Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.406
Cevap
58
Favori
176.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PM üzerinden iletişime geçtim.
  • Bağcılar barbaros mahallesindeki evimize gigafiber kutusu geldi kablolar bağlandı ve siyah kutuda geldi ama kutu hala aktif olmadı. Net bir tarih verilmediğini biliyorum. Ama bağcılar için yapılan indirimin süresi 1 hafta sonra bitiyor. Bizde o indirimden faydalanmak isterdik.😞

• Renas_Usta R kullanıcısına yanıt
    Sizi gerçekten anlıyoruz ama arka planda kademeli olarak işlemler sağlanıyor. Aktivasyon işlemleriniz tamamlandıktan sonra mutlaka bilginiz olacaktır
  • tamamdır beklemedeyim

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Haritaya nereden ulaştınız hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu konudaki ilk mesajda linki var

• Renas_Usta R kullanıcısına yanıt
    Anlayışınız için teşekkür ederim
  • Merhaba, fiber interneti Türkiye ile tanıştıran Turkcell Superonline'ın pilot bölgesi olarak yaklaşık 10 sene öncesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan ve belki de İstanbul'da son kullanıcılara fiber internetin ilk sağlandığını söyleyebileceğimiz bir bölgede yaşıyoruz.

İstanbul / Sarıyer / Zekeriyaköy Mh. Koç Üniversitesi Batı yurdu mevkisi için başvurularımızı yaptık fakat herhangi bir planlama görünmüyor. Gerek üniversite bölgesi olması gerek bu bölgede yaşayan kesimin orta/üst düzey gelir seviyesine sahip olması nedeni ile bu bölgeye yapılacak yatırımın tekrar değerlendirilmesini rica ediyoruz.

• Hocam selamlar haritaya baktığımda Çalışma devam ediyor diyor bir gelişme var mı ? Vialand taraflarında kazı yapıldığını duydum.

@TurkNetDestek Selamlar siz de en azından çalışmanin başlayıp başlamadığına dair bir bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aw 388 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak adına tüm hızımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bölgenize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır.
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, PM üzerinden adresinizi yazabilir misiniz?
  • Bu başlık için öncelikle teşekkür ederim. En azından derdimizi yazabileceğimiz bir konu olmuş.

İddia ediyorum, benim kadar enteresan bir durum yaşayan kimse yoktur.

Başlayalım efendim...

Göndermiş olduğum haritada bölgemizdeki TurkNet Fiber bağlı olan sokakları görüyorsunuz.

Mavi ile işaretlemiş olduğum yerler (biraz gelişi güzel işaretledim), TurkNet Fiber destekleyen yerlerdir. Kırmızı ile işaretlenen bölge ise henüz TurkNet'in o muhteşem hizmetinden (!) faydalanamayan yerlerdir.

2021 yaz ayında, hemen bir alt sokağımızda fiber çalışması olduğundan hemen biz de başvurduk ve TurkNet ile iletişime geçtik. Bize, bizim bulunduğumuz bölge için henüz bir planlama olmadığını ve ilerleyen günlerde dönüş yapacaklarını söylediler. Hâlâ bekliyoruz, yıl 2024 :)

Benim evimin olduğu yeri mavi kare içerisine aldım. Ben 107. Sokak'ta oturuyorum. 106. Sokak'ta da kiracım oturuyor. Onun evinde ve mahallesinde, yani 106. Sokak'ta fiber var, ama aynı kutuyu kullandığımız halde bizim 107. Sokak'taki evimizde yok. Tuhaf olan kısmı şu: Kiracım isterse fiber bağlatabiliyor, ben ise yatırım beklemek zorundayım. Yatırım dediğimiz kısım da 5 metre kablo çekilecek. Ben bu yatırımın parasını da vereyim dedim, işçilerin yevmiyesini de vereyim dedim. Buna rağmen hâlâ dönüş yok. Bizim sokak Yunanistan’a mı bağlı? Yoksa Avrupa Birliği’ne bağlı başka bir ülkede mi, anlamadım.

Sokak bazında bağlantı yıllarına bakalım:

• 172 Sokak = 2023 yılında fiber bağlantı sağlandı.

• 108 Sokak = 2022 yılında fiber bağlantı sağlandı.

• 171 Sokak = 2024 yılında, bundan 20 gün önce bağlantı sağlandı.

• 106 Sokak = 2023 Haziran ayında bağlantı sağlandı. Bu, benim kiracımın oturduğu yer. Köşede olduğumuzdan üst giriş ve alt giriş olarak iki ayrı ev var. Bu sokakta fiber var.

• 118 Sokak ve 165. Sokak = 2023 Haziran ayında fiber bağlantı yapıldı.

Şimdi sorum şu: Bu kadar çağrı merkezini aramamız, bu kadar mail göndermemiz ve iletişime geçmemiz bir işe yaramıyorsa başka ne yapmamız lazım? Benim işim tamamen internetle. hızım yetmediği için ikinci bir 100mbit yine TurkNet'e başvurdum. Aynı haneye birden fazla internet veremiyoruz diye yanıtladınız, bağlamadınız, kardeşimin adına aynı haneye yine bağlamadınız. Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Sağımız solumuz fiber kullanan insanlarla doluyken bize bu işkence neden? Ne yapalım? Ne yapmamız lazım?

Umarım yine planlama, yatırım gibi şeylerle gelmezsiniz. Gerçekten bizim sokakta sevmediğiniz biri olduğuna kanaat getirdim. :)

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

• Amiga500 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden adres bilgilerinizi yazabilir misiniz?
  • TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Yayla gösterdiğim alan da ben oturuyorum fiber alt yapı var ama yukarda üst kısımda gösterdiğimde alanda gigafiber hakim

bizim binalara sadece kelepçe taktılar kablo hale döşenmedi aylardır lütfen bir bakarmısınız.

İstanbul bayrampaşa altıntepsi mete sokakdayım

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden tam adresinizi yazabilir misiniz?
  • Yerleşik operatör (Türk Telekom) fiber hattı üzerinden hala 100 hız veriyor musunuz yoksa 100 üstü hızlara geçtiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    Yerleşik operatör fiber altyapısı üzerinden 100 MBPS' e kadar hizmet verebiliyoruz.
  • Merhaba @TurkNetDestek,

Haritadan baktığımda Beşevler - Nilüfer/BURSA adresinde gigafiber için planlamada olduğunu görmekteyim.

Planlamaya alınan adreslere gigafiberin gelme süresini ya da eğer belliyse beşevler mahallesine ne zaman gigafiber geleceğini öğrenebilir miyim?

• playersk P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ne yazık ki bu konuda net bir süre bilgisi paylaşamıyorum ama çalışmalarımız devam ediyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır 🙏
  • Bursa da gigafiber altyapı çalışmaları devam ediyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.