< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (27. sayfa)
-
-
altyapı sorgulama 6-8 hafta içde gelicek diyor fakat kablolama yapıldığı gün benim olduğum binaya bağlamadılar kabloyu tomar yapıp bırakmışlar giga fiber geldiğinde ekipler mi bağlıcakmo kabluyu tüm binlara döşendi benim binam es geçildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz? -
Merhaba; İstanbul, Bağcılar Yavuz Selim Mh. 1035 Sk. No: 34/1'de 1 aydır GigaFiber Gözüküyor. Ancak Turknet bizim binaya kablolama, kutulama yapmadı bile. Turknetliyim, GigaFiber'e Geçmek İstiyorum. Ama Yapamıyorlar.
Demem o ki Turknet Altyapı Sorgulama her zaman doğru değil!
Hala Türk Telekom Altyapısı ile İnternet Kullanıyorum. Varsa GigaFiber Hodri Meydan Benim Aboneliğimi Giga Fibere taşıyın. 12 ayda peşin ödeme yaptım. GigaFiber Benim Sokağıma daha gelmedi ki. Bunu bir türlü Turknete anlatamıyorum. Altyapınızda GigaFiber var diyorlar. Tamam o zaman geçiş yapın diyorum. Talebiniz alındı deyip beni oyalıyorlar. Bir türlü Gigafiber olmadığına dair şikayet kaydı oluşturamadım. Altyapı Sorgulamaya inatla %100 doğru diyorlar. Hata olacağına asla ikna olmuyorlar.
-
Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? -
Özel Mesaj Yoluyla Gerekli Bilgiler Gönderilmiştir. Lütfen Kontrol Ediniz.
-
Kontrol ederek dönüş yapacağım -
gönderdim 👍
PM üzerinden mesajınıza dönüş yaptım -
Merhabalar,
Haritada bulunduğum bölgede gigafiber var gözüküyor ama maalesef yok, herhangi bir çalışmada yok. Arka mahallemdeki binalarda gigafiber bulunurken benim binamda hala türktelekom altyapısı kullanılıyor. Kontrol eder misiniz ?
Adres: Sultan orhan mah. 1110/1 sk. no:2 gebze/kocaeli
-
Merhaba, harita kullanıcılarımız tarafından oluşturuluyor. Gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. -
Haritada baya büyük bir hata var sanırım bölgemde aktif bir gigafiber yok ama var gösterilmiş :D
-
istanbul bağcılar fevzi çakmak mahallesi ne ne zaman gelir acaba ?
-
Merhaba, daha önceleri planlı bölgeler için belli adresleri iletiyorduk ve harita kullanıcılarımız tarafından bu şekilde oluşturudu. Daha sonra proje ekipleri planlı bölgeleri gelen taleplere ve altyapının uygunluğuna göre belirleme kararı aldığı için geçmiş dönemde iletilen adreslerin geçerliliği kalmadı. -
Merhaba, adres için net tarih veremiyorum. Sitemiz üzerinden talep olarak adresinizi iletebilirsiniz. Bölgede bir çalışma başlaması durumunda sorgu sayfasından bilgisini vereceğiz. -
Hocam aktif oldumu sizinki bizde Çınar mah bekliyoruz aktif olmasını
bulunduğum yerde var gözüküyor ama yok.
-
Aktif olmadı henüz bekliyoruz hocam
-
Merhaba, şubat ayından beri 3 ay içerisinde gigafiber gelecek ibaresi yer alıyor online işlemler arayüzümde. Gigafiber altyapı sorgulamada ise 20-22 hafta içerisinde kavuşacaksınız yazıyordu şimdiye kadar. Artık aşağıdaki görseldeki gibi yazıyor. Hiçbir bilgi alamıyoruz artık mahallemdeki durumu öğrenebilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X