Bildirim
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (41. sayfa)
Giriş
-
GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak adına tüm hızımızla çalışıyoruz. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak proje ekibimiz tarafından değerlendiriliyor ve uygun görülmesi durumunda da dahil ediliyor. Adresinize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır. -
İstanbul / üsküdar / murat reis mah / Tıknefes sok. gigafiber altyapı durumunu rica ediyorum
-
Merhaba, planlanan bölge bilgisi bizimle paylaşılmadığı için bu konuda bilgi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz 🍀
-
Merhaba, Üsküdar Aziz Mahmut Hüdayi Mh. için haritada aktifleşmiş gözüküyor. Binalara kutu dağılımı ne zaman yapılır?
-
Merhaba, net bir süre bilgisi veremiyorum ama arka planda kademeli olarak işlemler sağlanıyor. -
Antalya finike bölgesi için gigafiber istiyoruz ilçemizde birçok Türknet abonesi bulunmakta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak adına tüm hızımızla çalışıyoruz. Bölgeniz için üzerinden talepte bulunabilirsiniz. Bölgenize geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır.
-
-
Önce Antalya'ya gelip üzerinden 10 sene geçmesi lazım. Finike işi biraz zor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaşadığınız arıza problemi ile ilgili ekiplerimiz ivedilikle çalışmalarına devam etmektedir. Süreci Online İşlemler Merkezinden takip edebilirsiniz. -
Mevcut haritaya bakınca var gözüküyor lakin kontrol ettiğimde alttaki resim gibi.
Söyle bir durum var üst sokağımızda var bi alt sokak da daha gelmedi aynı mahlede olarak geçiyoruz acaba ne zaman gelir altıntepsi istanbul mete sokak dayız.
-
Eyüpsultan rami yeni mahallesi. Bir mahalle sağı bir mahalle solu bir mahalle önünde 3 yıldır turknet var. Fakat ramiye ısrarla 3 senedir gelmiyor. Planlama dahil yok. Merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber'e kavuşmanız dileğiyle.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Talepte bulundum aylar oldu. Tabiki birçok etken var fakay 3 tarafı turknet fiberle çevirili mahalleye 3 senedir gelmiyor. 3 tarafa fiber yeni gelmedi. Sizinde elinizden gelen sınırlı. Fakat önceden en azından yıl içinde çalışma yapılacağı paylaşılıyordu o da kalktı artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, PM üzerinden ilçe ve mahalle bilginizi paylaşabilirseniz talebinizi not alarak proje ekibimiz ile paylaşmak isterim. -
Şimdi pm olarak gönderdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X