Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: leadwell Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
56
Favori
171.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Etimesgut Alsancak mh. için halihazırda bir çalışma ya da planlama var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisked -- 5 Ağustos 2024; 10:5:52 >
  • Evet öyleymiş. TT altyapısı ile turknetten 1000bps almak için kaç takipçimiz olması gerekiyor @TurkNet Destek hanım/bey? Kanalım var ama takipçi sayım 7 şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnSplendidNinja -- 5 Ağustos 2024; 12:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. GigaFiber hizmetini buluşturmak için kullanıcı ayırt etmiyoruz. Mümkün olan en fazla haneyi hizmetimiz ile buluşturmak adına özveriyle çalışıyoruz. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

• Téquila kullanıcısına yanıt

Hocam tekrardan selamlar, bizim mahallemiz için de kablo çekimi yapıldı ve kutular binalara takıldı. Fakat kablolar kutulara takılmadı kutunun yanında öylece duruyor. Sizde böyle bir durum olmuş muydu? Aktif olması ne kadar sürdü?

• Merhaba, Adresimde kutu ve kablo montajının yapılmasının üzerinden 1 aydan fazla oldu hala aktivasyon yapılmadı enson 78808674 numaralı kayıt oluşturulmuştu. Durum nedir ? Kontrol edebilir misiniz ? Daha ne kadar bekleyeceğiz aktivasyon için ?

@TurkNetDestek

• Mbombo00 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kaydınız ile alakalı bir gelişme yok. Ekipler dönüş yapmasa da talepleri değerlendirmeye alıyor. Dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Benim adresime zaten kutu koyulmuş, kablo bağlantıları yapılmış durumda. İlettiğiniz link ile benim beklediğim aktivasyon işlemi ne alaka çözemedim tam olarak. Zaten altyapı sorgulama yaptığımda da aktivasyon sürecinde olduğu gözüküyor ama 1 aydan fazla oldu hala aktivasyon yapılacak. Güya destek talebi açtık, aktif edilmezse 2 3 hafta sonra tekrar yazın diyorsunuz. Yazıyoruz destek talebinize cevap gelmedi diyorsunuz.Bu işlem bu kadar uzun sürmemeli. Çevremdeki sokakların çoğunda aktivasyon sağlandı. Sadece bu cadde kaldı. Israrla bekletiliyor ve bir bilgide verilmiyor durum ile ilgili. Aynı otomatik cevap atılıyor. Sadece zaman kazanmaya çalışıyorsunuz.

• 6 ay önce SMS geldi GigaFiber mahallenize geliyor diye, daha bir kazma bile çakılmadı. Bunların işi gücü hikayeden reklam yapmak.

• 2 hafta önce işten geldim binaya girdim.

türknet gigafiber kutusu koymuş kablo vs çekmiş içinde kablolarda var ama dairelere herhangi bir kablo gitmiyor kutuda bitirmişler.

Türknet sayfasındada herhangi bir planlama çalışma vs yok hala vdsl görünüyor.

Daha öncelerinde gigafiber başvurusu yapmıştım ama ne sms ne mail vs yok.

Süreç nasıl işliyor bu yıl bitmeden gelir mi daire ye giga acaba

• Cihan kullanıcısına yanıt

Ara ara kontrol edin aktif edilince abonelik alımına açarlar. Şu an aktif edilmemiş. Başvurudan sonra dairelere kablo çekiliyor

Bölgenizi de yazarsanız haritayı yapan arkadaşa yardımcı olursunuz.

• @TurkNetDestek Merhaba, Telekom fiber olan binaya Gigafiber hattı çekiyor musunuz? 50 mt yukarıda bütün caddeye sağlı sollu Gigafiber çekildi ancak orada Fiber yerine Uydunet vardı.

