Şimdi Ara

Turknet e geçiyorum hatamı ettik? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun olduktan sonra destek bulamıyorsam şanslı çoğunluk niye umrumda olsun?
    Anladığım kadarıyla eğer hat vb. sorun durumu varsa muhattap bulmak mümkün değil. En büyük korkum. Gönül istiyor ama mantık hayır diyor.
  • yuruyendev kullanıcısına yanıt
    bende hiç olmuyordu bende duyuyordum akşamları yavaşlama oluyor diye gerçekmiş görmüş olduk
  • UZAK DUR MUHABAT OLMUYOR TELEFON 10 KERE ARANIYORUZ OLUMSUZ MUHABAT YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrboz

Ben Turknet kullanıyorum dostum gerçekten sorun yaşatıyorlar bu kesin hele o akşam saatlerindeki yavaşlama insan sinirden gidip saha dolabını c4 le patlatmak istiyor 75mbit alıyorum , bazı akşamlar 5mbit şaka gibi şikayet ediyorum çözen yok sizde bu maceraya katılmışsınız hayırlısı olsun diyorum
    75 mbps den 5 mbps düşmesi cidden çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnapeccatrix

Merhaba,

Geçtiğimiz hafta yaklaşık 30günlük bir belge+aktivasyon sürecinin ardından TTnet'den Turknet'e geçebildik ve internet nasıl onu paylaşacağım.

TTnet'teyken altyapı ile ilgili hiç bir sorunumuz yoktu ve burada geçiş süreci uzadığı için internette Türknet ile ilgili yorumları okumaktaydım ve acayip stres oldum. Acaba iptal mi ettirsek vs. gibi. Sonra altyapı ile ilgili bir sorun yok sansımızı deneyelimde karar kıldık.

Aktivasyon geçen Cuma gerçekleşti, 1 haftadır kullanıyoruz, herhangi bir ping ve veya internet yavaşlaması yaşamadık ancak TTnet'e göre bir fark var.

Diyelim download yapıyorsunuz, hızımız 35Mbps, stabil bir indirme olmuyor, 5-10-25-30-35-24-12-8 böyle garip düşmelerle download yapıyor ve bu sabah 5:00'da böyle Cuma akşamı saat 21:00'de de. Hız testi yaptığımda sürekli 32Mbit çıkıyor üzerini hiç görmedim. TTnet'teyken hızımız neyse sürekli o hızda download yapabiliyorduk.

Size önerim altyapınıza güveniyorsanız Türknet'e geçin normal kullanımda bir farklılık yaşamazsınız.

Yaklaşık 1 ay öncesine kadar uzun süredir kullandığım Türknet te sorunsuz ve stabil bir şekilde paket hızım olan 75 Mbps i tam alabiliyordum. Son zamanlarda ne olduysa modemdeki hat değerleri değişmemesine rağmen hızım dalgalanıyor. İlk olarak artık 75 i göremiyorum, ikinci olarak 70 ile 50 arasında hız sürekli değişiyor. İndirme yaparken idm kullanmama rağmen deniz dalgası gibi bir aşağı bir yukarı sistematik bir şekilde oynuyor.

Bu sorunun 2 nedeni olabilir.
    1) Türknet
    2) Türk Telekom

Suçu doğrudan Türknet e yıkmak istemiyorum çünkü emin değilim Hatta sorunun TT. den kaynaklandığını düşünüyorum.

@TurkNetDestek yetkilisini bu konuda araştırma yapmasına davet ediyorum çünkü bu birden olan bir şey. Benim için 50 Mbps kötü bir hız değil çok dert etmiyorum illaki 75 olsun demiyorum ama sürekli deniz dalgası gibi sistematik bir yavaşlatma söz konusu. Bu fiziksel altyapı ile olan bir şey değil kesinlikle eminim ve başka kullanıcılar daha kötü etkileniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 19 Kasım 2018; 14:45:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından bir süre dener çıkarsın. Olmadı netspeed ve milienium mudur o var. Bunlar taahhütsüz.
  • aktivasyon başladı 1 hafta önce kuruluma ekip geldi dsl ışıgı yanmıyordu bir kaç sıkıntı daha arıza kaydı aldılar 48 saate çözülür dediler 1 hafta oldu .dk bir gol bir oldu

Tek iyi yanı faturalandırma başlamadı ama böyle 1 hafta daha geçerse yol gözükür
  • wellman W kullanıcısına yanıt
    Aynen çok uyuz bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gorucez bakalım başlangıç nasıl olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyendev -- 20 Kasım 2018; 2:11:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuruyendev

Yarın gorucez bakalım başlangıç nasıl olucak
    takipdeyim bende bir halt yiyecem ona göre
  • quote:

Yarın gorucez bakalım başlangıç nasıl olucak
    Sıfırdan'mı bağlattınız. nakilmi yaptınız Evrakları kargoya verdikten sonraki süreci ve tarihleri paylaşabilirmisiniz?
    Sıfırdan baglatiyoruz . Perşembe evrakları kargoya verdik . Cuma ellerine ulaştı evraklar . Salı gününe yani bugüne randevu verildi kurulum için . Ama bugün gelen giden olmadı bakalım ne kadar beklicez .

• Allah yardımcın olsun
  • quote:

Sıfırdan baglatiyoruz . Perşembe evrakları kargoya verdik . Cuma ellerine ulaştı evraklar . Salı gününe yani bugüne randevu verildi kurulum için . Ama bugün gelen giden olmadı bakalım ne kadar beklicez .
    fiber-mi dslm bağlantınız Bina girişine baktınızmı? kablonun ucunu etiketleyip gidiyorlar diyorlar yorumlarda...
    vdsl olması lazım hocam 35mbps . fiber-mi dslm mi dediğinden pek bişey anlamadım
  • Aklıma direk şu replik geldi ya

• quote:

vdsl olması lazım hocam 35mbps . fiber-mi dslm mi dediğinden pek bişey anlamadım
    vdsl dir forumda bazı arkadaşlar yazmış apartman telefon kutusunun içine telefon kablosunun üzerine daire nosunun ismi olan bir etiketli kablo ucu bırakıyorlarmış dairene gelen tesistı sen bağlıyormuşsun öyle yazıyordu internetin geldimi kullanmaya başladınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrboz

bende hiç olmuyordu bende duyuyordum akşamları yavaşlama oluyor diye gerçekmiş görmüş olduk
    yavaşlama olup olmadığını nasıl bakabiliriz hız testindenmi anlaşılır .dosya indirme hızındanmı anlaşılır?
    Öyle şey oluyormu cidden ya hiç dikkat etmedim . Randevu verilen günü geçtik 2 gün oldu hala gelen giden arayan da yok . Öyle bişey olsa hiç değilse aramazlarmi?

• yuruyendev kullanıcısına yanıt
    bende ttnetten türk nete geçmeyi düşünüyorum ön başvuruyu yaptım ama evrakları göndermedim hala düşünüyorum böyle ilgisiz tavırlarından ötürü --- bu durum kablo olayı türknete özel değil sanırım ttnet harici şirketlerdede oluyormuş sabah bina girişindeki telefon kutusuna bak bi istersen yoksa etiket falan mesaj at olmadıhttps://twitter.com/TurkNetDestek tivitle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.