|
Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (12. sayfa)
-
-
Bakalım bu gece çalışma yapılıp hızlar düzeltilcek inşalllah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hız profilinizde şu anda sorun yaşıyor musunuz? -
Anlaşılan hiçbirşey değişmemiş görünüyor 15 gün oldu gigafiber bağlanalaı yoğun olmayan saatlerde bile 900 lü hızları göremedik birde dün düzeltilcek dendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 19 Kasım 2022; 9:45:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hız profilinizin kontrol edilmesi için 58079617 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Fiber ekibimiz tekrar kontrol ederek bilgi verecekler. -
Yeter artık Allah aşkına bir ay oldu neredeyse problem çözmede bu kadar beceriksiz olamaz bir firma dün gece saha calışması ile düzeltilcek dendi bugün yine aynı sonuc buda alkışlanacak gigafiber hızınız her akşam bu hızla eve gelince karşılaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 19 Kasım 2022; 18:0:52 >
Öncelikli olarak çalışmaların tamamlanması için bilgi verdim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
Bugün gündüz saati hızlarım
Merhaba, uzmanımız ilettiğiniz test sonuçlarını network ekibimize iletmiştir. Network ekiplerimiz müdahalede bulunmuştur. Şu an sorun yaşıyor musunuz? -
Teşekkürler sorun çözüldü inşallah tekrarlamaz.
Sorunun tekrar yaşanmaması için arka planda ekiplerimiz kontrollerini yapacak. Keyifli kullanımlar dilerim -
-
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Bir ay önce çözülmüştü fakat kullanıcı sayısı arttıkça hızlar yine düşmeye başladı
-
esenler turgutreis mahallesi hız durumu akşam 19:00 da başladı hala devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magalci -- 1 Ocak 2023; 21:29:54 > -
hadiya bende kemerde otıruyorum, 1ay önce bağlandım fibere hiç problemim yoktu gece 00.00 bi baktım hız yerlerde yeni yıla çok düşük hızla girdim inşallah sene boyunca hızım düşük kalmaz en büyük korkularımdandır allah başka dert vermesin en büyük derdimiz bu olsun
-
Esenler yine sizlere ömür... Davutpaşa, Mimarsinan, Nine Hatun, Turgut Reis, Kemer mahalleleri....
Davutpaşa Mahallesi:
-
Merhaba, hız sorunu devam ediyor mu? Konu ile ilgili oluşturduğunuz bir destek kaydı varsa paylaşır mısınız? -
Merhaba, konu ile ilgili oluşturduğunuz bir destek kaydı varsa paylaşır mısınız? Destek kaydınız yoksa PM üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X