Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.384
Cevap
58
Favori
172.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, yavuz selim mahallesinde oturmaktayım yanımdaki binada gigafiber var ancak bende yok planlama haritasında gözükmekte ancak şüpheliyim bilgi alamadım mümkünse bilgi verme şansınız var mıdır

• doping12 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızla birlikte tam adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Hocam kablosuz olarak verilen değeri almanız imkansız öyle bi teknoloji yok daha dünyada, ancak kablolu tam değeri alırsın

• Merhabalar; ben bu haritadan gigafiber ile işaretli yerlerden kiralık ev bakıyorum, inanırmısınız daha hiç birisinde sorguladığımda gigafiber çıkmadı (necip fazıl mah, hamidiye mahallesi) yani hiçbirisinde mi denk gelmedi anlayamadım.

Bir diğer konuda anlamakta zorlandığım böyle garip garip yerlerde gigafiber var ataşehirde yok. Çok enteresan geliyor bana :D

• QART kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu başında yer alan harita bilgi edinme amacı ile forum mesajlarından elde edilen verilerle kullanıcılarımız tarafından oluşturulmuştur. GigaFiber bölgeleri, gelen taleplere ve bölgenin altyapı uygunluğuna göre değerlendirmeden geçerek projeye dahil edilmektedir. Talep ettiğiniz adresi sitemiz üzerinden iletebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Öncelikle belirtmek isterim ki, burada ve başka forumlarda kullanıcıyı dinliyor olmanız çok güzel bir şey sizler kutlarım. Ben hlai hazırda Kadıköy de gigafiber kullanıyorum, ancak iş dolayısıyla taşınmam gerekiyor. İnanır mısınız ev bakarken gigafiber var mı diye bakıyorum. Dolayısıyla arkadaşların işaretlediği semtlerde ev bakıp adresten sorgulama yapıyorum ancak coğu gigafiber i bırakın direkt fiber bile yok, VDSL var sadece. TürkNet in gigafiber ağını gösteren kesin bir haritasının olması gerekiyor kesinlikle.

Ataşehir tarafında gigafiber çalışması planı var mı acaba?

• büyükçekmece gigafiber gelicek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, öncelikle değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim. 🙏 Maalesef bu şekilde bir haritamız bulunmuyor, GigaFiber planlamaları bizimle paylaşılmadığı için net il/ilçe bilgisi iletemiyorum. Adresiniz için sitemiz üzerinden talep bırakabiliyorsunuz ve proje ekipleri değerlendirme yaparak bölgeleri sıralamaya alıyor. Ancak belirtmiş oldupum gibi, hem bölgenin altyapı uygunluğu hem de o mahalleden gelen talep yoğunluğu değerlendirilmektedir.
  • bulomen B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlı bölgeler listesi bulunmamaktadır. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen GigaFiber taleplerini ve altyapı uygunluğunu kontrol ederek, adresi planlamaya dahil ediyor.
  • Bağcılar fatih mahallesi projeye dahilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlerden bu kadar talep ve takip varken bence böyle pozitif bir uygulama yapmalısınız. Aslında gençlerin istediği basit; dünya düzeyinde yeni teknolojiye ulaşmak ve insani fiyatlar ödemek. Sizde bu mevcut ama bölgelerinizi çoğaltmalı ve birde planlama haritalarınızı paylaşmalısınız. Böylelikle birçok kişiyi mutlu eder, sizin reklamınızı bedava yapacak kalıcı müşterilere sahip olursunuz.

• @TurkNetDestek İstanbul, Pendik, Güzelyalı mahallesi için çalışmalar kablo döşemeleri yapıldı ancak hiçbir bilgi verilmiyor. Çalışmalar ne durumda bilgi verir misiniz?

• Tahasar T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde yapılmaktadır. Kablolama sürecinden sonrası tüm binalar için kutular takılır. En son aktivasyon verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 2 Ocak 2024; 8:0:26 >
  • Admin rica etsem kağıthane sultan selim caddesinin sultan selim merkez camii kısmından aşağısında altyapı yok haritayı günceller misin? çalışmada yapılmayacak

• Bağcılar Yavuz Selim mah. gigafiber çalışması var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hyperino kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlı bölgeler paylaşılmamaktadır. Sitemiz üzerinden adresi talep olarak iletebilirsiniz.

Gebze'de Gigafiber var. Ama Gebze ilgini çeker mi bilemem.

• İstanbul güngören güneştepe mah. gigafiber için Bi çalışma var mıdır ? Esenlerde bağcıların Bi kısmında ve Bahçelievlerde gigafiber var ortada güngören de herhangi Bi çalışma vs. Var mıdır? Vdsl kullanmaktan gına geldi artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Mahallede altyapının aktif olduğu bölgeler bulunmaktadır. Harita mahalle bazlı olduğu için Sultan Selim Mh. aktif gözükmektedir. Harita mahalle sınırlarını göstermekte 👍🏻

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

ikisi'de fiber fark yok.

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.