Şimdi Ara

Turknet e geçiyorum hatamı ettik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba . Lanetli turktelekomdan kurtuldum, Turknete geçiyorum . 1 2 güne bağlanacak heralde . 35mbps diyolar .Sizce Turknette telekom gibi pişmanlık mi?

Edit: Randevu gününü 2 gün geçti hala ne gelen giden ne arayan var . Hiç bı şekilde ulaşamıyoruz kendilerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyendev -- 22 Kasım 2018; 5:50:53 >

• Her hangi bir ucret filan yok telefon olayında. eger 1000 dkyı asmazsanız her hangi bir ucret olayınız olmaz ilave olarak. Pek cok şikayet eden arkadas gormussunuzdur forumda ama onlardan kat kat fazlası memnun olan vardır emin olun. 2 yıla yakındır kullanıyorum daha arıza kaydı acmamı gerektirecek bir olayım olmadı. yapadayım 50 down 20 up hızım var. iyiki turknet var diyorum.
    Ben Turknet kullanıyorum dostum gerçekten sorun yaşatıyorlar bu kesin hele o akşam saatlerindeki yavaşlama insan sinirden gidip saha dolabını c4 le patlatmak istiyor 75mbit alıyorum , bazı akşamlar 5mbit şaka gibi şikayet ediyorum çözen yok sizde bu maceraya katılmışsınız hayırlısı olsun diyorum
  • Her hangi bir ucret filan yok telefon olayında. eger 1000 dkyı asmazsanız her hangi bir ucret olayınız olmaz ilave olarak. Pek cok şikayet eden arkadas gormussunuzdur forumda ama onlardan kat kat fazlası memnun olan vardır emin olun. 2 yıla yakındır kullanıyorum daha arıza kaydı acmamı gerektirecek bir olayım olmadı. yapadayım 50 down 20 up hızım var. iyiki turknet var diyorum.
  • Ateşe körükle gitmişin. 😁😂
  • 1-2 güne bağlanacak mı ben müracat etim 15 günde haber cıkmadı, sayısız kere aradım, doğru dürüst geri dönüş yok. İptal ettim 2 haftada ancak iptal edebildim. Bir ayımı yediler. müşteri olduktan sonra hiçbir sorun cözümü yada yardım ulaşmıyacağina eminim.
  • Şanslıysanız sorun çıkmaz ise memnun kalırsınız. Ben biraz uğraşmıştım başta pes etmedim şimdi 50 mbit kullanıyorum 1.5 sene oldu. Vae deyim.
  • dertsiz başına dert almışsın arkadaşım
  • Geçmiş olsun
  • Senin yerinde olsam diğer alternatif iss'leri veya Millenicom'u denerdim. Türknet en başındaki dönemleri gibi değil ama sen bilirsin bir şansını dene bakalım.
  • Hata ettin

Ben hattın iyiyse sorun yaşamazsın mantığına katılmıyorum. YAPA değilseniz VAE durumunda zaten yapılan şey Turk Telekom altyapısından size internet vermek. Bunu şu anda Oris,Netspeed ve Milennicom da yapıyor. Yani hat iyiyse bunlarla da aynı derecede mutlu olursunuz.

Turknetin sıkıntısı,muhatap yok. Bir lanetolası modemi ev adresi yerine iş adresine yönlendiremedi adamlar. İki hafta internetsiz kaldım,şaka gibi faturalandırmaya başladık diye mesaj attılar bir de. Zorla sattıkları kurulum hizmetini(bir de modeme kadar kabloyu getiriyoruz yalanı var) veremediler bir türlü,mesai saatlerinde evde kimse yok dedikçe pazartesi 9 salı 11 diye randevu atayıp durdu oim. Kaç kere yazdım kaale alıp çözüm için bir şey yapan oldu mu hayır.

Tüm bunlar olurken hattımın line attenuation un 3.6. Alınabilir Max hız 144 mbps idi. Sorunsuz 35 mbps yi kendi para verip aldığım modemim,kendi emeklerimle çektiğim kablolar ile alabildim. Ha şu anda oristeyim 100mbps alıyorum hat aynı hat değerler yine canavar.Burada Turk.Netin bana sağladığı bir şey yoktu. Ek olarak sinir stres sağladı o ayrı

• Sen çıldırmışsın
  • fıstıklı olsun
  • Turknetli değilim ama işlem ve gelişme oldukça güncelleme yaparmisin
  • İlk bağlanma ve nakil işlemi 1 ay sürdü. Ayrıca hiç stabil değil, sürekli kopmalar yaşanıyor. Gerçi altyapı ile alakalı olabilir ama başka iss kullanırken bu kadar kopma sorunu yaşamıyordum. Bu arada dikkat et 35 vereceğiz diyip 14 vermesinler. Bana 50 dediler 14 verdiler. Çok gerekli olduğu için iptal de edemiyorum. Apartmandaki bütün komşularım çatır çatır 75 kullanıyor. Yani çok büyük sıkıntı. Ülkede işini layığıyla yapan iss yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milesari -- 18 Kasım 2018; 2:24:47 >
  • Yazık olmuş
  • Bayağı kişi yermiş Turkneti anlaşılan pişman olucaz hadi bakalım
  • yuruyendev kullanıcısına yanıt
    iptal etmeyip geçiş yapsaydınız kurulumdu falan uğraşmazdınız ayrıca türknetin sitesinden karnesine bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Her hangi bir ucret filan yok telefon olayında. eger 1000 dkyı asmazsanız her hangi bir ucret olayınız olmaz ilave olarak. Pek cok şikayet eden arkadas gormussunuzdur forumda ama onlardan kat kat fazlası memnun olan vardır emin olun. 2 yıla yakındır kullanıyorum daha arıza kaydı acmamı gerektirecek bir olayım olmadı. yapadayım 50 down 20 up hızım var. iyiki turknet var diyorum.
    Arkadaşım sorun yaşamaz isen güle güle kullan ama memnuniyetsizlik başladımı iptal ettireceğim diye uğraşma anlaş diğer firmaların biriyle internetini oraya taşı böyle daha kolay olur sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellman

Arkadaşım sorun yaşamaz isen güle güle kullan ama memnuniyetsizlik başladımı iptal ettireceğim diye uğraşma anlaş diğer firmaların biriyle internetini oraya taşı böyle daha kolay olur sanırım..

Alıntıları Göster
    tesekkür ederim. fakat Cok sukur bir sorunum olmadı olursa duruma gore bakarız artık :)
  • Keşke iptal etmeden hattı taşısaydınız, şu olayı anlatamadık bir türlü. Taşıma yapsaydınız 2 günde sadece modeme kullanıco adı güncellemesi yaparak internete kavuşurdunuz bu iptal etme merakı neden var anlamıyorum, neyi kullanacaksanız geçiş yapın olsun bitsin. Port yok, ekip geç gelir, bu dertleriniz olmayacak hiç.
  • Aynen öyle. Süre ve port sıkıntısı çekenlerin çoğu iptal ettirdikten sonra başvurduğu için oluyor halbuki turknetin sitesinde gerekli her şey soru cevap şeklinde var. Başvuracağım zaman hepsini teker teker sindirerek okumuştum. Malesef milletimizin eksikliği okumak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.