Merhaba İstanbul şişli gülbahara gigafiber kutulama kablolama yapıldı Türkneti aradığımda 1 ay içinde gigafiber aktivasyonu tamamlanacak dedi haberiniz olsun bölge hala planlamada diyor |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (30. sayfa)
-
-
Merhaba bu harita kullanıcı verileri ile oluşturulmuştur Türknet ile bir bağlantısı yoktur kullanıcılar mahalleleri hakkında bilgi verirse haritayı bu şekilde güncelleyebiliyorum Türknet ile herhangi bir bilgi alışverişimiz yok bu nedenle eksik veya hatalı bilgi içerebiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen biliyorum hocam haritada düzeltirseniz burda oturanlar fark eder diye bilgilendirmek istedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerekli düzenleme yapıldı, teşekkür ederim hocam bilgi için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@kadir1003 Türknet İzmir'de bir yıldır operasyonlarını durdurdu ve şu an 2024'e kadar bir çalışma yapmayacağını https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157325655 şu gönderide onayladı. Bunu senin başlığın altında da forum kullanıcılarına iletir misin?
-
Gigafiber Bağcılar-Merkez Mahallesinde de aktif olmuş durumda.
-
Keyifli kullanımlar dilerim. -
Merhaba. Pendik yenişehir kurtköy taraflarında altyapı hakkında bilgisi olan var mı
-
Merhaba, sayfamızdan kontrol edebilirsiniz.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Elimde bir adres olmadığı için bakamıyorum. Taşınacağım için altyapı olan yerden ev bakmak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlıyorum. Bu şekilde bir plan listesi paylaşamıyoruz. Taşınmak istediğiniz adreslere altyapı sorgulaması gerçekleştirebilirsiniz. -
@kadir1003 Bursa Osmangazi Hamitler Bölgesi Hızlı bir şekilde devam ediyor yeni yıla kadar bağlantı verileceği söylendi hayırlı olsun. Evime Türktelekom internet sağlamıyordu. Teşekkürler Turknet Gebe bırakmadın bizi Telekoma...
-
Merhaba, mahalle genelinde altyapı ve kutulama çalışması tamamlandıktan sonra akivasyon verilecektir. Şimdiden keyifli kullanımlar dileriz. -
Teşekkür ederim sizde tarih nedir aktivasyon bellimi?
-
Adres ile ilgili bizimle paylaşılan bir aktivasyon tarihi bulunmuyor. Tam adresi PM üzerinden konu linki ile iletirseniz, kayıt oluşturup proje ekiplerinden tahmini süre için bilgi alabilirim. -
Bağcılar Fevzi Çakmak mahallesine gigafiber alt yapısı gelecek mi, gelecek ise yakın bir dönem demi. 2024 içinde vs
-
Merhaba, planlı bölgeler proje ekiplerimiz tarafından gelen taleplere göre belirlenmektedir. Bölgenizde bir çalışma başlaması durumunda sorgu sayfasında bilgilendirme yapılacaktır. -
mahallenin yarısı aktif oldu bilginize profilo arkası yan tarafları vs gülbahar mah. okulunun o civarlarda ince olan kablolar cekildi kutular takılmaya devam ediyor
-
Merhaba, mahalle genelinde kutulama süreci tamamlandıktan sonra aktivasyon verilecektir. -
fiber'den hızlı internet verebilecek sistem yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X