Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.510
Cevap
323
Favori
914.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba halı hazırda 100mbps turknet kullanıyorum binaya 1000mbps gigafiber geldi kullanmak için tekrardan daireye kablomu çekilcek bilgi alabilirmiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SxDark kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet. Ekipler daireye kadar olan bağlantılarınızı yapacaktır.
  • Bina içindeki kutuya kadar gelen fiber altyapinın kutudaki(daireden gelen ile ana santralden gelen) bağlantısını kim yapıyor? Fiber altyapıyı getiren telekom ekibi mi, dairede bağlantıyı saglayacak ekip mi?

Geçen hafta fiber bağlantı ok dendi altyapıyı döşeyen ekip tarafından ama bina girişinde ki kablo ile daireden giden kablo kutuda bağlanmamış, fiber de hâlâ aktif gözükmüyor, başvuru da yapamıyorum TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 18 Şubat 2025; 19:37:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bi profilimi güncelleyemediniz daha önceki firmalarımda hep 100 lük profil kullandım uploadım 20 şekilinde ama bi yapmadınız halbuki 1 dklık iş interetiniz sizin olsun 1 günlük turknet maceram burada biter

TurkNet Destek Burada

@TurkNetDestek

• memet0864 M kullanıcısına yanıt

hocam altyapınız 100mbps desteklemiyor olabilir modem hız değerlerine bakabilirmisiniz

• forumda turknet yetkilisi turknetdestek hocam var yardımcı olur

• @TurkNetDestek iptal talebime istinaden arandım ve işlemim anında gerçekleşti demekki yapılıyormuş yardımlarından ötürü Beste Hanıma tşk ederim

TurkNet Destek Burada
    TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 19 Şubat 2025; 15:39:50 >

• @TurkNetDestek

4 adet aboneliğimiz için yıllık peşin kampanyası uyumu hakkında bir mesaj attım bilgi verebilir misiniz?

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, özel mesaj üzerinden dönüş yapıldı.
  • Merhaba, şu an kullandığım TurkNet VDSL internet bağlantımda, 75-80 Mbps arasında hız alırken son zamanlarda hızım 50-52 Mbps'ye kadar düştü. Son bir yıldır hızım 58 Mbps'nin üzerine çıkmadı maalesef. TurkNet destek ekibine yazdım, hız testi göndermemi istediler, gönderdim fakat sorun yok diyerek konuyu kapatıyorlar. Modemimi, VDSL kablosunu ve Ethernet kablosunu değiştirdim, ancak hiçbir değişiklik olmadı.

Modem değerleri ( Modemim AIR5650TT, eski bir modem evet ama bu modemle 80-81 arası hız alıyordum, farklı modemle de denedim ve aynı sonuçları verdi)

TurkNet Destek Burada

Detaylı altyapı testi

TurkNet Destek Burada

Hız testim

TurkNet Destek Buradawww.nperf.com
    My nPerf result - Your result (3563507864213552) - nPerf.com
    https://www.nperf.com/en/r/3563507864213552-4MdCEVGE

Yardımlarınızı bekliyorum. @TurkNetDestek

Abone No: 942110

• 
Sayfa: önceki 20222023202420252026
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.