|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (44. sayfa)
-
-
Selamlar @ufem, aktivasyon süreciyle alakalı ortalama bir süre bilgisi vermek mümkün değil. Süreçler birçok etkene bağlı. Ekipler iş sırası ve yoğunluğuna bağlı olarak dönüşüm sürecinizi tamamlayacaktır. Belirli aralıklarla altyapı sorgulama yapabilirsiniz. -
@TurkNetDestek Sultangazi cumhuriyet mahallesine ne zaman gelecek? Gigafiber sayfasında talep oluşturtmaktan gına geldi. 400 metre yanımdaki karadeniz mahallesi komple gigafiber çekilde. 400 metre yakına fiber altyapı çekmek ne kadar zor olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archosan -- 8 Temmuz 2024; 20:24:3 > -
Merhaba, adres bilginizi konu linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Merhaba, gigafiber için online işlemler den talep iletmiştim, 1 haftayı geçti ama hala kurulum yapılmadı desteğinizi rica ediyorum. @TurkNetDestek
-
Merhaba, konu linki ile birlikte PM üzerinden müşteri numaranızı iletebilir misiniz? -
Merhaba Bağcılar/Güneşli Mahallesi için herhangi bir plan yokmudur daha her mahalleye neredeyse çekildi ama güneşli için hiçbir mahalleye adım bile atılmadı gigafiber ile ilgili kendim ve çevrem olmak üzere başvuru yaptık ama hala bir gelişme yok? -
maltepe/zümrütevlere geldiğiniz gün şenlik kutlaması yapacaz artık olumlu bir cevap bekliyoruz sizden
-
Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır 🙏 -
GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak adına tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Talep yoğunluğu ve altyapı uygunluğuna göre işlemler yapılıyor. Geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır 😊 -
Gigafiber ne zaman İstanbul Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesine gelecek acaba yıllardır bekliyoruz
-
Merhaba, gelen talep yoğunluğu ve altyapı uygunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır 🌹 -
Merhabalar kolay gelsin Ankara Sincan Tandoğan mah. Fiber çalışmanız mevcut mudur? -
Merhaba,
Üsküdar - Aziz Mahmut Hüdayi Mah. için gigafiber altyapının tamamlandığı fakat henüz binalara kutu koyulmadığı belirtilmişti. Bu bölgede kentsel dönüşüm projeleri şu an oldukça yaygın. Daha yeni yapılara kutu koyulması için öncelik verilebilir mi? PM'den adres bilgisi iletebilirim. -
Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Adresinizde çalışma olması durumunda mutlaka bilginiz olacaktır 🙏 -
Merhaba, arka planda kademeli olarak işlemler yapılıyor. Tabii, iletebilirsiniz. Proje ekiplerimizle paylaşabilirim. -
Türke net neden Ankara'ya yatırım yapmıyor? @TurkNetDestek
Şaka gibi 4 mahallede gigafiber var 4 yıldır bekliyoruz ama yatırım yok Eski bir Türk Netli olarak 100 GB fiberi bile 2 kere başvurduğum halde bağlayamadı sonuç ne oldu Giga fiber kullanıyorum ama Türk Net değil hemde daha ucuza.Onlarca kez gigafiber istiyorum diye ben ve arkadaşlarım form gönderdik ama tık yok! 4 yılda bırakın çalışmayı planlama bile yapılmadı.
Kim kaybediyor kim kazanıyor ? @TurkNetDestek
-
Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim. -
Hocam merhaba,
5 gün önce aradılar gigafiber için geçiş talebimi aldılar ekip göndereceğiz dediler üzerinden 5 gün geçti kimse gelmedi. baktigimda sistemden apartmanda gigafiber aktif görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X