Şimdi Ara

türknet dsl bağlantısı koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam modemimin dsl ışığı gitti modem arayüzünde dsl bağlantımın olmadığı yazıyor turknete destek kaydıda bırakamıyorum servis hatası diyor yazabildiğim her yerden yazdım kimse dönmedi facebook twitter gram alakalı değiller telefon desek yüzsüzlük ettim abonelik başvurusu için aradım orda derdimi anlatayım dedim kadın dinlemeden yönlendirdi telesekretere lütfen nasıl çıkarım ben bu işin içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricanee -- 22 Eylül 2018; 11:59:26 >

• Benimde dsl koptu, telefon edip bilgide alamıyoruz, sırf muhattap bulamadığım için iptal ettireceğim yüksek ihtimal..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 gündür dsl ışığım yanmıyor
  • Gençler sorun belli iptal Türknet şaşmaz sorun varsa gidersiniz

• Bende de aynı sorun var, bayramdan önce de böyle olmuştu 10 gün girmemiştim sonra geldi internet ardından tt den geldiler işte internet yokmuş falan dedim düzeldi dün siz düzeltmediniz mi? Hayır dediler ardından sık sık kopma başladı arada sırada gene dsl gidip geliyor 2 gün yok suan gene aynı durum var 2 gündür gene internet yok. 2 ayda yaklaşık 17-20 gün arası internete erişemedim hala da erişemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar lokasyon bilgiside bildirirsek daha açıklayıcı olur çünkü alt yapı sorunumu yoksa kişisel arızamı daha ince düşünürüz

• Bende de dün gitti DSL, İstanbul Küçükçekmece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETSPEED BAĞLANTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba. 27 eylül 2018 tarihinde Superonline internet paketimi türknete geçiş yaptım aktivasyon msj geldi ;

1- 27 eylül akşamı eve geldim Superonline internetim hala vardı bende şaşırdım ikisi nasıl aktif oluyor diye sonra turknet modemini bağladım baktım 32 mgb internet vardı

2- 28 eylül saat 14:00 sularında eşim aradı internet Yok diye sonra Superonline bağla dedim baktım ondada internet Yok dedi

3- akşam eve geldim harbiden de ikisinde de internet Yok arıza kaydı oluşturdum hala bekliyorum açık olan internet nasıl kapanır 2 gün önce ikiside aktifken şimdi hiç biri Yok çıldırıcam

4- aşağı telefon kutusuna indim baktım bişey sökülmemiş ev telefonumu arıyorum telefon ankastresinden kontrol ediyorum hattım bağlı

5- ev telefonu dışarıya arama kapalı fakat dışardan aramaya açık ne yapmam lazım? Teşekkürler

İstanbul Sultangazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richierich85 -- 29 Eylül 2018; 15:8:5 >

• Arkadaşlar 10 dk önce 553 numaralı bir hattan turknet arıza birimi aradı arızanız çözüldü dedi baktım internet gelmiş

• Hurricanee kullanıcısına yanıt
    Benimde dsl koptu bir gün sonraki gün baktım vdsl den adsl2 plus a almışlar
    Müşteri hizmetlerine yazdım tekrar vdsl yapın diye sorununuz çözüldü dedi hala adsl2 plus ta
    Bunlar okumuyorlar kopyala yapıştır mesaj yada gerçekten salak kişiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.