Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
7
Favori
35.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gbit hız alanda 99 tl ödeyecek 100 mbps alanda 50 mbps alanda 8 mbps alanda bu saçmalığa son verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kardeşim anlamıyorum, en ufak şeyde zam, bu internet denilen şeyin ne gibi bir maliyet artışi oluyorda bu kadar zam yapılıyor ? hammadesi olup üretilen birseymiki sürekli zam yapıp fiyatları yukseltiyorlar ???

Dogru biran fırsatçılar diyarinda yaşadığımızı unutmuşum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alizeo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Cumhuriyet Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnun olmanıza sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afachan

Milleni;

Netspeed;

Gıbır;

Zamnet (35/6);

Millenicom' da bu fiyat haricinde modem ücreti (kira) var ve yanlış hatırlamıyorsam 15 TL olması lazım yani 84.90 + 15: 99.90 TL yapıyor modem ile birlikte ama diğerlerini bilmiyorum tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Haziran 2021; 8:59:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa indirme hızı sınırı koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Ancak bu durumda size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyoruz.
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Hocam inanin TÜİK enflasyon oranını düşük gösterebilmek için kırk takla atıyordur. Dolayısıyla gerçekliği yansıttığını sanmıyorum ben. Zira sanayici de esnaf da aksini söylüyor. Enflasyon için demiyorum ama misal bi istatistiki veri paylaşılıyor. Esnaflar Odası v.b. gibi kuruluşlar gerçekliği yansıtmıyor diyor. Gibi gibi..

• Merhaba, artık ekstra paket ayrımı olmadan tek paket üzerinden hizmet vermeye başlıyoruz.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber hizmeti şu anda 100 Mbps' te kadar. Ama TurkNet GigaFiber de altyapının desteklediği her yerde tüm kullanıcılar 1000 mbps alacak.
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa indirme hızı sınırı koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. Yapılan fiyat artış oranları bizim maliyet artışlarımıza göre düzenleniyor. Ama burada esas nokta bu oranı en minimum miktarda tutmak. Biz her zaman kullanıcılarımızın tarafından bakarak, yapılabilecek en minimum miktarlarda artış yapıyoruz.
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Merhaba Esenler' de Fatih mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • ennican41 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kobi paketleri için fiyat artışı olması durumunda bilgilendirmesini yaparız.
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber çalışmalarımız planlanan bölgelerde tüm hızıyla devam ediyor.
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz hızlı bir şekilde kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Baya minimummuş.. kopyala yapıştır mesaj atıp durmayın

• Merhaba, eğer GigaFiber hizmetimizden yararlanıyorsanız ve altyapı 1000 Mbps' te kadar destekliyorsa alabileceksiniz.
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer VDSL için boş port yoksa ADSL paket bilgisi gelir.
    Valla sürekli dışardayım hiçbir yerde ekiplerinizi görmedim henüz

• NoBODY44 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca sadece fiyat artışı yapmıyoruz. Artık altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz. Yani altyapınız ne destekliyorsa onu özgürce kullanabileceksiniz. Bize taahhüt vermek zorunda değilsiniz. Tamamen limitsiz bir internet kullanacak ve alabileceğiniz en yüksek hızları alacaksınız. Yani kısacası size özgür, hızlı, sınırsız bir internet deneyimini çok uygun bir fiyattan sunmaya devam ediyoruz.
    Olumsuz Teyit verildi ne demek ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.