Şimdi Ara

Turknet en fazla 4 m/bit alabilirsiniz açıklaması! Resmen dolandırıcılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi karşı dairemde Amcamlar oturuyor. 13 M/bit hız alıyordu sizden bir hız ölçümü yaptık 3'e düşürmüşler. Evet yıl 2020 ve 3 m/bit hıza düşürüldü. Teknik talep oluşturduk ve bize santral uzaklığından en fazla 4 m/bit alacağını söylediler. Resmen dolandırıldı. (Alt yapı sorgulamasında 67 m/bit sonuç aldığımız yer)

Yapa olduğu için şimdi abonelik iptal dilekçesi doldurduk. Pazartesi ilk iş iptal işlemlerini yapacağız.

Açık açık dolandırıldı adamcağız. Bu zamana kadar 13 m/bit verip sonra en fazla alabileceğiniz hız 4 demek ayıptır.

Altyapı sorgulama sonucu= Alabileceğiniz Hız: 67 Mbps

• buyur kardeş aynı sorun

Sözlü ve Yazılı Onay Almadan 2 km Ötedeki YAPA Santraline Geçirip Hız Düşürmek

beni de YAPA'dan çıkaramadılar, geçişi başlattılar port yok diye 2 haftadır bekliyoruz.

işlem yapmadıkları önceki ayları da sayarsak...

hız düşeceğini bilmiyorlar sanki geçirip sonra uğraştırıyorlar.
  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Sistemde kayıtlı olan GSM numarasını PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gönderdim ama biz uygulama üzerinden çok uğraştık, kaale bile alan olmadı.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Ben şuan memnunum ancak eğer bir teknik sorun oldu mu süründürüyorlar adamı, muhatap bulmak imkansız. Şuan amcam 3 m/bit hıza 75.99 TL vermesi beni üzüyor. Bize yalan dolan cevap vermeleri tiksindirici. Kanıtları ile gösteriyoruz nafile, Resmen kandırıyorlar adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biryeregitmiyoruz2 -- 10 Mayıs 2020; 16:22:44 >
  • YAPA demek direk santraldeki TurkNet cihazlarına bağlanmanız demektir (bana göre telekomdan altyapı kiralamanın en ucuz yolu).
    Bu yüzden hız sorgulamaları sizin için doğru sonucu vermez.
    YAPA dan çıkarsanız. VAE denilen sistemle hız sorgulamalarında belirtilen hızları alabilirsiniz.
    VAE demekte devreyi telekom cihazları üzerinden kiralamaktır. Bu durum da size en yakın TT dolabından sinyal alabilirsiniz (yeni tip dolaplara fiber gelmektedir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 10 Mayıs 2020; 16:28:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    İnsanın elini kolunu bağlıyorlar. Üzgünüz ama alabileceğiniz maksimum hız 4 m/bit cevabı veriyorlar. Başka hiç bir şekilde açıklama yapmıyorlar. millenicom'a geçiş yapacağız. Bu fiyata 3 m/bit hız almak enayilik olur. Orada da taahhüt yok şansımızı bir deneyelim.
  • Altyapı sorgulama sonucunu Türknet'in sitesinden mi aldınız başka bir siteden mi?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Her yer 67 m/bit veriyor. Turknet olduğu yerde altyapı sorgulamaya izin vermiyor. Turknet en fazla 4 m/bit alabilirsiniz açıklaması! Resmen dolandırıcılık.
  • biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt
    Başka daireyi seçip yapar mısınız, Türknet olmayan?
    3 daire var toplam da Turknet olmayan 16 m/bit ama ben 35 alıyorum. Turktelekom altyapısı 67 m/bit diyor.
    YAPA altyapısı ile VAE hızları birbirnden farklı, YAPA dan kaç hız alacağınızı sadece Türknet görebiliyor. VAE üzerinden yaptığınız testlerde gözüken 67, YAPA ile verilemeyebilir. Bazı durumlarda da YAPA ile verilen VAE ile verilemiyor.

Yani Yapa dan memnun değilseniz Türknet e VAE ye geçme kaydı açtırın, onaylanırsa geçersiniz.
    Dediğiniz gibi yaptık hatta bu şekilde hizmet için artık devam edemeyeceğimizi söyledik adamlar kopyala yapıştır yaptılar. Üzgünüz alabileceğiniz maksimum hız 4m/bit santral uzaklığından diye alay edici cevaplar veriyorlar.
    VAE ye geçiş onaylanmıyor ise başka işletmecileri araştırabilirsiniz.
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde YAPA geçişiniz yapılmadan önce hattınız 8 Mbps' de buluşmuş. Dilerseniz öncelikle VAE geçişi için uygunluğunuzu kontrol edelim. Eğer VAE geçişiniz uygunsa geçişinizi yaptıktan sonra VDSL için kontrol sağlarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.