Şimdi Ara

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
9.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, hız profilinizde yaşadığınız sorun için saha ekiplerine bilgi verdik ancak net uzmanımız ile de paylaştım. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler.
  • Bakalım bu gece çalışma yapılıp hızlar düzeltilcek inşalllah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali vardar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizde şu anda sorun yaşıyor musunuz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Anlaşılan hiçbirşey değişmemiş görünüyor 15 gün oldu gigafiber bağlanalaı yoğun olmayan saatlerde bile 900 lü hızları göremedik birde dün düzeltilcek dendi.

Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 19 Kasım 2022; 9:45:41 >

Hız profilinizin kontrol edilmesi için 58079617 numaralı destek kaydınızı oluşturdum. Fiber ekibimiz tekrar kontrol ederek bilgi verecekler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Yeter artık Allah aşkına bir ay oldu neredeyse problem çözmede bu kadar beceriksiz olamaz bir firma dün gece saha calışması ile düzeltilcek dendi bugün yine aynı sonuc buda alkışlanacak gigafiber hızınız her akşam bu hızla eve gelince karşılaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 19 Kasım 2022; 18:0:52 >
    Öncelikli olarak çalışmaların tamamlanması için bilgi verdim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • Bugün gündüz saati hızlarım

Merhaba, uzmanımız ilettiğiniz test sonuçlarını network ekibimize iletmiştir. Network ekiplerimiz müdahalede bulunmuştur. Şu an sorun yaşıyor musunuz?
  • Teşekkürler sorun çözüldü inşallah tekrarlamaz.

Sorunun tekrar yaşanmaması için arka planda ekiplerimiz kontrollerini yapacak. Keyifli kullanımlar dilerim
    S.aleyküm sorun hala devam ediyormu çözüldüyse nasıl çözüldü
    Turgutreis Mahallesi'nde şuan hızlar felaket gündüz saatlerinde sorun yok ama akşam saat 7 den sonra hız felaket 3 4 mbitler de geziyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt

Bir ay önce çözülmüştü fakat kullanıcı sayısı arttıkça hızlar yine düşmeye başladı

• Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaletitürknet destek yine esenler kemerde başa döndük.

• Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti

esenler turgutreis mahallesi hız durumu akşam 19:00 da başladı hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magalci -- 1 Ocak 2023; 21:29:54 >

hadiya bende kemerde otıruyorum, 1ay önce bağlandım fibere hiç problemim yoktu gece 00.00 bi baktım hız yerlerde Turknet Gigafiber Akşam Saatlerinde Hız Rezaleti yeni yıla çok düşük hızla girdim inşallah sene boyunca hızım düşük kalmaz en büyük korkularımdandır allah başka dert vermesin en büyük derdimiz bu olsun

• Esenler yine sizlere ömür... Davutpaşa, Mimarsinan, Nine Hatun, Turgut Reis, Kemer mahalleleri....

Davutpaşa Mahallesi:

Merhaba, hız sorunu devam ediyor mu? Konu ile ilgili oluşturduğunuz bir destek kaydı varsa paylaşır mısınız?
  • Merhaba, konu ile ilgili oluşturduğunuz bir destek kaydı varsa paylaşır mısınız? Destek kaydınız yoksa PM üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.