İstanbul Bağcılar İnönü mahallesine gigafiber gelmiş bilginize haritayı güncellemek isterseniz. |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (34. sayfa)
-
-
Merhaba, ilk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır. -
merhabalar, altyapı haritası güncellenmiş fakat şöyle bir sıkıntı var: kağıthane/sultan selim mah. merkez camii ve alt kısımlar da kalan yerlerde altyapı var gözüküyor. benim oturduğum sokak vs dahil edilmiş. oralarda altyapı yok gelmeyecekte. türknet tarafından yapılan açıklama bu yönde. güncellenirse iyi olur millet şüpheye düşmesin
-
Kutu taktıktan sonra ne zaman aktif oldu acaaa bağlattınızmı memnunmusınız bende fevzi çakmak ta oturuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 10 Şubat 2024; 20:24:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ben İnönü de oturmuyorum, arkadaşıma gelmiş 1 hafta içinde bağlantılarını yapıp 1000/1000 almaya başlamış her şey iyi diyordu.
-
Teşekkürler bekleyip göreceğiz 👋👋
Haritaya gore Atakent’te var gorunuyor, fakat sorguda Tema İstanbul’da gigafiber cikmiyor. Sorun ne olabilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, burada paylaşılan harita kullanıcılarımız tarafından forum mesajlarından elde edilen verilerle oluşturulmuş. -
Merhaba, burada paylaşılan harita kullanıcılarımız tarafından forum mesajlarından elde edilen verilerle oluşturulmuş. Adresiniz için talebinizi sitemiz üzerinden iletebilirsiniz. -
Fiyat ne kadr şu an öğrenirmisin
Merhaba, güncel fiyatımız 399,90 TL. -
-
sayfamızdan sabit fiyat kampanyası için bilgi alabilirsiniz. İlettiğiniz kampanyadan yalnızca İstanbul’un Bağcılar ilçesinde ikamet edip binasında TurkNet GigaFiber altyapısı bulunan müşteriler faydalanabilir.
-
Bende bağcılardayım ama binaya kutu daha dün bağlandı 29 şubata kadar aktif olurmu bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 11 Şubat 2024; 15:14:12 >
Tüm mahalle genelinde kutulama işlemi tamamlandıktan sonra aktivasyon süreci başlatılacaktır. Aktivasyon süreci için net tarih maalesef iletemiyorum. Mevcut aboneliğiniz varsa online işlem merkezinden dönüşüm kaydı oluşturmanızı rica ederim. -
Sokak sokak aktivasyon olmuyorsa iş uzun sürer
İlettiğim gibi, net süre bilgisi paylaşamıyorum. PM üzerinden de dönüş sağladım 👍 -
Yeğenim apartman girişindeki gigafiber kutusunun fotoğrafını atmıştı. Yakında geliyor ama sitesinde gözükmüyor diye. Şimdi mesaja tekrar baktım. 14 Şubatta (3 gün sonra) attığı mesajın yıl dönümü ve ses seda yok. :D
Onlara gelmeden de bize gelmesi pek mümkün değil.
-
hayali projeler, amaç ucuza reklam yapmak.
-
Merhaba, mevcut abonelik varsa numarasını PM üzerinden iletir misiniz? Abonelik yoksa konu linki ile tam adresi paylaşabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X