Bu ne şuursuz firma. Umarım İFLASI görür türknet. Bu nedir ya 1000gbps de 8mbps aynı fiyatı ödüyor ayıp be kardeşim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 8 Haziran 2021; 14:34:9 > |
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vdsl hatları otomatik fiber e geçiş olacak mı? Kaç aydır bekliyoruz. 40 mbit civarı alıyorum vdsl de. Geçen sene fiber geldi geçiş olmuyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farkındayım hocam çaktırma ;)
15 TL zam gayet makul sayılır. 2 yıl böyle giderse iyidir.
Vdsl 35mb 85 tl olarak kullanıyorum.şimdi baktığımda hızım hala 35mb.Hızın yükselmesi gerekmiyormu?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: luckylukegsVdsl 35mb 85 tl olarak kullanıyorum.şimdi baktığımda hızım hala 35mb.Hızın yükselmesi gerekmiyormu?
1 ay sonra hızlar artacak. Hala Haziran ayı içerisindeyiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
Farkındayım hocam çaktırma ;)
15 TL zam gayet makul sayılır. 2 yıl böyle giderse iyidir.Makul dersin tabi 100mbps kullanıyorsun. Birde şaka konusu açmış "Turknet'in yurt dışı çıkışları salyangoz" diye. Tabi altın pak, karnın tok. Biraz duyarlı olun. Bu kadar iki yüzlü, firma yalakası olmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 8 Haziran 2021; 15:1:23 > -
Berbat IP havuzlarından çıkmak için verilen sabit IP ücreti vs derken 120 liralara gelecek bu ücret. F/P olarak çok iyiydi, artık pek bir fark kalmadı gibi duruyor. Turknet VDSL kullanıyorum, fiber geliyor mahalleme diye sevinen arkadaşlar sevinmeyin.
Eğer hali hazırda Turknet aboneliğiniz var ise sizi vdsl'den fiber'e geçirmiyor. Aboneliğinizi iptal edip, tekrar abone olmanız gerekiyor. Tabii ki bu da diğer problemler gibi onların suçu değil, Telekom böyle istiyormuş.
-
bana 1000mbps 100tl başkasına 16mbps 100tl ortada büyük bir haksızlık var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu arkadaşım niye firma yalakası oluyorum anlamadım. Elbette düşük hızlar kullanan kişiler açısından bu durum kötü ama ben kendi açımdan değerlendirdim. Firmayı ben mi yola getireceğim anlamadım. Altın pak karnın tok ne demek? Adresimde altyapı var kullanıyorum bunun için kötü hissetmem mi gerekiyor? Ülkede 1 sene içinde her ürün ve hizmet %30-40 zamlanırken internetin %15-20 zamlanması şaşırtıcı değil.
Otomatik geçiş yapmıyorlar. Yeni abonelik almanız lazım.
100 MPs hız için 99,90 TL yani, alt yapısı güzel olanlar için(ben) yine iyi fiyat bence. Neye zam gelmiyor ki arkadaşlar, kapya biberin kilosu 20 lira olmuş, aylık internet 100 lira çok değil der olduk.
-
Bulunduğum bölgede adsl altyapısı var Turknetin ortalama sunduğu hızlar 9-10 mbps civarında bu zamdan sonra Turknet kullanmanın hiçbir anlamı kalmadı turk telekoma geçiş yapıcam
-
TürkNet gibi hem internet hem ses hizmeti veren VDSL paketi olan daha ucuz İSS önerisi olan arkadaşlar var mı?
-
0850 533 02 84 üzerinden Netspeed kullanıcısıyım mesela abone ismi felan vererek konusuyorlar... BTK mayıs ayında karar aldı internet abonelerine docoder bağlanacak zorunlu diyerek sahtekarlık peşindeler kesinlikle kanmayın.
superonline telekom vodafone vs gibi bütün internet firmalarının müşterileri aranıyormuş !!
-
Halihazırda TurkNet VDSL 35 kullanıyorum. Altyapımı sorguladığımda Fiber bağlantı sağlandığını görüntülüyorum. VDSL'den Fiber'e geçiş yapabilir miyim?
-
Zam 35 mb ile memnun olup 85 tl ödeyenlere gelmiş. Yani çeşitliliği ortadan kaldırmışlar. Diğer firmaların yıl sonuna kadar zam yapmayacağını bilsem düşünürüm değiştirmeyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X