Turknet Fiber Modem
-
-
Merhaba, yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber hizmetinden sıfırdan yeni abonelik ise ekipler yeni modem veriyor, geçiş ise mevcut modem ile devam ediyorsunuz. Modeminiz de bir sorun mu yaşadınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber hizmetinden sıfırdan yeni abonelik ise ekipler yeni modem veriyor, geçiş ise mevcut modem ile devam ediyorsunuz. Modeminiz de bir sorun mu yaşadınız?Süperonline aboneliğin bitmesine 3 gün kaldı, Türknet' ten bilgi alayım dedim ise de, modem için 460 tl. civarı, kurulum içinde 100 tl civarı ücret istediler.
-
Merhaba, ADSL/VDSL hizmeti için elinizde modeminiz varsa ve sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz ya da dışarıdan kendinizde alabilirsiniz. Modemi bizden alma zorunluluğunuz bulunmuyor. Fiber aboneliklerinde modemi ücretsiz olarak veriyoruz. Kurulum ücreti 108 TL' dir ve 3 taksitte alınıyor. Eğer kredi kartına ödeme talimatı verirseniz 75 TL' dir. -
Bugün sabah Turknet tarafından arandım. Fiber olduğu zaman modem seçeneği olmadığını, ücretsiz gelen modem dışında satışta olan modemlerin çalışmayacağını belirttiler. Modem 2 duvar arkaya internet gönderemiyor. Menzil genişletici kullanmamı tavsiye ettiler.
-
Boyle birsey yok hocam istedigin modemi kullanabilirsin istedigin modemi kendin satin alip tak kullan.
-
Merhaba, ilgili arkadaşım farklı bir modem ile kullanım yapabileceğinizi iletti. -
WAN MAC adresi değişimi ve WAN kısmına ait VLANID değişimine açık ise sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz.
-
TP-Link Archer C80 aldım. Kullanıcı adı, şifre girdim ama bağlantı sağlayamadım. Önereceğiniz bir modem var mıdır?
Gpon kullanmıyor burada direkt WAN bağlantısı yapılıyor.
-
Vlan id 35 yaptiniz mi ?
-
Maalesef yapmamıştım. Modemi iadeye gönderdim günü geçmesin diye. Yeni modem alıp deneyeceğim.
-
Merhaba fiber abonelikte kurulum ücreti alıyor musunuz ? -
Merhaba, gigafiber hizmetimizde kurulum ücreti alınmamaktadır. Ancak türk telekom fiber altyapısı üzerinden sunduğumuz hizmette sıfırdan başvurularda kurulum ücreti alınmaktadır. Kredi kartı otomatik talimat verilmesi durumunda 75 TL kurulum ücreti alınacaktır. -
Ödeme talimatı vermesek, tek taksitte ücreti verebiliyor muyuz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X