Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.491
Cevap
322
Favori
913.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, 12 ay peşin ödeme kampanyasına katıldığınız zaman +2 ay eklenecektir.
  • Merhaba, akşamları satürasyon, ping sorunları paket kaybı vs oluyordu bu ne sıklıkla devam ediyor veya halen devam ediyor mu? Kullananlar yorum yapabilirse sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BasbugAtaturk kullanıcısına yanıt

Merhaba, Konya'da Turknet VDSL kullanıyorum. 4 aydır sadece bir defa Cs2 oyununda %10 paket kaybı gördüm. O da bir günlüktü. Sizin kullanacağınız ildeki arkadaşlar da söylerse daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe R.A. E kullanıcısına yanıt
    tamam belli çözülmemiş hala :) teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükçekmece Cumhuriyet Mah , 700 haneli site Türknet Fiber 1000 Bekliyor. inşaat bitmek üzere . Acele edin

• crazyfly C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı talebinizi web sitemiz üzerinden iletip süreci takip edebilirsiniz.
  • Merhaba 4274838 ve 4274961 iki aboneliği var peşin ödeme 12 ay +2 ay hediye toplam 14 ay hediye kampanyası için mesaj geldi comnet üzerinden geçtim iki aboneliğim içinde kampanya uygulanır mi? Hizmet süresi uzatma yerinde 2 ay hediye edildiğine dair bilgide yok kesin verilir degilmi? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdemunall E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 12 ay peşin ödeme kampanyasına katıldığınız zaman arka planda +2 ay tanımlanacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    2 aboneliğim içinde geçerli demi?

• erdemunall E kullanıcısına yanıt
    Evet, iki aboneliğiniz için de kampanyaya katılabilirsiniz.
  • Telekom altyapılı fiber başvuruda hangi modem veriliyor ? Sabit mi kendimiz seçebiliyor muyuz

• 
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.