Merhaba Pm'inizi kontrol eder misiniz?Teşekkürler |
TurkNet Destek Burada (2020. sayfa)
-
-
Merhaba,
Bir kaç ay önce binamıza Türk Telekom fiber altyapı geldi, dairelere kadar kablolar da çekildi. Sonrasında sorgulamada da fiber görünmeye başlayınca Tükrnet'e vdsl olan bağlantımın fibere dönüştürülmesi için destek kaydı oluşturdum. 2 gün sonra telekomdan elemanlar geldi kurulum yapacağız diye ama inceleyince kutuda bir problem olduğunu bir kaç gün sonra tekrar geleceklerini söylediler. O günden beri gelen giden yok. Türknet desteğe de yazdım ama dönüşüm süreciniz devam ediyor diyorlar. İşin kötüsü vdsl modemim de arızalı ve fibere dönünce zaten modem verecekler diye bir kaç gün için yeni modem de almadım. Bu işin hızlıca çözülmesi için kime başvuru yapmam lazım? yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
-
Merhaba,
TT altyapısı olduğu için zorlu süreç direk umarım türknet müdahil olabilir arkadaşı etiketliyim.
-
Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? -
gigafiber sürecinde baya bir deneyim kazanınca bölüm yetkilisi olmuşsun hocam :D
-
-
@TurkNetDestek 20 metre yanımda ki sitede gigafiber var hocam, benim ve onun 1 metre çevresinde ki sitelerde ise yok. beylikdüzü / adnan kahvecide gigafiber dönüşümleri devam ediyor mu
-
Merhaba, güncel koşullar değişebildiği için planlama hakkında bilgi veremiyoruz. Süreçler yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlı. üzerinden talebinizi takip edebilirsiniz.www.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X