Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
7
Favori
35.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başvurdum hocam tskler bilgilendirme için
    Turknet ile ayni hizi alabilirsem harika olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türknetin hersene zam yapmasına alıştık zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quentin kullanıcısına yanıt

Hiz kaliye olayi tamamen altyapiyla ilgili bence ben kullaniyorum hemde bir dağ köyünde omurga olmadan radyolink ile tasiyorlar interneti 95mgbt görüyorum her zaman kocaelide pop noktalari bende kocaelinde oldugum icin pingde iyi. Kaldiki hicbir iss telekom kaliyesinde hizmet veremez o yuzden kucuk issler icin tek kriter fiyat olmali. Turknet burda kaybetti.

• Merhaba bilgi almak istiyorum.Yeni bina için abonelik süreci nasıl işliyor. Birde modemleri kiralıyormusunuz yoksa faturaya aylık yansıtıyormusunuz?

• Böyle iş mi olur bana 10mb zorla veriyorlar altyapıdan dolayı ama benim 10 katım hız alanada aynı para

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Hocam biz mahallece iletişim halindeyiz, çalışmalar başlayınca birbirimize haber verdik :)
    Çalışan yani fiber kablo döşeyen elemanlardan cevabını alabiliyorsunuz en kesin şekilde :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt

TurkNette arıza yaşamayanlar bilmez. Genelde stabil ve sağlam alt yapısı olanlar memnundur. Resmen milletin fiberini ucuz yapıp adsl olanlara dayıyor. Hak yolunda akk kaldırıcaz derken olan oldu yine klasik. Bunun arkasından diğerleri de zam yaparsa işimiz iş 16mb adsl internete 100 lira para ödemek nedir. 35 50 neyse de 16mb kullananlara haksızlık.

• Senseight S kullanıcısına yanıt

alt yapı şikayetleri artıyor da ne oluyor ki vatandaşı dinleyip sorunlara çözüm arayan mı var . tavşan dağa küsmüş dağın haberi bile olmamış !

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

donumuzu da verelim mi !

• Hann- H kullanıcısına yanıt

Modem değişiyor şirkete pakete bağlı. İlk üye olurken evinde internet hattı(telefon hattı) yok ise bazı evlerde olmuyor yeni hat çekiyorlar dıştan (bizim tanıdıkta yoktu Tt 2. kata bedava çekmişti.). Turknet gibi taahhütsüz internetler ilk başta aktivasyon ücreti keserler. Taahhütlü olanlar faturaya yediriyor ama yedirmeyenlerde çıkabilir. 90 lira filendi bir ara şuan ne kadar bilmiyorum aktivasyon ücreti. Başvuruda bayi yada bayisi olmayanlarda sitelerinde evraklar oluyor çıktı alarak doldur gönder onların anlaşmalı kargoları olabiliyor. Yada sen numara veriyorsun onlar seni arıyor internet hakkında bilgi vermek için. TurkNetli olmak istiyorsan direk onun konusunu bul bir ara üye getirene ve yeni üyeye 1 ay bedava kampanyası vardı.(1 2 yıl önce idi ne oldu bilmiyorum).

• Milleni;

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL

Netspeed;

Gıbır;

Zamnet (35/6);

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 8 Haziran 2021; 1:36:39 >

• Eğer yüzde olarak çoğunluğa yüksek hızı (75+ Mbps) sağlamıyorsalar bu tek fiyat politikası çok yanlış bir durum. Bence olmaması gerekir. Gigafiber 100 lira diye reklam yapabilmek için yapılmış bir şey. Abonelerin yüzde kaçı sanki o altyapıya sahip ki? %1 %2 hadi olmaz da olsun %5 veya 10 anca.

Atıyorum bütün abonelerin %80'i %90'ı günümüz için başlangıç olması gereken tertemiz kılçıksız 100 Mbps hız alır o zaman benim tarifem sabit fiyat dersin. Üstü senden olur. Millet saygı duyar. Ama böyle olunca 8-16-24-35-50-75 Mbps gibi hızları kullananların hakkı yeniyor ve adaletsiz oluyor. Yanlış anlaşılmasın; gigafiber'deki adam fazla ödesin demiyorum. Aksine yavaş internete mahkum olan abone az ödemeli diyorum. Normal olarak o abonelerin gönlünü hoş tutmak zorundasınız.

O adam kendisi mi düşük hız almayı istiyor sanki? Firmaların altyapı kurmamasının cezasını 2 kat çekiyor.

Hele hele 8 Mbps 16 Mbps gibi ADSL kullanlara çok ayıp ediliyor. Adam gigafiber'in speedtest'lerini görünce afedersiniz ama enayi yerine konuyorum der mi demez mi? Yazık

• 0ldskool kullanıcısına yanıt

Türkiye'de port savaşları yaşanıyor. Sınırlı olan yerlerde vdsl port vermek istemiyorlar. Varsa bile yeni gelen üyeye ayırmaya çalışan zihniyette var. Eski üyelikle vdsl başvurunca öyle bir hızı desteklemiyor yada port dolu derken. Yeni üyelik açmaya kalkınca vdsl gösteriyorlar. Bu durumda ya eski üye kazıklanıyor ya yeni üye kandırılarak çekiliyor sonra port yok deniyor. İnş herkes ucuz hızlı internet kullanır birgün.

• tek paket 100 lira.. ne kadar düz mantık bi pazarlama anlayışı bu

• diğerlerinde de zam yoldadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapmayın. İptal edin aboneliklerinizi, tepkinizi gösterin. Hep aynı terane dönüyor burada her seferinde. Geçen sefer 85TL ye "HAYIR" demediğiniz için şimdi faturanız 100TL oldu. Birkaç ay sonra da 125 TL olacak.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

100 kullanıyorum altyapı ne kadar destekliyor bilmiyorum 1000 yoktur tabi de bi 200 falan yapabilir miyim acaba? biliyorum bakkal hesabı gibi oldu da .d

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bağlı olduğum santralde yapa var ama saha dolabına çalışma yapılmadığından yapa vdsl-adsl veremiyoruz vae adsl verebiliyoruz dendi. İlerde çalışma olursa otomatik olarak geçireleceksiniz dendi. 2 sene oldu bulunduğum bölgede çalışma yapılmadı. Şimdi de sürekli kopmalar yaşıyorum. Sorunumu çözmüyorlar evdeki kablolama sıkıntılı diyorlar. Yakın zamana kadar sorun olmayan kablolamaya.

Tek paket olarak hizmet vereceğiz diye dandik adsl hattını 100tl ye çıkarırsanız çıkardığınız an aboneliğimi iptal ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E8F2C31A -- 8 Haziran 2021; 4:20:14 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.