söyledim. Öyleyse randevuya gerek yok kendiniz kurulum yaparak kullanıma başlayabilirsiniz denildi. Ben mevcut ISS kullanıcı adı ve şifresini TurkNet'in bana vermiş olduğu ile değiştirdim ve bağlantı kurdum dün. Bugün sabah saatlerinde internetimiz kesildi, eski aboneliğimin iptali gerçekleşmiş. Binadaki telefon panosuna baktığımda ise gördüğüm manzara şuydu; Türk Telekom personeli gelmiş ve bir kablo bağlamış benim adımı yazmış fakat daireme gelen ucunu boşta bırakmış. Eski aboneliğin kablosunu daireme giden hattan çıkardım ve TürkNet için takılan kabloyu daire hattıma çaktım. Şu anda daireme sinyal gelmiyor konuyla alakalı TürkNet'e ulaşmaya çalışıyorum ama aktif bir arıza kaydım olduğunu söyleyerek telefon kapatılıyor. Yardımcı olur musunuz?

• comnetten geçiş başvurusu yaptım modem ışıkları kırmızıdan yeşile döndü ama net yok

• Dün başvuru yapmıştım, bugün öğlen saat 14.00 gibi sesli onay sonrası bağlantı biraz önce tamamlandı.

• Merhaba, comnetten geçiş yapmayı denediğim bu hatayı alıyorum. Evimde fiber İnternet mevcut. Gpon cihazi ve modem var. Ne yapmam gerekiyor.
    TurkNet Destek Burada

• Selamlar,

Comnet'ten geçtim VLANID:1390 şu anda, bağlantım iyi fakat değerin 35 olması gerektiği yazılmış birçok yerde. Sizce ne olmalı?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Köfte ekmek kampanyası ne hocam 😄 Ne kastettiğinizi anladım da bence köfte ekmek kampanyası daha cazip. İki aboneliğimi de köfte ekmekten yaptım. 🤣

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Alafranga= Hamburger

Alaturka = Köfte ekmek

TurkNet Destek Burada 

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı. Yemyeşil ama henüz bağlantı gelmedi

• En son aşamada mesaj gelecek, kullanıcı adı ve şifre şeklinde telefonuna iletilecek yazıyor ama bana bir şey iletilmedi

• Achambo A kullanıcısına yanıt

Online işlemlere girebiliyorsanız; oradan bakın.

• Achambo A kullanıcısına yanıt

Bana da sms gelmedi. Online işlemlerden bakıp kendim hallettim

• Merhaba
    Comnet'in Turknet ile anlaşmasından sonra, Comnet'in verdiği linkten Turknet'e geçiş işlemlerini başlattım.kampsnya kodu ile. Bugün beni aradılar, ancak ben kurulum için değil, Comnet'ten Turknet'e geçiş işlemi için müracaat ettiğimi belirttim. Ayrıca, Comnet ve Turknet arasındaki anlaşma gereği 2 ay ücretsiz kullanım durumunun geçerli olmasını istediğimi ifade ettim. Ancak, bana bir daha geri dönüş yapılmadı.
    Comnet'ten şuan geçiş yapılamıyor mu yoksa?
    Geciş işlemlerine nasıl devam edilecek?

• Merhaba
    Comnet’ten turknete geçiş yaptım fakat hız olarak asla 100 mb alamıyorum.Lutfen yardımcı olur musunuz?

Abone no: 4267193

TurkNet Destek Burada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

Şu an için benimde aynı ama en azından açıldı comnet muslukları sonuna kadar aciyormus anlasilan

• Abone no: 4271759
    Üç gündür arama bekliyoruz. Destek ekibi yardimci olabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.