Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.384
Cevap
58
Favori
172.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Bağcılar İnönü mahallesine gigafiber gelmiş bilginize haritayı güncellemek isterseniz.

• KpttpK kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır.
  • merhabalar, altyapı haritası güncellenmiş fakat şöyle bir sıkıntı var: kağıthane/sultan selim mah. merkez camii ve alt kısımlar da kalan yerlerde altyapı var gözüküyor. benim oturduğum sokak vs dahil edilmiş. oralarda altyapı yok gelmeyecekte. türknet tarafından yapılan açıklama bu yönde. güncellenirse iyi olur millet şüpheye düşmesin

• RemedyG kullanıcısına yanıt
    Kutu taktıktan sonra ne zaman aktif oldu acaaa bağlattınızmı memnunmusınız bende fevzi çakmak ta oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 10 Şubat 2024; 20:24:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt

Merhaba ben İnönü de oturmuyorum, arkadaşıma gelmiş 1 hafta içinde bağlantılarını yapıp 1000/1000 almaya başlamış her şey iyi diyordu.

Teşekkürler bekleyip göreceğiz 👋👋

• Haritaya gore Atakent’te var gorunuyor, fakat sorguda Tema İstanbul’da gigafiber cikmiyor. Sorun ne olabilir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, burada paylaşılan harita kullanıcılarımız tarafından forum mesajlarından elde edilen verilerle oluşturulmuş.
  • bLuEmavi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, burada paylaşılan harita kullanıcılarımız tarafından forum mesajlarından elde edilen verilerle oluşturulmuş. Adresiniz için talebinizi sitemiz üzerinden iletebilirsiniz.
    Fiyat ne kadr şu an öğrenirmisin

Merhaba, güncel fiyatımız 399,90 TL.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası bu neee size ait değilmi

turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati
    sayfamızdan sabit fiyat kampanyası için bilgi alabilirsiniz. İlettiğiniz kampanyadan yalnızca İstanbul’un Bağcılar ilçesinde ikamet edip binasında TurkNet GigaFiber altyapısı bulunan müşteriler faydalanabilir.

Bende bağcılardayım ama binaya kutu daha dün bağlandı 29 şubata kadar aktif olurmu bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 11 Şubat 2024; 15:14:12 >
    Tüm mahalle genelinde kutulama işlemi tamamlandıktan sonra aktivasyon süreci başlatılacaktır. Aktivasyon süreci için net tarih maalesef iletemiyorum. Mevcut aboneliğiniz varsa online işlem merkezinden dönüşüm kaydı oluşturmanızı rica ederim.
    Sokak sokak aktivasyon olmuyorsa iş uzun sürer

İlettiğim gibi, net süre bilgisi paylaşamıyorum. PM üzerinden de dönüş sağladım 👍
  • Yeğenim apartman girişindeki gigafiber kutusunun fotoğrafını atmıştı. Yakında geliyor ama sitesinde gözükmüyor diye. Şimdi mesaja tekrar baktım. 14 Şubatta (3 gün sonra) attığı mesajın yıl dönümü ve ses seda yok. :D

Onlara gelmeden de bize gelmesi pek mümkün değil.

• hayali projeler, amaç ucuza reklam yapmak.

• interwap kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelik varsa numarasını PM üzerinden iletir misiniz? Abonelik yoksa konu linki ile tam adresi paylaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.