Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.384
Cevap
57
Favori
172.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa’da beşevler mahallesinde planlamada yazıyor onu biraz daha konak mahallesine doğru genişletmek mümkün müdür acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HcPedi H kullanıcısına yanıt
    GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak adına tüm çalışmalarımız devam ediyor 🙏
  • SopranosTony kullanıcısına yanıt
    Gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor ama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Evim planlanan yerin 50 metre gerisinde dikkate alınması için yazmıştım talep olarak umarım siz de talep olarak alırsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SopranosTony kullanıcısına yanıt
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden talepte bulunmanız yeterlidir. Adresinize geldiğimizde mutlaka haberdar olacaksınız 🙏

• TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Merhaba,

Bayrampaşa/Altıntepsi, Mete Sokak No: 72'de ikamet ediyorum. Gigafiber hizmetinin olup olmadığını kontrol etmek için mahallemdeki her sokağı araştırdım ve hepsinde bu hizmetin mevcut olduğunu gördüm. Ancak, yalnızca bizim sokağımızda (kırmızı çizgi ile işaretlediğim bölümde) gigafiber bulunmamaktadır. Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum ve mağduriyet yaşamaktayım. Yıllardır bu hizmetin gelmesini bekliyorum ve neden hala sağlanmadığını merak

ediyorum. Birisi itiraz mı etti ya da başka bir sorun mu var? Lütfen bu konuya bir çözüm bulunması konusunda yardımcı olun.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Akyüz -- 29 Haziran 2024; 20:7:26 >

• KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt

Yeşilpınar için yeni gelişme olmadı hocam benim bildiğim inş yanılırım, özlem çarşısı bu bölgede alt tarafta çarşının bitiminde, gopa bağlı sokakların hepsinde var turknet. sol 1.5 sene önce, bu bölgede 6 ayda her binaya fiber çekti, kutu koydu bende mecburen sol kullanıyorum.

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Hocam superonline fiber cekti demissiniz sanirim ancak bina bakir degil mi nasil 1000 mbit aliyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Binamız da bakır Türk telekom telefon kutusu da var vdsl 100 mbite kadar veriyor bu çok ayrı her binada aşağı yukarı bakır hat zaten vardır. Bu bölgede sol airfiber havadan fiber kablo çekti. kazı yapmadan bölgesel noktalar var sanırım oraya kadar kazıyla getirmiş olabilirler. ama sokaklarda binaların dış cephesine kancayla tutturup siyah ince kablolarla binalardaki koydukları kutulara çektiler. gopa bağlı alt sokaklarda gördüğüm kadarıyla Türknet de fiberi havadan binaların dış cephesinden kablolarla çekerek kutu koymuş. şuan sol da 1000 mbit + tv plus kullanıyorum.

Bizim binada kutu var ancak binanin kendisi bakir kabloya sahip sanirim benim yapabilecegim bir sey yok bugun interneti kurdular 100 mbit aldigim yerde eskiden simdi 50 60 aliyorum 6 ay 1 sene icinde gigafiber gelir diyolar ancak bilemiyorum

Süperonline kutusu varsa binanızda ona başvurun. VDSL den iyidir en azından daha yüksek hızlar görürsünüz.

Ama altyapi bakir nasil olacak ki ?

Daire içinde veya binada bakır altyapı olabilir, ama fiberi zaten ayrı ince bir kabloyla doğalgaz borusundan üst katlara dairelere kadar ayrı kabloyla modeme kadar çekiyorlar. o yüzden dedim süperonline kutusu varsa başvurun, gelip kurarlar. dairede bakır altyapı olmasının önemi yok.

Tamamdir daha bugun turknet baglattim ancak dediginiz gibiyse super.olur gigafiber gelene kadar kullanirim 50 mbite niye 400 tl.vereyim saolun hocam

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber'e kavuşmanız dileğiyle.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Birşey diyimi hocam bütün altıntepsi mahlesinde herkeste gigafiber fiber attif sadece bizim sokakta yoksa burda bir terslik vardır

Ya şikayet edildi bu binalara kanca takılırken yani böyle olmaması gerekiyor. Haritaya bakınca herşey belli. Sokaklara hatlar çekilirken telefonuma onlarca kez sms geldi gigafiber geliyor geldi diye simdi ise kesildi neden bütün mahlede aktif oldu diye net bir çözüm desteğine ulaşmam gerekiyor.

• sivasaslanı S kullanıcısına yanıt

bayramdan sonra planlama bölgesine alınmış, bugün kablo çeken kişilere sordum.

• @kadir1003 hocam bağcılar barbaros mahallesinde mahallenin yarısına bağlantılar verilmiş 214.sokağa kadar kablo çekme tamamlandı yarın öbür gün biter, bağcılar kazım karabekir için de planlama bölgesine alındı, haritayı güncelleyebilirsiniz, bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meduca6116 -- 1 Temmuz 2024; 21:45:54 >
  • Tuzla/Evliya Çelebi/Genç Osman Cadde girişinde şöyle bir kutu dikkatimi çekti ama çevrede başka yerlerde herhangi bir gigafiber görüntüsü göremedim.

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • İstanbul / Bağcılar / Yenigün Mah

Bügün Kablo çekimine devam ettiler ve Binalara Fiber Kutuları Montajı başlandı , en sonunda geldi , hayırlısı, umarım herkezede gelir

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXSefa194 -- 4 Temmuz 2024; 18:59:10 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.