Merhaba arkadaşlar bir Turknet kullanıcısıyım. Bir süredir internetimde sürekli olarak kopmalar oluyor. Bu durumu OIM üzerinden Turknet'e bildirdim ve her defasında saha ekibi talep ettim.Özet olarak her defasında hat değerleriniz normal şu kadar saattir online'sınız hadi yallah tarzında "bilgilendirme" mesajı gönderip durdular. Geçen gün yine yaklaşık 20-30 dk internetsiz kaldım genel bir sorun olduğunu söyledir fakat önceki günde benzer sorun yaşamıştım (Kesinti 20 dk kadar uzun sürmemişti ama kesilmişti sonuçta). Yarım saate yakın kesinti yaşadığım için ve o an internete ihtiyacım olduğu için OIM'e yazıp sorunu bildireyim belki bu sefer saha ekibi gönderirler dedim. Yine copy paste cevap geldi. Sorununuz devam ediyorsanız yazın demişlerdi tekrar yazdım. Bu seferde hat değeriniz normal kablosuzda bir kesinti olabilir demişler. Yine saha ekibi istediğimi belirttim bakalım bu sefer ne diyecekler. Dh'deki turknet destek ekibine yazayım belki onlar ilgilenir dedim ve hem Turknet destek burada konusuna hemde PM'den durumu bildirdim. Peki çözüm olarak ne önerdiler? 99 lira ödeyin yerinde destek ekiplerimiz gelip soruna baksınlar. Ben 98 lirayı sadece interneti modemle buluşturduğunuz için mi ödüyorum? Teknik destek ücretli mi yani? O zaman benim kullandığım internet 98 lira değil 197 lira oluyor çünkü diğer firmalarda teknik destek ücretsiz ve aradığımda ulaşabildiğim müşteri hizmetleri var. Peki siz son gelen zammı neden yaptınız o zaman? Sonuçta o zamanda internet 86 lira değil 185 liraydı. Bulunduğum bölgede çevre bölgelerde altyapı çalışması yok, teknik destek paralı, ulaşılabilecek bir müşteri hizmetleri bulunmuyor niye zam yapıldı peki? Bu arada bence Turknet Türktelekom'dan teknik destek hizmetini ücretsiz olarak alıyordur fakat sen bu hizmeti talep edersen 99 lira alıyorlar. Türkiye'de internet alışkanlığını değiştirmeye gelmişti değil mi bu firma! Öğrenci olmasam ve referans ile ücretsiz kullanmasam bu interneti ciddi söylüyorum başka firmaya geçerdim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme