Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
9.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23:30 gibi şöyle bi dalgalandı ama şu an için sabit

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti
  • PieCeSs kullanıcısına yanıt

Hocam tekrardan merhaba halen daha tam anlamıyla çözülmemesine şaşırdım, şu an son durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzil kullanıcısına yanıt

Biz bu hızları göremedik 500-550 arası aksam yoğun saatlerde 150 200 mb düsüyor

• erdo205 kullanıcısına yanıt

Halen belirli zamanlarda eski hızlara düşebiliyor, tabiki öncesine göre iyi fakat asla düşmemesi gerekiyor yoğunluk falan bahane olamaz ya, abi kablonet kullanan adam 940 altı gördüğü yok bize de %30 kaybı normal karşılatıyorlar çok garip, hadi bunu kabullendik diyelim bunun da altına düştüğü oluyor yani, ben kendimi geçtim şuan bu sorun kronik bi hal almaya ve yeni aktif olan / hali hazırda bu sorunu yaşayan bir sürü mahalle var. Dün akşam şöyleydi mesela:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 7 Kasım 2022; 9:53:57 >

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonuçlarınız ile birlikte hattın detaylı kontrol edilmesi için uzmanımıza bilgi verdim. Kontrollerini yaparak sizinle iletişime geçecek.
    Merhaba, sorunun devam ettiğini belirterek yaptığınız hız testi sonuçları ile birlikte hattın tekrar kontrol edilmesini istedim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Şu cevap veren arkadaş kimse günü kurtarmalık iş yapmayı bıraksın, ben sizin bir daha başınız ağrımasın, uzun vadede bu sıkıntıyı bir daha yaşamayalım, dibimdeki mahallenin de (Mimarsinan) sorunu çözülsün diye uğraşıyorum gelmiş bana klişe cümlelerle cevap veriyor. Her şey ortada sorun tam manasıyla çözülmüş değil zira yeni kulalnıcılar eklenmeye devam edecek ben tekrar bu süreci yaşamak istemiyorum neden anlatamıyorum ya

• Hocam genelde çalışanların yaklaşımları hep böyle, bir çok kişi işini laikiyle yapmıyor, biliyorsunuz benımde ont ye takılan fiber konnektörde sıkıntı oldu saolsunlar 3 günde anca geldiler gelen arkadas takarken baktım adam direk elindeki fiber pensesiyle kabloyu 3 aşamada hazırladı direk ucunuda penseyle kesti fiber cleaver kullanmadı taktı çalıştı, bende motor mekanıkcı biri olarak dedım hocam bunun ucunu kesmeye yarayan bir ekipman var sen direk kestin sıkıntı olmaz dimi dedim yüzüme alttan baktı güldü yıllardır yapıyoruız dedi gitti, sonrasında sürekli çakılı 930 935 gören hattım başladı sacma sapan zamanlarda hız testlerinde 600 700 lere anlık düşmelere bu konnektör değişim olmadan once hic böyle olmazdı, bende gittim fiber set aldım pensesi cleaver`i 1300 liraya, ekstra 10 tanede konnektörde aldım kendim geldim evde yaptım, tekrardan kullanmaya basladım ne dalgalanma var şuan nede bir sorun, yani demek istedigim herkes bir yolunu bulup işte btk %25 kabul edilebilir diyor ayaklarında, tamamda kardeşim sen bunu 1000e kadar diyip sonra hayda sana 500 geliyor 200 geliyor, başkaları halen 16 zor alıyor sesini cıkartma gibi bir mantıga dönerse iş bu durum insana huzur vermez, bende cok takıntılı biriyim ama şuda bir gerçekki bazen hız testleri real hızı yansıtmıyor, ben youtube 4k hd4 indiriken 121-122 idm ile sabit şekilde alabiliyorum benım ıcın önemli olan o bazen bakıyorum 100 90 alıyor oda bizle alakalı degil youtubedan gelmiyor yani, o anda nperf yapıyorum direk 930 935 bandında, bu zaman aralıgı yoğunlugu mevzusu pek benım kafama yatmıyor sığındıkları bahaneler açıkcası sadece sizde değil ordaki alt yapıda genel anlamda bir sorun mevcut bu işide çözerlr muhakkak ama kolay işlerde degil gercekten detaylı bakılıp çözülmesi gerek

Bu sorunların tekrarlanmasını bizde istemiyoruz. Bu konuda geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Net uzmanı arkadaşım network ekibinden güncel bilgi alarak dönüş yapacağını iletti.

