Şimdi Ara

TURKNET ENGELLİ TARİFESİNE GEÇİRMİYOR (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknet engelli tarifesine geçişte temsili yetkinliği son derece yerlerde olan personel tarafından mh tarafından kayıt kapatılarak talebimi olumsuz yönde sonuçlandırıyor.

TT Vae modeli kapsamında operatörlere port satış bedelini belirleyen sayfada engelli veya standart ücretler yer almakla birlikte kimler bu kampanyadan yararlanabilir kısmında şartname de açıkca mevzuata yer verilmiştir.

TURKNET başına buyruk süreç uygulamaktadır.

Referans IP Seviyesinde VAE Teklifi ile Referans Al-Sat Yöntemiyle xDSL Toptan Satış Teklifi kapsamında Engelli, Gazi ve Şehit yakınlarına indirimli internet tarifeleri sunulmaktadır. İndirimden Engelli, Gazi son kullanıcıların kendisi ya da engelli, gazi ve şehitlerin birinci dereceden yakını (anne, baba, çocuk), eşi veya kardeşi ilgili evrakları temin ederek İşletmeciye başvurabilmektedir. Engelli, Gazi ve Şehit yakınları indirimli internet tarifelerinden yeni satış ve tarife/paket değişikliği süreci ile faydalanılabilmektedir.

Bu bilgi açıkça belirtmekte olup engelli raporu TT ye onay için gönderilmekte ve alıcı operatöre engelli port ücreti üzerinden fiyatlandırma yapılmaktadır.

Bu şartların sağlanması halinde engelli indiriminden faydalanabileceği yalnızca sağlık raporuna ilaveten engelli olan kişi ile kardeş ilişkisini kontrol etmek adına anne baba adı aynı olması veya nüfus aile tablosu iletilmesi yeterlidir bilgisi mevcuttur.

Resmi Kaynak isteyene kaynak atabiliriz.

Ayrıca tüm operatörler bu süreci eksiksiz yeri getirmek te süreçdışı uygulamayı yalnızca Turknet yapmaktadır.
    Abimin raporundan yararlandırmamaktadır.

Bu tutumunu ısrarla sürdürmesi halinde TURKNET kullanmayacağız.Kimseye önererek davet kodumla abone olması yönünde tavsiyede bulunmayacağız.

BTK ya ve Tüketici Hakem Heyetine gerekli başvurular E devlet üzerinden yapılıyor olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiDemeti -- 17 Mart 2021; 17:33:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TurkNet Engelli Tarifesine Geçiş Sorunu

TurkNet'in özel bir tarife olan Engelli Tarifesi'ne geçiş yapmak isteyen bazı kullanıcılar, teknik sorunlar nedeniyle geçiş işlemlerini tamamlayamamaktadır.

TurkNet, bu sorunun farkında olduğunu ve çözümü için çalışmaların sürdüğünü belirtmiştir. Kullanıcıların bu süreçte sabırlı olmaları ve periyodik olarak TurkNet'in resmi kanallarını kontrol etmeleri önerilir.

TurkNet Engelli Tarifesi, engelli bireylere özel olarak sunulan uygun fiyatlı bir internet ve telefon tarifesidir. Tarife, engelli bireylerin iletişim ve internet erişimi ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

TurkNet Engelli Tarifesi'ne geçiş yapmak isteyen engelli bireylerin, gerekli belgeleri TurkNet'e ibraz etmeleri gerekmektedir. Belgeler, kişinin engelli olduğunu doğrulamalıdır.

Engelli bireyler, TurkNet'in müşteri hizmetleri kanallarıyla iletişime geçerek Engelli Tarifesi'ne geçiş işlemlerini başlatabilirler. Müşteri hizmetleri temsilcileri, geçiş işlemleri ve gerekli belgeler konusunda yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konunun linkini ve destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı olarak özelden ilettim.Sonucu dört gözle bekliyorum.Sitenizdek bilgiyi güncelleme biz önemle rica olunur. Yer alan bilgi eski bilgidir.

Güncel bilgi : Engelli ve Gazi Yakını Kampanyası, yeni bireysel engelli müşterilerimizin birinci derece yakını (anne,baba,çocuk,eş,kardeş) ve gazi müşterilerimizin birinci derece yakını (anne,baba,çocuk,eş,kardeş) müşterilerimiz için geçerlidir.

