Koskoca Türknet Müşteriniz olarak biz mi takip edeceğiz gigafiber altyapısını Diğer büyük İSS’ler gibi sizinde bize bunu sunmanız gerekiyor bir çok insan bunu merak ediyor belki haritaya göre kendine ev bakıp taşınacak insanlar var bu bilgileri firmadan değil de 3.şahıslardan duymak hiç normal değil sizin altyapınız nerede olduğunu açıklayın. Bu kadar kötü bir yönetim olmamalı kaç km fiber altyapınız var bilmiyorum kaç bin aboneniz var bilmiyorum nerede fiber altyapınız var bunuda bilmiyoruz Türknet ile adresimizi sorguluyoruz talep olarak alıyor icraat yok çevremdeki site yöneticileriyle görüştüm sitenizden ayrı ayrı başvurdum gigafiber tarafına geri bile dönüş yapılmıyor kurumsal’dan uzaksınız maalesef Bir çok ile gelmeniz çözüm değil o geldiğiniz ilin kaç mahallesine geliyorsunuz bu önemli! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet Fiber Haritasını Ne zaman Paylaşmayı Düşünüyor?
-
-
Emlak fiyatlarını manipule etmemek için açıklamıyorlar bence
-
İşte aranılan mizah.
-
Bir umudumuz TürkNET vardı ama oda kendi fiber altyapısını yetiştirmede yetersiz kalmaya başladı. Bu ülkedeki herşeyden umudumuz kesildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 8 Şubat 2022; 13:34:38 > -
bizim sokağa fiber kablolar çektiler 10 gün önce (b.evler/ist)
Mevcutta uyguna uydunet var zaten nasıl yarışacaklar bu bölgede onu bilmiyorum
-
Uydunet 100 TL'ye Gigabit UL+DL sunuyorsa yorumunuza katılırım ama sanmıyorum. TurkNet daha ne kadar uyguna çekebilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gpon olarak türknetin yanından geçemez diğer firmalar... türknet sadece yavaş ilerliyor ve işleri yarım yamalak yapıyolar.. (1000/1000 mbps 100 tl )
-
Uydunet kısaca rezilsat kablonet 99 TL'den ucuza 1000/1000 simetrik internet veriyordu da bizim mi haberimiz yoktu?
Ortada yarış marış yok, olmasında bence her daim Turknet Turksat Kabloneti tokatlar. Kablonet dediğimiz firma hala AKN'yi kaldırmamış, kotalı paketi fahiş fiyata satan sözde operatör. Şuan 1000mbiti astronomik fiyatlara veriyor kablonet ve gpon varsa veriyor. Sonuna kadar turknetciyim. Size de tavsiyem turknete geçin 99 TL'ye 1000/1000 keyfini çıkarın, bu tür firmalarla rezil olmayın. Eğer bu tür firmalar fiberi getiriyor ve hala 100mbit altı paketler satıyorsa o fiber bir yerlerine döşesinler. Kendi evlerine, ofislerine döşesinler. Ya da bir çılgınlık yapıp 1000mbiti turknet gibi ucuz rakama da verebilirler.
Türknet'in paketi çok uygun ama maalesef altyapısı çoğu yerde bulunmuyor umarım daha fazla altyapı yatırımına ağırlık verir.Altyapı yatırımı yaptıktan sonra da umarım şu haritalama sistemini getirirler.
-
Bütün altyapı parçaları yurt dışından geliyor adamlar hem 100 liraya az abone ile hizmet verecekler hemde yatırım yapacaklar bu bile büyük başarı örneğin geçen sene Haziran ayında adam planlama yapsa şu bölgeye şunu yapacağız dese projeler hazırlansa dolar 6 liraydı tam yapmaya başlıyorlar ayırdıkları bütçenin kat kat fazlası masraf çıkıyor çünkü neden 3 ay içinde dolar 18 liraya fırladı sonra 13 liraya düştü ne büyük başarı adamlar ne yapsın bütçe ayırıyorlar ülke bir anda tepetaklak oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah inşallah valla çok yavaşlar.. bi yeri tamamen halletmeden başkamyere geçiyolar
Türknet gerçekte giga fiber yayılım hangi ilerde devam etmekte hangi iller ilave olmakta bunu öğrenmek istiyoruz
-
Bende nerelerde olduğunu öğrenmek istiyorum
TürkNet şeffaf ve müşteri odaklı vizyonu ile gigafiber harita bilgisini kullanıcılara açmalı, Bilgi edinme talebi çok yüksek..
