Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.421
Cevap
58
Favori
178.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar linkedin üzerinden türknet yetkililerine altyapı durumunu sordum ve kendilerinden istanbul/kağıthane ve eyüpsultan ilçeleri için çalışmaları bulunmadıklarını öğrendim bu ilçelerde oturanlar boşuna heveslenmesin..

• Bağcılar Yavuz Selim mah için gigafiber kablolama yapıldı kutular takıldı ama daha bağlantılar yapılmadı

• Ademc22 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Aktif olup olmadığını
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İstanbul Ümraniye Necip Fazıl Mahallesinde Gigafiber altyapınız var.

Aynı mahallede kardeşim yeni yapılmış bir eve taşındı hiçbir internet altyapısı mevcut değil.

Mahallede mevcutta altyapınız olduğu için sizin Fiber altyapınızı istiyoruz Telekom'dan önce bağlarsanız.

• 312 . kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama dahilindeki mahalle için ekipler iş planına göre işlem yapıyor. Kardeşinizin adresi içinde ekipler çalışma yapacaktır
  • @kadir1003 Bağcılar Yavuz Selim Mah. sarıya boyayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rediron kullanıcısına yanıt

Maltepede yıllarca bekleriz ama bir şey değişmez. Maltepe denilen yer Narcity civarındaki lüks yerden ibaret artık. Varsa yoksa bütün hizmet oraya yönelik.

• 75.Yıl Mh. 1313. Sk Sultangazi/İstanbul 3 yıldır gigafiber bekliyoruz. Son konuşmamızda belediye ile görüşme halindeydiniz ne görüştünüz anlamadım. Gelmiyecekse yok deyin konu kapansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizdalga58 -- 22 Ağustos 2023; 13:8:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara Etimesgut'a gigafiber gelene kadar 6G gelir o zaman da gerek kalmaz.

• denizdalga58 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgenizle ilgili gelişme olması durumunda ekiplerimiz bilgilendirme yapacaktır. Adresinizde bir çalışma başlaması halinde sorgu sayfasından da takip edebileceksiniz.
  • bu gün vizim mahlleye gigafiber çekildi sisteme ne zaman düşer

• bu gün bağcılar çınar mah kablolama yapıldı haritada o belgeyi sarı yapabilirsin

• seasi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçlerinde önce kablolama tamamlanır. Sırası ile mahalle genelinde her bina için kutulama yapıldıktan sonra aktivasyon verilecektir. Ara ara sorgu sayfasından kontrol edebilirsiniz
  • Artık anadolu yakasına biraz daha önem verin lütfen. Umarım Üsküdar'dan sonra Maltepe'ye gelirsiniz, 1000mbps almadıktan sonra size 300tl ödemenin bir mantığı yok çünkü. Biran önce ne hız alırsanız mantığından vazgeçip , 25 50 100 gibi paket mantığında ilerlerseniz sizin yararınıza olur, 100mbps alabilirim ama yine 300 fazla. 240tl iken hadi tamam diyordum. Ama 2 yıldır geldiğiniz yok, zam yiyoruz. En yakın zamanda 300 lira faturayı ödemeden ayrılacağım. Ben çok bile kaldım, gideni kaçırdınız çoktan. Bir gün altyapınızı getirirseniz tekrar konuşabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

bu arada tüm mahalleye kablo çekildi bizim ev bahçeli kabloyu tomar yapıp bırakmışlar bağlamamışlar

• Rediron kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Siz de
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan talebinizi iletebilirsiniz.

Fiyat konusundan bahsedecek olursak mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göz önüne alınarak bir fiyat değişikliği yapmamız gerekti. Biz bu fiyat değişikliğini minimum oranda yapmaya çalıştık. Dilerseniz piyasa koşullarından etkilenmemek adına 12 ay 279.90 TL peşin ödeme kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.

• seasi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı çalışmaları kademeli olarak gerçekleşiyor. Muhtemelen kısa süre içerisinde adresiniz için çalışma yapılacaktır.
  • Eyüp / Yeşilpınar / Yeşilpınar Mah. için çalışma ne zaman olacak, alt sokağımız Gaziosmanpaşa / Kazımkarabekir mah bağlı, 1 yıldır gigafiber kullanıyorlar. Biz sınırda Eyüpe bağlıyız hala bekliyoruz. buradan da çok talep ve form ilettik Eyüpde talep yoğunluğu yok mu ki unutulduk. alt sokağa kadar gelip buralara çekmediniz.

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber çalışmaları mahalle genelinde yapılmaktadır. Sizin bulunduğunuz mahalle için site üzerinden talep oluşturmanız gerekiyor. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.