Verdiğiniz link galiba çalışmıyor. Utorrente denedim failed yazıyor ve ilk defa torrent kullanıyorum. Her zaman normal idm aracılığıyla indirmeler yapıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Fiber 100 MBPS İnternet performans rezaleti (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cuhukubu torent sıtesınden utorrent kullanarak filmi indirmeyi deneyiniz. bakın bakalım aynı yavaslıktamı inecek
Verdiğin link çalışmıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: cuhukubu torent sıtesınden utorrent kullanarak filmi indirmeyi deneyiniz. bakın bakalım aynı yavaslıktamı inecek
Sizin için bir torrent sitesinden bir film indirmeye çalıştım ve bunu ekran videosu aldım . Ben fazla torrenttenden anlamam bir bakınız iyi mi kötü mü ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jekıp25 -- 10 Aralık 2020; 2:16:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://1337x.to/ bu siteden ıstedıgınız oyun ve fılmlerı aratıp ındırebılırsınız. utorrent kullanın. idm kullanmayı bırakın cok cok gereksız bır program gunumuzdekı hızlarla.
idm nınde torent destegi varmiş idm ilede torentleri indirebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 10 Aralık 2020; 2:37:35 > -
torentlerle vıdeolardın bellı bır kısmını ındırıp ön izleme yapılabılıyor. önizleme penceresi acmışsınız....
-
bulduguz torent dosyasına tıklayınca bır sayfa acılır magnet tıklayınca idm nın magnet destegı var ise algılayıp idm ındırmeye baslar dırek.
arama seceneklerınde torentlerın yanında se ve le denen ıkı bılgı vardır se , indirebilecegin kısı sayısı le , indirenllerın sayısı se ne kadar fazla olur ıse ındırme hızın yuksek olur.
-
Aylık 85 lira 100 mbps, yoğunluk anlarında kafamıza göre ucu açık 1 mbps'ye hız düşümülü çakal iletişim paketi.
-
Merhaba, bölgenizde yaşanan sorunu tespit ettik. Şu an network ekiplerimiz arka planda çalışmalarına devam ediyor. Gelişme olması durumunda teknik uzmanlarımız destek kaydı üzerinden size bilgi verecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X