Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

Konuyu Öne çıkararak destek olabilirsiniz arkadaşlar.

• an itibari ile hızınız kaç?

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Ekim 2022; 20:48:37 >
  • Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti
  • Turknet VDSL kullanıyorum. Normalde 92mbit stabil hızım var, akşam olunca 7mbit oluyor. Ping katlanarak artıyor.

15 gün önce destek kaydı açtım. Hala düzeltemediler. Her yıl bu aylarda böyle oluyor. Genel bir problem var ama kullanıcı tarafında sorun olduğu konusunda ısrarcı davranıyorlar.

• uzil kullanıcısına yanıt

Eve geçtiğimde atayım hocam, asla o hızlarda olmuyor, en boş saatte bile 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

YAPA mı hocam VAE mi? Gerçi her ikisi de AON şebeke. Burada FTTH anonelerinin altyapısı PON. Tabi PON dışında omurga tarafında bir kapasite sıkıntısı yoksa.

• uzil kullanıcısına yanıt

Her zamanki gibi

• PieCeSs kullanıcısına yanıt

Size hız garantisi XX mbps'ye kadar diyor

Ping iyiymiş pubg mobil de kaç ms alıyorsunuz ?

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Mobil oyun oynamıyorum hocam pc üzerinde Rocket Leaguede 40ms vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 27 Ekim 2022; 23:41:16 >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

VAE. Her yıl(son 3 yıldır ve bu yıl) Ekim veya Kasım ayı Akşam 20:30-00:15 arası oluyor. En sonunda kapasite artırımıma gideceğiz diyorlar ve düzeliyor. Yani Telekom kaynaklı bir sorun yok.

Aynı saatler gene bendede durum aynı 😔 Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Destek kaydı açsam gene gelip bu üründe sorun var dicekler. Bugün cihaz V2 sürümü ile sıfır değişti sorunlar hala devam ediyor malesef . Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

• ismailaygun İ kullanıcısına yanıt

Sorun cihazdan değil hocam biliyorsun bırak router ile uğraşmayı, kaç bin liralık cihaz ne sorunu olacak :) Azıcık paraya kıysınlar bölgenin kapasitesini arttırsınlar, bunu ön göremeyen yetkililer utansın

Yaw hocam 1 aydır tplinkle davali olcaz nerde ise adamlar artık ısrarına dayanamayıp V2 sürümünu sıfır kutu jiletinli yolladılar sırf benden kurtulmak için 😅😅😅 gene gelecek turknet neymiş bizim modem şöyle senin modem şöyle modemde sorun var dicek inan kendimi paralayasim geliyor anlatıyorum anlatıyorum bunlara sorunumu anlatamıyorum anlamak istemiyolar. Sen haftalardır video çekip fotoğraf atıp yoğun olan saatteki dalgalanma olduğunu ve kapasitesi yetersizliliği bariz ortada olduğunu açıklama rağmen seni süründürüyorlar beni ne hale sokar bunlar gerisini sen düşün 😅😅

• Bir kisi de turknet pismanliktir yazmamis.

• Nolurdu upload kadar olsa şu download da, sorsan simetrik ellam, millet uploadı kısar downloada abanır bizim türknet tam tersi, downladı kısıyo uploadı yüksek veriyo :D

Normalde VAE'da TTN'e kadar Telekom taşıdığı için sormuştum, gerçi Telekom bildiğim kadarıyla prosedür olarak kapasitesi %50'yi aşan cihazın kapasitesini arttırıyor. Zaten siz de ifade etmişsiniz sonunun TurkNet kaynaklı olduğunu. Ancak yani basit bir işlem için bu kadar bekletmemeleri lazım. Bence bu fiyat politikası ile TurkNet'in sürdürülebilir hizmet vermesi biraz zor.

Yanlış anlamayın bir zamanlar 10/10 için 2 bin tl isteyen Türk telekom vardı Turknet cesur davrandı gine de verdi simetrik İnternet genede hakkınız arayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 28 Ekim 2022; 8:51:11 >
    Merhaba, gönderdiğiniz hız testi sonuçlarını uzmanımız network ekibimize iletti. Network ekibimiz dönüş yaptığı zaman sizinle paylaşacağız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.