< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (5. sayfa)
-
-
Tbtnet suan 85 tl 1 yil sabit fiyat garantisiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fiyat ancak wodafone icin pek iyi yorumlar yapmiyorlar ping vs ki zaten superonline de 119 liraya veriyor 100mgbt bu fiyatlar büyük issler icin gayet iyi. Kici kirik millenicom bile 110 lira fiyat cekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: EryiğitOguzGüzel fiyat ancak wodafone icin pek iyi yorumlar yapmiyorlar ping vs ki zaten superonline de 119 liraya veriyor 100mgbt bu fiyatlar büyük issler icin gayet iyi. Kici kirik millenicom bile 110 lira fiyat cekiyor.
hocam o 100 ve 200lük paketler yeni çıktı ikinci yıl fiyatları da farklı.
tabiki hizmeti direkt sağlayıcıdan almak çok daha iyidir. bizim alt yapı sıfır olduğu için herhangi alt yapısal bir sıkıntım yok
-
35mbps kullananların hızları yukselecek sanırım
Benim dedigim biz kampanyasi 12 ay sabit 119 tl. Sol altyapisinda olsam diger isslerle ugrasmadan direk alirdim sizin gibi ozel indirimim yoksa tabi.
-
Merhaba, Temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa sınır koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. -
Altyapımın 35 olduğunu söylediz abone olurken ama 5 geliyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, yeni dönemde tüm TurkNet hizmetlerinde tek paket tek fiyat anlayışına geçiyoruz. Kullanıcılara, altyapılarının desteklediği en yüksek hızları, bir sınır koymadan sunmaya başlayacağız. -
Merhaba, tek paket tek fiyat anlayışına geçiyoruz. Temmuz ayından itibaren altyapınız ne destekliyorsa sınır koymadan size onu sunmaya başlıyoruz. Yani altyapınız size ne sunuyorsa biz de size onu sunacağız. Eğer altyapınız iyileşirse yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. -
Altyapının izin verdiği en yüksek download verilecektir. Upload hızı beklentiniz olmasın. Altyapısı uygun olanlar için +15 ₺ verip üst pakete geçmiş gibi birşey olacak. Umarım şu an online işlemlerde görünen üst paketler yeni dönemde verilir. Altyapı desteklemiyor deyip işin içinden çıkmasalar iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım 50mbps ye ayarlayınca internette kopma olmaz. Snr değeri muhtemelen düşer. Modeme max down 51-52 mbps geliyor.
-
Türknetlilerin gözleri yaşlı Millenicomlular sigara tüttürüyor
110 lira ödediğimiz için çok gelmedi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 7 Haziran 2021; 12:56:25 > -
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde değil ancak ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, bu konuda yazılım ekibimize bilgi verdik kontrol ediyorlar. -
Merhaba, 100 Mbps' te kadar olan paketi tanımlıyoruz ve altyapınızda iyileşme olduğunda yine aynı fiyattan kullanmaya devam edeceksiniz. -
Merhaba, mevcut abonelerimize fiyat değişikliği Temmuz ayı faturasında yansıyacak. Faturanız 99.90 TL + 3TL telefon paket ücreti olacak şekilde güncellenir. -
Arkadaşlar zam gelmesine şaşırmışlar. Sene başından aldığınız hangi ürüne zam gelmedi ki ? Kullandığım superonline fiber aylık 85 tl idi, taahhütüm bitiyor diye yeni sözleşme 100 tlden olacak. Bence alışın zamlara asıl zam gelmeyince şaşırmalısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X