Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
9.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

şuanda benim hız sorunum düzelmiştir esenler kemerde de sorun varmış galiba

• Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Anlık bir sorun yaşanmış olabilir ancak hız sorunu yaşamanız ya da tekrarlanması durumunda oim üzerinden destek kaydı oluşurmanızı rica ederim. Ekiplerimiz hemen kaydınızı işleme alarak sizinle iletişime geçecektir.
  • Evet arkadaşlar bu kanserden bahçelievler soğanlı mahalleside nasibini aldı :) akşam saati anlık hızlar bu duruma geldi bu akşam itibariyle, son 1 ayda 3 kişi getirdim bilseydim 3 kişi ile kapasite dolacak getirmezdim :)

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 3 Ocak 2023; 21:18:6 >

• bahçelievler hürriyetmahallesinde de gigafiber dowland hızında düşme başladı 635 mbps ye düştü hız acil hızların olt tarafından güncellenmesi gerek ve kapasite arttırımı gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceoktay -- 4 Ocak 2023; 0:10:8 >
  • Hocam ben de ping'te çok kötü duruma geldi 10ms 15ms bazen 30ms bile gördüm, 1 saat sonra falan düzeldi ama, acaba anlık bir sorun mu oldu bilmiyorum şu an Bir sıkıntı yok 930/940 arası seyrediyor 9 aydır kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı, ben de akşam netflix'te film izlerken takılmalar başladığında fark ettim, hemen bilgisayarı açıp testi yaptım baktım download 20'lerde 1 saat sonra düzelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 4 Ocak 2023; 0:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdo205 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol etmeleri için ekibimize bilgi vereceğim. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Günaydın iyi çalışmalar, buyrun destek kayıt numaram 59786460

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdo205 kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde saha ekiplerine uzmanımız bilgi vermiş. Ekipler adrese gelerek yerinde kontrol sağlayacaklar
  • Merhaba gece itibariyle ping normale döndü ve hız dalgalanması düzeldi, tabi akşam ne olur bu akşam belli olur, henüz daha saha ekipleri gelmedi olurda gelirlerse gelişmleleri buradan paylaşacağım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 4 Ocak 2023; 13:46:9 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.