şuanda benim hız sorunum düzelmiştir esenler kemerde de sorun varmış galiba |
Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (13. sayfa)
-
-
Anlık bir sorun yaşanmış olabilir ancak hız sorunu yaşamanız ya da tekrarlanması durumunda oim üzerinden destek kaydı oluşurmanızı rica ederim. Ekiplerimiz hemen kaydınızı işleme alarak sizinle iletişime geçecektir. -
Evet arkadaşlar bu kanserden bahçelievler soğanlı mahalleside nasibini aldı :) akşam saati anlık hızlar bu duruma geldi bu akşam itibariyle, son 1 ayda 3 kişi getirdim bilseydim 3 kişi ile kapasite dolacak getirmezdim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 3 Ocak 2023; 21:18:6 >
-
bahçelievler hürriyetmahallesinde de gigafiber dowland hızında düşme başladı 635 mbps ye düştü hız acil hızların olt tarafından güncellenmesi gerek ve kapasite arttırımı gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceoktay -- 4 Ocak 2023; 0:10:8 > -
Hocam ben de ping'te çok kötü duruma geldi 10ms 15ms bazen 30ms bile gördüm, 1 saat sonra falan düzeldi ama, acaba anlık bir sorun mu oldu bilmiyorum şu an Bir sıkıntı yok 930/940 arası seyrediyor 9 aydır kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı, ben de akşam netflix'te film izlerken takılmalar başladığında fark ettim, hemen bilgisayarı açıp testi yaptım baktım download 20'lerde 1 saat sonra düzelmeye başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 4 Ocak 2023; 0:46:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, kontrol etmeleri için ekibimize bilgi vereceğim. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? -
Günaydın iyi çalışmalar, buyrun destek kayıt numaram 59786460
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontrol ettiğimde saha ekiplerine uzmanımız bilgi vermiş. Ekipler adrese gelerek yerinde kontrol sağlayacaklar -
Merhaba gece itibariyle ping normale döndü ve hız dalgalanması düzeldi, tabi akşam ne olur bu akşam belli olur, henüz daha saha ekipleri gelmedi olurda gelirlerse gelişmleleri buradan paylaşacağım teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 4 Ocak 2023; 13:46:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X