< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyendev -- 22 Kasım 2018; 5:50:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyendev -- 22 Kasım 2018; 5:50:53 > |
dertsiz başına dert almışsın arkadaşım
|
fıstıklı olsun
|
Her hangi bir ucret filan yok telefon olayında. eger 1000 dkyı asmazsanız her hangi bir ucret olayınız olmaz ilave olarak. Pek cok şikayet eden arkadas gormussunuzdur forumda ama onlardan kat kat fazlası memnun olan vardır emin olun. 2 yıla yakındır kullanıyorum daha arıza kaydı acmamı gerektirecek bir olayım olmadı. yapadayım 50 down 20 up hızım var. iyiki turknet var diyorum.
|
Allah şimdiden sabır ve kolaylıklar versin. Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun.
|
Ben Turknet kullanıyorum dostum gerçekten sorun yaşatıyorlar bu kesin hele o akşam saatlerindeki yavaşlama insan sinirden gidip saha dolabını c4 le patlatmak istiyor 75mbit alıyorum , bazı akşamlar 5mbit şaka gibi şikayet ediyorum çözen yok sizde bu maceraya katılmışsınız hayırlısı olsun diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milesari -- 18 Kasım 2018; 2:24:47 > |
|
|
|
|
|
|
|