Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.388
Cevap
321
Favori
908.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20162017201820192020
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba Pm'inizi kontrol eder misiniz?Teşekkürler

• Merhaba,

Bir kaç ay önce binamıza Türk Telekom fiber altyapı geldi, dairelere kadar kablolar da çekildi. Sonrasında sorgulamada da fiber görünmeye başlayınca Tükrnet'e vdsl olan bağlantımın fibere dönüştürülmesi için destek kaydı oluşturdum. 2 gün sonra telekomdan elemanlar geldi kurulum yapacağız diye ama inceleyince kutuda bir problem olduğunu bir kaç gün sonra tekrar geleceklerini söylediler. O günden beri gelen giden yok. Türknet desteğe de yazdım ama dönüşüm süreciniz devam ediyor diyorlar. İşin kötüsü vdsl modemim de arızalı ve fibere dönünce zaten modem verecekler diye bir kaç gün için yeni modem de almadım. Bu işin hızlıca çözülmesi için kime başvuru yapmam lazım? yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

• Merhaba,

TT altyapısı olduğu için zorlu süreç direk umarım türknet müdahil olabilir arkadaşı etiketliyim.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bimel34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • AMC kullanıcısına yanıt

gigafiber sürecinde baya bir deneyim kazanınca bölüm yetkilisi olmuşsun hocam :D

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

TurkNet Destek Burada TurkNet Destek Burada 

• @TurkNetDestek 20 metre yanımda ki sitede gigafiber var hocam, benim ve onun 1 metre çevresinde ki sitelerde ise yok. beylikdüzü / adnan kahvecide gigafiber dönüşümleri devam ediyor muTurkNet Destek Burada 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güncel koşullar değişebildiği için planlama hakkında bilgi veremiyoruz. Süreçler yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlı.
    www.turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    üzerinden talebinizi takip edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 20162017201820192020
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.