Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.409
Cevap
58
Favori
176.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

turk telekom üzerinden 1000 mbps vermeye bakın bu ülke'de 80 il daha var hepsine aynı zaman fiberi getirmek hayal kurmak oluyor zaten bir olt maliyet 800 bin tl aşağı değildir.

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 13 Aralık 2023; 12:11:41 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ortak altyapı uzarinden maksimum 100 mbps hizmet vermekteyiz. Şu an için sürecimiz bu şekilde ilerlemektedir. Hizmetle ilgili bir güncelleme olması durumunda mutlaka bilgi verilecektir.
  • Merhaba. Avcılar Mustafa Kemal paşa mahallesi planlamada görünüyor. yaklaşık 2 sene önce bir arkadaşımız forumda sormuş ve planlama bölgesinde olduğunu iletmişsiniz. Bu planlama ne zaman sonuç verir. Ne zaman gelir mahalleme gigafiber. Turkcell superonline bile binama 1gbps getirmiş şuanda. Turknet 2 senedir planlamada olan bölgeye hala getiremiyorsa operator değişmeli miyim.

• c4bul kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçleri gelen taleplere ve altyapı uygunluğuna göre şekillenmektedir. Daha önceden buradan palnlı bölgeleri sizinle paylaşabiliyorduk ancak 2023 yılı itibari ile süreçlerde değişiklik oldu ve adreslerden gelen taleplere göre ekiplerimiz değerklendirme yapıyor. Uygun bölgeler planlamaya dahil oluyor.
  • İstanbul Maltepe Çınar mahallesinden birçok başvuru yaptık gigafiber için. Hiç bir planlama yokmu bu bölgede? Apartman yöneticisiyim eğer buraya gelirseniz çoğu daireyi ikna ettim Turknet gigaya geçeceğiz.

• BaMeSo34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçlerimiz gelen taleplere göre değerlendirilmektedir. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Dostum herkese copy paste yapıp geçiyomusun? Sana il ilçe mahalle verdim planlama var veya yok onu soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMeSo34 -- 14 Aralık 2023; 21:50:40 >
  • 5GHz'e en fazla bu hızı alıyorum. Normal mi?
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Dibine girsem en fazla 500/500 oluyor. Telefonum Samsung Galaxy S20 FE SD865'li.
    Modem: VMG3625-T50B

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BaMeSo34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan ya da çalışma yapılan bölge bilgisi bizimle paylaşılmadığı için bu konuda size bilgi veremiyorum. Link üzerinden gönderilen talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Merhaba, kablosuz bağlantıda hız düşebiliyor. Kablolu bağlıda hız testi yaparak kontrol eder misiniz?
  • Merhaba turknet arıyorum adreste fiber yok diyor telekom arıyorum var diyor altyapı aynı değil mi ?

• erenn_41500 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açık adresinizi konu linki ile birlikte DM üzerinden gönderir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Maalesef PC'm yok. Kullanmıyorum.

merhaba benimde yaşadığım yerde türk telekom fiber altyapısı var ama türk neti aradığımda yok diyor

• Merhaba, konuyla ilgili açılan bir destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız? Eğer kayıt oluşturmandıysanız online işlem merkezinden kayıt açmanızı rica ederim.
  • sensei000 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorgulama yapıldığında boş port olmaması durumunda bu şekilde bilgilendirme alabilirsiniz.
    turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
    adresinden kontrol eder misiniz?

yanlış yazmışım fiber var ama gigafiber yok istanbul bahçelievler bahçelievler merkez delihüseyin paşa caddesi planlar içerinde var mı

• sensei000 S kullanıcısına yanıt
    GigaFiber için sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Bağcıalr çınarda 600-700 arasındaki sokaklara gigafiber geldi fakar hepsine değil tahminimde 30 40 sokak daha bana ulaşmasına 150 sokak var

• seasi S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde sırası ile yapılmaktadır. Bulunduğunuz mahalle projeye dahil ise, ekiplerimiz sırası ile süreci tamamlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.