Acaba bizim konnektörlerde iyi çakılmadımı hem ben hem kardeşim iki daire 550 yi gecmiyor hız birde geceleri 200 düşüyor.

valla ben bile işkillendim şimdi...bu fiber bağlantı dijital gibi değil mi..ya vardır ya yoktur..yoksa fiber de bağlantı kalitesinden etkileniyor mu?Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti  eğer öyle ise bunu test etmenin bi yolu olmalı..

• Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1680904/3f337fd2-7538-4d9a-907
    Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti7-7e2e21b2389f.jpeg[/simage]. Dün akşamki hızlarım packet loss oluşuyo sürekli

Merhaba, hız profilinizde yaşanan sorun için ekibimizin kontrolleri devam ediyor. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • uzil kullanıcısına yanıt

Hocam inanın çalışma mevzsunu cok arastırmadım ama bir kaç videodan gördügüm kadarıyla konnektöre takılırken biraz bombe verilmesi gerekiyor falan diyorlar, ben bir videoda izledim o şekilde uyguladım konnektör bağlantısını sorunsuz kullanıyorum şuan

Bahçelievler Anlık ( Ugreen CAT8 KABLO 8 Metre - 11900K Sistem - Intel 1Gbit Ethernet ( ONT ile Modem Arasındada 1 Metre Ugreen CAT8 Kablo mevcut )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 10 Kasım 2022; 10:47:6 >

Keyifli kullanımlar dilerim
  • Gigafiber bağlanali 1 hafta oldu değil 1000 mb 500 üstünü dahil zor görüyoruz.Birde geceleri 30 mb kadar dusuyor online oyun keyfimiz vardı oda şu an berbat durumda packet losstan geçilmiyor iki gündür ekip gelecek deniyor adresimize gelen giden yok şu haliyle kimseye etrafımda fiber internet çok iyi falan diyemiyorum kardeşimide gigafibere geçirdim her gün serzeniş içinde rezil oldum.Bu işlere soyunuluyorsa işinin ehli ekiplerin çoğalması gerek 3-5 ekiple olmaz.Lütfen kalıcı çözümler üretin.

Merhaba, arıza çözüm sürecinin uzaması üzerine uzmanımıza bilgi verdim. Ekiplerden bilgi alarak sizinle iletişime geçecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

57682112 nolu destek kaydını kapatmıştım daha fazla meşgul etmemek adına fakat bir kaç gündür kontrol etmiyordum, akşamları yine aynı sıkıntıyı yaşayabiliyoruz, lütfen yoğunluk demeyin, eğer o bölgede yoğunluk varsa ona göre kapasite ayarlarsınız böyle bir bahanenin de ardına sığınmamış olur, "hizmet" kalitenizi göstermiş olursunuz.

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaletiturknet iletişim hizmetleri a.ş.
    GigaFiber'de 550mbps hızı aşamamak
    https://forum.turk.net/t/gigafiberde-550mbps-hizi-asamamak/30044/69?u=piecess

Merhaba, aldığınız hız değerleri ile birliktewww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Uzmanımız ve network ekipleri kontrol ederek bilgi verecektir 🙏
  • Eve geldim gigafiberde yine 20-30 lu hızlar oyuna girecem pingler uçuyor ya 44 yaşında adamım sigara kahve vs miz yok bir oyun keyfimiz var eve geliyom bugün düzelmiştir umuduyla ama nafile ya sadece bende sorun değil diyorum, mahalle bazlı üstüne basa basa diyorum,arızaya yine kuruluma gelen arkadaşlar geliyor abi bizlik değil diyor mahallenizde bu şikayet, kurulumu yapılanların hepsinde var diyor.Peki on gündür bu sorun kimlik acaba.Lütfen artık çözüme odaklı bir atılım yapılsın bizde gigafiberi stabil, mutlu mesut geçinen tayfaya katılalım sayın TurkNet destek ekibi Destek no 57762178

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.