Şimdi Ara

Turknet Fiber Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TT altyapılı Turknet fiber kullanıyorum.

Tp-Link Archer C80 Ac1900 modem aldım ama uyumlu değilmiş.

Modem tavsiyesi alabilir miyim?

• Merhaba, yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber hizmetinden sıfırdan yeni abonelik ise ekipler yeni modem veriyor, geçiş ise mevcut modem ile devam ediyorsunuz. Modeminiz de bir sorun mu yaşadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yerleşik operatör altyapısı üzerinden verdiğimiz fiber hizmetinden sıfırdan yeni abonelik ise ekipler yeni modem veriyor, geçiş ise mevcut modem ile devam ediyorsunuz. Modeminiz de bir sorun mu yaşadınız?

Süperonline aboneliğin bitmesine 3 gün kaldı, Türknet' ten bilgi alayım dedim ise de, modem için 460 tl. civarı, kurulum içinde 100 tl civarı ücret istediler.

• d.t.s. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ADSL/VDSL hizmeti için elinizde modeminiz varsa ve sorun yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz ya da dışarıdan kendinizde alabilirsiniz. Modemi bizden alma zorunluluğunuz bulunmuyor. Fiber aboneliklerinde modemi ücretsiz olarak veriyoruz. Kurulum ücreti 108 TL' dir ve 3 taksitte alınıyor. Eğer kredi kartına ödeme talimatı verirseniz 75 TL' dir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bugün sabah Turknet tarafından arandım. Fiber olduğu zaman modem seçeneği olmadığını, ücretsiz gelen modem dışında satışta olan modemlerin çalışmayacağını belirttiler. Modem 2 duvar arkaya internet gönderemiyor. Menzil genişletici kullanmamı tavsiye ettiler.

• bülend B kullanıcısına yanıt

Boyle birsey yok hocam istedigin modemi kullanabilirsin istedigin modemi kendin satin alip tak kullan.

Merhaba, ilgili arkadaşım farklı bir modem ile kullanım yapabileceğinizi iletti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL/VDSL2 MODEM KONUSU??
    8 yıl önce açıldı
    KABLONET MODEM
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WAN MAC adresi değişimi ve WAN kısmına ait VLANID değişimine açık ise sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

TP-Link Archer C80 aldım. Kullanıcı adı, şifre girdim ama bağlantı sağlayamadım. Önereceğiniz bir modem var mıdır?

Gpon kullanmıyor burada direkt WAN bağlantısı yapılıyor.

Vlan id 35 yaptiniz mi ?

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

Maalesef yapmamıştım. Modemi iadeye gönderdim günü geçmesin diye. Yeni modem alıp deneyeceğim.

Merhaba fiber abonelikte kurulum ücreti alıyor musunuz ?
  • Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber hizmetimizde kurulum ücreti alınmamaktadır. Ancak türk telekom fiber altyapısı üzerinden sunduğumuz hizmette sıfırdan başvurularda kurulum ücreti alınmaktadır. Kredi kartı otomatik talimat verilmesi durumunda 75 TL kurulum ücreti alınacaktır.
    Ödeme talimatı vermesek, tek taksitte ücreti verebiliyor muyuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.