Gerekli evraklar: Engelli kimlik kartı/Engelli seyahat kartı veya Sağlık Kurulu Raporu

Engelli nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı

Yakınlığını belgeleyen Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Veya anne baba adı aynı olduğunu gösteren Kimlik bilgileri.( Kardeş başvuruları için)
  • Al-Sat Yöntemiyle FTTx Versiyon 1 ve 2 Toptan Satış Sözleşmesi ve FTTx Veri Akış Erişimi Versiyon 1 ve 2 Sözleşmeleri kapsamında Engelli, Gazi ve Şehit yakınlarına indirimli internet tarifeleri sunulmaktadır. İndirimden Engelli, Gazi son kullanıcıların kendisi ya da engelli, gazi ve şehitlerin birinci dereceden yakınları (anne, baba, çocuk), eşi veya kardeşi ilgili evrakları temin ederek İşletmeciye başvurabilmektedir. Engelli gazi ve şehit yakınları indirimli internet tarifelerinden yeni satış ve tarife/paket değişikliği süreci ile faydalanılabilmektedir. @turknetdestek

Kaynak:
    toptan.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Toptan | Fiber İnternet | Engelli/Gazi/Şehit
    https://toptan.turktelekom.com.tr/fiber-internet-engelli-sehit-gazi

Lütfen şartnameyi tane tane okuyun FTTX de Al Sat veya Veri Akış Erişimi (Vae) modellerinde Fiber V1(Daireye kadar fiber Fiber V2(Binaya kadar fiber) bağlantı tiplerinde engelli paketleri indirimli olarak sunulmaktadır.İşletmeciye başvuru yapması yeterlidir.İşletmeci kim sizsiniz neden yapmıyorsunuz.

@turknetdestek Sorunum çözülmezse bu iş Cimer, THH, BTK,Şikayet var,Tatlı sözlük.ekşi sözlük,Acı sözlük e kadar gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgiDemeti

Al-Sat Yöntemiyle FTTx Versiyon 1 ve 2 Toptan Satış Sözleşmesi ve FTTx Veri Akış Erişimi Versiyon 1 ve 2 Sözleşmeleri kapsamında Engelli, Gazi ve Şehit yakınlarına indirimli internet tarifeleri sunulmaktadır. İndirimden Engelli, Gazi son kullanıcıların kendisi ya da engelli, gazi ve şehitlerin birinci dereceden yakınları (anne, baba, çocuk), eşi veya kardeşi ilgili evrakları temin ederek İşletmeciye başvurabilmektedir. Engelli gazi ve şehit yakınları indirimli internet tarifelerinden yeni satış ve tarife/paket değişikliği süreci ile faydalanılabilmektedir. @turknetdestek

Kaynak:
    toptan.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Toptan | Fiber İnternet | Engelli/Gazi/Şehit
    https://toptan.turktelekom.com.tr/fiber-internet-engelli-sehit-gazi

Lütfen şartnameyi tane tane okuyun FTTX de Al Sat veya Veri Akış Erişimi (Vae) modellerinde Fiber V1(Daireye kadar fiber Fiber V2(Binaya kadar fiber) bağlantı tiplerinde engelli paketleri indirimli olarak sunulmaktadır.İşletmeciye başvuru yapması yeterlidir.İşletmeci kim sizsiniz neden yapmıyorsunuz.

@turknetdestek Sorunum çözülmezse bu iş Cimer, THH, BTK,Şikayet var,Tatlı sözlük.ekşi sözlük,Acı sözlük e kadar gider.

Yapmak zorunda butun firmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yns61 kullanıcısına yanıt
    Maalesef burada birşeyleri anlatmaya çalışıyorum kaynak gösteriyorum link atıyorum ama biliyorum ki oyalamaya devam edecekler.Bende o zamana kadar başka firmaya geçiş yapmış olacağım.

Millenicom,D-Smart net, Vodafone Net , TTNet hepsi yapıyor ama Turknet yapmıyor anlamış değilim. @turknetdestek
  • quote:

Maalesef burada birşeyleri anlatmaya çalışıyorum kaynak gösteriyorum link atıyorum ama biliyorum ki oyalamaya devam edecekler.Bende o zamana kadar başka firmaya geçiş yapmış olacağım.

Millenicom,D-Smart net, Vodafone Net , TTNet hepsi yapıyor ama Turknet yapmıyor anlamış değilim. @turknetdestek

Millenicoma gectimm 82 tl 100 mgbt paket engelli tarifesindeyim bırak bunları insan değiller

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt
    Merhaba, verdiğiniz bilgileri detaylı bir şekilde ilgili ekibimize ilettim. Dönüş yaptıklarında verecekleri bilgiyi sizinle paylaşacağım.

