Merhaba Kısa süre içinde başvuru yapacağım ve süreci buradan paylaşacağım. Daha önce turkneti bakır üzerinden yapa altyapısını kullanmıştım şimdi kötü bir fiber superonline tecrübesinden sonra tt fiber altyapısıyla Turknet'i tekrar deneyeceğim. Eskilerden tanıyanlardan arkadaşını getir kodunu kullanabilirim özelden atabilirsiniz. Mevcut altyapı bu; Kişisel verilerin işlenmesi maddesi otomatik seçilmiş bir sözleşme imzalamak istemiyorum. Abone işlemlerinden hemen sonra dolandırıcılar tarafından aranmakta istemiyorum. Fırsat olursa, sol vs turknet testleri yapıp burada paylaşacağım. 1 Şubat site üzerinden davet kodu ile başvuru yapıldı. Sözleşmede kişisel veri kullanım izni ve ürün tanıtım sms kampanya ayarları tercihime göre kapalıydı. Paket içeriği kısmında (5. madde) FIBER 100 paketi yazmıyor, 7. madde de yazıyor ve online işlemlerde yazıyor. kuryenin evrakları getirmesi ve imza için bekleniyor. online olarak gonderseydim imzalı sözleşmeyi çoktan başlamıştı işlemler. Turknet 0850 288 80 81 tarafından arandım randevu alındı. 3 Şubat evraklar imzalandı. 3 Şubat evraklar online işlemlere eklenmiş. Belge kontrolü yapılmış. 4 Şubat Bağlantı işlemlerine başlanmış. Kurulum için bekleniyor. 0212 9080462 nolu numaradan aranmaya başlandım. Hani şu her eve internet aramaları. İlginç! 5 Şubat aktivasyon bekleniyor. 7 Şubat aktivasyon bekleniyor. 8 Şubat akşamı aktivasyon tamamlandı. Turknete Elveda Edildi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 12 Ağustos 2022; 19:23:11 > |
Bildirim