< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (10. sayfa)
-
-
Merhaba, test sonuçlarınızı iletmeniz durumunda ben de net uzmanımız ile paylaşacağım -
Durum hakkında güncelleme:
Hız sorunu şuan için düzelmiş gözüküyor fakat dip not olarak şunu belirteyim, halen bazen de olsa 400 300’lere kadar düştüğü oluyor zaman zaman. Kapasiteyi ne kadar çok arttırabiliyorsanız arttırmanızı rica ediyorum zira bu durum en fazla 1-2 ay devam edecek ve tekrar eski haline dönecek, her geçen gün yeni müşteriler eklenecek haliyle yüklenme de artacak, kısır döngü olsun istemiyorum lütfen bunu dikkate alıp bildiriniz, nadir de olsa hız düşüşleri bunu şimdiden belli ediyor...
O zaman dilimlerinden bir kaçı:
Saat: 20:36
69. Sokaktaki arkadaşın da hızları aynı şekilde benimki gibi:
-
Merhaba.. online işlem merkezindeki arkadaşlar benden ping ve tracert sonuçlarını istemişlerdi..buraya bıraksam siz iletebilir misin..online işlem uygulamasından gönderdiğim görüntülerin gidip gitmediğinden emin değilim..Ceyhun bey aradı, ulaşmadığını söyledi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? -
Merhaba, hız testi sonuçlarınızı ve bu bilgiyi ekibimiz ile paylaşacağım. -
Hocam hayırlı olsun öncelikle ancak hazır el atmışken problemin tamamen çözülmesi yönünde baskı yapmanızı öneririm. Sonradan uğraşmak yine sancılı bir sürece dönüşebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün akşam 9'a kadar en az 15 dakikalık aralıklarla hız testleri alıp paylaşacağım iyi çalışmalar.
-
Ben de öyle düşünüyorum zira ara sıra olan bu dalgalanmalar kısır döngünün işareti, aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum yoruldum zira bununla uğraşmaktan.
-
57587141 no lu talep..
Benden istedikleri ekran görüntülerini online işlemden atıyorum ama gitmiyor sanırım..arkadaş gelmediğini söyledi..dosya ekle seneğinden görüntüleri atıyorum, gidip gitmediğine dair en ufak bir ibare yok..tebrik ediyorum gerçekten bu sistemi yapana
Şöyle ekranda kalıyor dosya gönderdikten sonra.
-
bende turknet gigafiber abonesiyim aynı sorun bendede var hız düşüklüğü sorunu ve hız testini gönderdiğimde bendede bu sorun oluşuyor gidip gitmediği belli değil bölgede network ekibinin kapasite arttırımı yapması gerek dikkate alan yok
-
Hiç uğraşmayacağım..direkt bitiriyorum aboneliği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, test sonuçlarınızı net uzmanımıza ilettim. Kendisi kontrol ederek sizinle iletişime geçecek. -
bulunduğum bölgede kapasite yetersizliği var ve bu sorunu çözmek bu kadar zormu defalarca bu şikayetimi ilettim çözümlenmedi müşteri temsilcileri bu sorunu network uzmanlarını iletmesi çokmu zor
-
Merhaba, güncel hız testlerinizi müşteri numaranız ile birlikte PM üzerinden iletir misiniz? Kendilerine bilgi vereceğim. -
Esenler kemer mah yeni gigafiber bağlandı 500 üstü hızı çok nadir gördüm.Akşam 9-10 sıraları 40-50 mb düştüğü bile oluyor.Esenler bölgesinde bır sıkıntı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, aldığınız hız değerleri ile birliktewww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Uzmanımız kontrol ederek sorunu çözümleyecektir. -
Arkadaşlar ben Davutpaşa Mah. için 3 hafta boyunca elimden geleni yaptım ve büyük oranda çözüme kavuşturduk, Esenler bölgesinde yahut benzer sorunu başka yaşayan kişiler:
Sorun yaşadıkları saat aralıklarını,
o saat aralıklarındaki en az 15 er dakika arayla aldıkları 3 adet hız testi (nperf öneririm) ekran görüntüsünü,
sorun yaşadıkları il ilçe mahalle bilgilerini
ve mevcutsa destek kaydı numaralarını konu altında detaylı şekilde belirtilerse yardımcı olacaklarına inanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 6 Kasım 2022; 18:23:1 > -
Sorunun çözümlendiğine sevindim Keyifli kullanımlar dilerim -
15 dakika ara ile hızlarım vede bu hızlar yoğunluk olmayan saatlerde birde 500 mb üstü hızlara çok nadir görüyom heleki akşam saatleri 90-100 mb kadar düşüyor.Birde tt vdslde iken olmayan packet loslar olusmaya başladı.Birde istanbulda oturmama rağmen bölgem batman görünüyor.Destek no 57621862
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 7 Kasım 2022; 0:19:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X