Lütfen insanları mağdur etmeyin yoksa ben de iptal ederim

• jakobs21 J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, normalde engelsiz tarifesinden anne, baba ya da çocuk yararlanıyordu ancak abonemizin gönderdiği bilgiler ile ilgili ekibimize bilgi verdim. Dönüş yaptıkları zaman kendisi ile de paylaşacağım.
  • Annemden faydalanıyom sizde odamı yok 😂

Lütfen yanlış bilgi vermeyin.Abonemizin gönderdiği sisteme yüklediği bilgileri dün anında engelli raporunu engelli evrakını kendini bilmez süreçlerden bir haber temsilci arkadaş sebebiyet vererek sildik.Destek kaydınıda kapattık bilgisini verirmisin lütfen.Yoksa ekran görüntüleri ile birlikte burda paylaşacağım.Azıcık Allah korkusu ya azıcık fazla değil.
  • Resmi kaynak atıyorum halen bana diyorsunuz ki TT ile görüşüldü red cevabı olduk.TT mevzuatı BTK mevzuatı atıyorum ama halen eksik süreç uyguluyorsunuz.
  • Turknet yetkilisi özelden yazdığı mesaj: İptal isteğime karşılık iptal süreciniz başlatılacaktır.Özel ve uzman birimimiz aradığında iptal süreci tamamlanacaktır.Yani hiç araştırma ruhu ,diyalog yöntemi, çözüm odaklı yaklaşım biçimleri yok.Tamam iptal edersen et havasındalar.Bana yalvarın demiyorum yanlış yapıyorsunuz diyorum ama yasal haklarımı kullanmam yönünde bir sevk i yönetim biçimi görüyorum.
  • Ben 1 ay uğraşmıştım ama oldu. Pes etmeyin eninde sonunda yapıyorlar. Genel merkeze fax çekin.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Fax mı o biraz zor.Ama şunu söyleyim üstadım bir sürü ISP var.Hepsi şu anda beni engelli paketi için geçiş churn yapmak için arıyorlar.Hatta evrakları Maiden WhatsApp dan atın diyenide gördüm.Biz TURKNET tercih etsek hayatımızda ne değişecek.Hani şeffaflık raporu diyorlar ya en düşük ping ya tam tersi olursa bu riske ve 1 ay beklemeye değmez bence.
  • quote:

Fax mı o biraz zor.Ama şunu söyleyim üstadım bir sürü ISP var.Hepsi şu anda beni engelli paketi için geçiş churn yapmak için arıyorlar.Hatta evrakları Maiden WhatsApp dan atın diyenide gördüm.Biz TURKNET tercih etsek hayatımızda ne değişecek.Hani şeffaflık raporu diyorlar ya en düşük ping ya tam tersi olursa bu riske ve 1 ay beklemeye değmez bence.

ben 1 ay uğraştım ve 100mbit interneti indirim ile aldım. Şu an 71 lira fatura geliyor. 2 ayda bir de arkadaş getiriyorum bu sayede 2 faturamdan 1i gelmiyor yani ayda 35 liraya 100mbit internet kullanıyorum. 1.5 sene oldu çok memnunum. Benim için buna değdi. Bu hayatta bişeyler için uğraşmazsanız başarılı olamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

ben 1 ay uğraştım ve 100mbit interneti indirim ile aldım. Şu an 71 lira fatura geliyor. 2 ayda bir de arkadaş getiriyorum bu sayede 2 faturamdan 1i gelmiyor yani ayda 35 liraya 100mbit internet kullanıyorum. 1.5 sene oldu çok memnunum. Benim için buna değdi. Bu hayatta bişeyler için uğraşmazsanız başarılı olamazsınız.

Alıntıları Göster

Ugrascsk bişe yok raporu vercen okadar bunlar işleri mağduriyet

• Aynen çok mağdur ettiler her defasında farklı kişiye aynı bilgileri vermekten yoruldum.Şimdi son kez evrak yükleyin dediler oimden evrak yükledim oldu oldu olmadı elveda turknet sana bir abone daha kazandıracaktım ama şu an gözden geçirmeye karar verdim.
  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt

Tüm belgeleri iadeli taahhütlü şekilde genel merkeze postalayın ve fax çekin. O faxlar makineden pıt pıt atınca görüp işleme sokuyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.