Aktif olan bölgeler ve proje aşamasındaki bölgelerin hangi aşamada olduğunu, tahmini süre bilgisi ile sokak sokak eklemeli.
-
@TurkNetDestek konuya bekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 19 Şubat 2022; 23:49:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, şu an için sizlerle GİGAFİBER hizmetimizi kapsayan bir harita, altyapı sorgulaması vs gibi farklı bir paylaşamıyoruz. Arka planda daha sistematik bir şekilde kullanıcılarımızı bilgilendirebilmek için bir şeyler düşünüyoruz. Bu konuda bir gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz. -
Bir diğer efsaneye göre, OECD ortalama sabit internet hız - kalite ve maliyet istatistiklerinde her eve Gigafiber ulaştırılması durumunda 1 GBPS simetrik internet ile ülkemizi 1. sıraya çekip dış mihraklara hedef haline gelmemek için güvenlik amacı ile uyarılıyor veya dış mihraklar tarafından Mercedes, IBM, Intel, Amd, Lockheed Martin, Nvidia gibi şirketler bizim ülkemize taşınmasın diye engelleniyor olabilirler.
Düşünsenize dış mihraksınız, OECD Sabit internet istatistiklerine bir bakıyorsunuz Türkiye'de her hanede 1 GBPS simetrik internet kullanıyor hemde aylık 8-9 dolara hem de taahhütsüz. Bütün AB genç nüfusu Türkiye'ye akın etmeye çalışır. Yada Balkan ülkelerindeki turistler story atmadan önce, youtube'a video atmadan önce Edirneye gelir story'i atar gider. Doçland Telekom, Almanya çatır çatır çatlar o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 22 Şubat 2022; 14:23:57 >
-
Oooo konu çok farklı bir yere evrildi, konunun uzmanlarından açıklama bekliyoruz.
-
En azından bir talep toplama gibi bir durum yok mu?
Bursa Osmangazi'deyim, 300-500 abone bulursan projeye ekleriz mahalleyi gibi bir durum var mı? Ona göre satış yaparız mahallede? Pazarlarız Gigafiber...
-
Merhaba, buradan paylaşılan ve planmada yer almayan her bölge için proje ekiplerine biz talep olarak bilgi vermekteyiz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Emlak fiyatlarını manipule etmemek için açıklamıyorlar bence |
İşte aranılan mizah. |
Forumdaki veriler ile altyapı veya çalışma olan ve planlamada olan mahallelerin bir haritasını oluşturdum. Eklemeler yapılacaktır harita üzerinden görüntüleme yapabilirsiniz.
Bu harita kullanıcı verileri ile yalnızca bilgi edinme amacı ile oluşturulmuştur. Turk.Net firması ile bir bağlantısı yoktur, kesin sonuçlar sunmaz ve altyapınıza garanti sonuç vermez, taahhütte bulunmaz. Konu sahibi arkadaş ilk mesaja da ekleyebilir, elindeki verileri de paylaşırsa onlarıda haritaya eklememekten memnun olurum. Şu anda yalnızca İstanbulda bulunan mahalleleri ekleyebildim sonrasında diğer illeri de ekleyeceğim. Biz kavuşamadık simetrik fibere kavuşan arkadaşlara ne mutlu :) https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1UlxI8T83yGQRNl1s6kQd7gO1bVG4d8_4&vomp=1&cid=mp&cv=Yat1NR9tdBA.tr. |
Benzer içerikler
- türk telekom iptv engelleme
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet altyapı haritası
- ev interneti başka operatöre taşıma
- turknet müşteri numarası öğrenme
- gigafiber nedir
- statik ip
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turknet fiyat 2024
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X