Benim evim de aynı caddede ancak caddenin bu kısmındaki binalarda Telekom fiber hattı çekili. Halihazırda Telekom Fiber kullanıyorum ancak 2 adım ötemize Gigafiber çekildiğini görünce ben de heyecanlandım. Gelirse direkt geçiş yapacağım. 2 sene önce filan talepte bulunmuştum. Hattı çeken arkadaşlara bizim tarafı gösterip sorduğumda oraya da çekilecek dedi ancak Fiber olan binalara Gigafiber hattı çekip çekmediğinizden emin olmak istiyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 22 Ağustos 2024; 18:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patron12 P kullanıcısına yanıt

Haritayı kim güncelliyor ise bilgi veriyorum. İstanbul , şişli ilçesi izzetpaşa mh. Yeterli olur mu

• @kadir1003 @Cihan altyapı çalışması mı yapılıyor altyapı mı hazır detay verirseniz güncellenir

• meduca6116 M kullanıcısına yanıt

bir önceki mesajıma bakarsanız yazmıştım.

tekrar yazıyorum

bina iç girişe gigafiber kutusununtakmışlar içerisinde kablolarda bağlı , ama dairelere kablo çekmediler henüz.

web sitesinden baktım hala vdsl görünüyor , daha daha öncelerinde gigafiber başvurusu yapmıştım.

aktif olarak türknet vdsl kullanıyorum

umarım kısa zamanda eve kabloyu çekerler

Türknet bu konularda ne bilgi veriyor ne de biz tahmin edebiliyoruz.

Örnek vermek gerekir ise;

Çekilen bir mahallede arkadaşıma kutu geldi aktif olması 1 hafta sürdü. Abonelik aldık yapılması 2 gün sürdü.

Yakın mahallesinde arkadaşıma kutu geldi aktif olması 6 ay sürdü :)

Açık konuşmak gerekirse bu işte çok farklı değişkenler var. Genelde aktif edildiğinde Türknet SMS ile bilgilendirme geçiyor Gigafiber artık evinizde diye. Siz sistemden sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz sadece.

Ama her zaman yeni abonelik ile başvurmak daha iyi benden dip not :) Dönüşümde olaylar 2 haftayı buluyor. İptal edip yenisini almak 2 gün :)

Eve kablo abonelik başvurusundan sonra çekiliyor. Türk Telekom hariç binanızda hazır sistem yoksa ODB kabloyu TT hariç kimse çekmiyor. Abonelik başvurusu yapıldıktan sonra ekip gelip çekim işlemi yapıyor.

Tecrübe ile sabittir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 23 Ağustos 2024; 12:30:0 >

• ottmn kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, binada farklı fiber altyapının mevcut olması GigaFiber tahsisine engel değil.

İzzetpaşa mahallesinde aktif bir sokak mevcut mu ? Mevcutsa sokağın adını alabilir miyim ?

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Her gün geçtiğim mahalle TT rögarlarından kendi fiberlerini çekmişler oradan kendilerine Türknet logolu bir plastik rögar yapmışlar ordan çıkan fiberle tüm binaların 1. katından havai fiberle benim gördüğüm kadarıyla tüm binalara giriş yapılmış ama bina içini bilmiyorum. Türknetin bina cephelerinde duran siyah fiber dağıtım kutuları sarkık duruyordu onların montajıda yapılmış dün farkettim dağıtım kutularına da etiketleme yapılmış 4-5 gün önce türknet logolu araç mahallede geziyordu. Geçtiğimiz c.tesi veya pazar Türknet'in çözüm ortağı tekiz çalışanları bölgedeydi. Bugünde elinde cihazla bir arkadaş fiber kablolarla ilgileniyordu. Tam geçerken bir hanımefendi apartmanın ziline bastı herhalde kim o diye sordular Türknet diye seslendi. Aktif olmasa da yakında aktif olur.

• msdos34 M kullanıcısına yanıt

aktif olunca haritada aktif olarak gözükecektir, emin olmadan haritaya eklenmiyor.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Doğrudur ben ekleyin demedim arkadaş demiş zaten ben sadece gördüklerimi söyledim gigafiber sorgusunda var olarak gözüküyor bölgede. Belki de arkadaşın üyeliği vardır aktif kullanıyordur.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.