Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
56
Favori
170.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi için bir planlama yapılsa muhteşem olur.

• Bağcılar Kazım Karabekir mahallesindeyim bizim binaya kutuyu taktılar dün

• gigafiber aktivasyonunu mahalle ölçeğinde mi yapıyorlar? yani gigafiber altyapımızın aktif olması için tüm mahallenin fiber altyapı çalışması bitmiş olması mı gerekiyor?

• teamwork kullanıcısına yanıt
    Çalışmalar genelde mahalle ölçeğinde yapılıyor ancak altyapı aktifleştirmek için tüm mahalle beklenmiyor. Mahallenin tamamında kablolama yapılacak sonra aktifleştirilecek diye bir örnek yok en azından, tamamına çekilmeden aktifleştirilen bir çok sokak apartman mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bağcılar-kazım karabekir mahallesinin alt kısmında (sağlık ocağı ve çarşamba semt pazarının bulunduğu bölge) salı gününden beri sokak kablolamaları ve bina kutu montajları yapılıyor. kablolama yapan ekibe sorduğumda aktif olması için biri 1 hafta başka biri 1 ay sürer diyor. haritayı güncelleyebilirsiniz @kadir1003

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • Alırım bi ho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meduca6116 -- 1 Eylül 2024; 9:35:32 >
  • meduca6116 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun keşke Şişli bölgesini de aktif etseler de kavuşsak. 2 aydır bekliyorum gelmesi için.

• _PowerStaff_ kullanıcısına yanıt

altyapı çalışmaları tamamen bitti ve sadece aktivasyon mu kaldı hocam sizin?

• teamwork kullanıcısına yanıt
    Sanırım aktivasyon kaldı çünkü binadaki kutunun kablosu bağlanalı 2 ay oldu.

Nasıl 350 tl oldu bu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Aktivasyonu yeni yapılan altyapıda kampanya oluyor

• _PowerStaff_ kullanıcısına yanıt

Hocam senelerdir bekliyorum ben proje ilk çıktığı günden beri ne zaman altyapı çekilir diye düşünüyordum kısmet bugünlereymiş, elbet size de sırası gelecektir.

Bunun dışında birşey sormak istiyorum sizce aboneliği iptal edip 0 dan gigafibere başvurmak mı daha iyi yoksa mevcut aboneliği gigafibere dönüştürmek mi

• Türknet ile anlaşmış Bağcılar belediyesi ondan dolayı burada (5 sene olması lazım) yıllık olarak fiyatlar daha düşük tutulmuş

Benim bildiğim mevcutta abonelik varsa Gigafiber de gelince mevcut aboneliği iptal edip Gigafiber'e geçiriyorlar.

• kadir1003 kullanıcısına yanıt

Benim de yeni yapıldı aktivasyon ancak fiyat 499.99 :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeni bölgelerde böyle örnek çok gördüm hocam ama hepsine yapmıyorlar demek ki, bölgesel olarak yapıyorlar

• Hepinize merhaba sütlüce, beyoğlunda ikamet ediyorum. Bulunduğum mahallede fiber var diye gözüküyor ancak adres bilgilerimi girdiğimde gerekli alt yapı bulunmamaktadır uyarısı alıyorum. Diğer sokaklarda ise 1000mbps hız mevcut olarak gözüküyor. Ben daha önceden TurkNet kullandığım için sokakta vdsl altyapısnın olduğunu biliyorum, bu sorunu çözmem için ne yapmam gerekiyor? Son olarak, fiber işlemi mahalle bazında mı yapılıyor yoksa sokak sokak olarak mı ayrılıyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bizim arkadaşlara aktivasyondan 1 hafta sonra kampanyalı fiyat teklifi geldi. İlk aktif edildiğinde normal fiyat çıkıyordu. Beklemenizi tavsiye ederim o yüzden

• Bursa Davutdede mahallesi çalışma devam ediyor olarak işaretlenmiş ancak herhangi bir çalışma göremedim ben. Neye göre işaretlenmiş merak ettim.

Ek: 50 mt yukarısı Yıldırım mahallesi ve oradaki binalara kutular takılalı 3 hafta oldu, ona rağmen orası işaretlenmemiş ancak hiçbir çalışmanın olmadığı Davutdede işaretlenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 4 Eylül 2024; 16:15:30 >
  • Ben Bursa Yıldırım ilçesi yıldırım mahallesin de oturuyorum.

ottoman arkadaşın dediği gibi 3 hafta önce yıldırım mahallesinde bütün cadde ve sokaklarda binalara kutular koyuldu ve dışarıdaki kablolar çekildi eksik olan sadece ne bina dışındaki siyah kutular.

Yıldırım mh bitişik olan Selimzade mahallesinde ise tüm işlemler bitti ve fiber kullanımı aktif halle geldi.

Selimzade Mh, Yıldırım Mahallesi ve Davutdede mahalleleri birbirine bitişik mahalleler fakat Davutdede mahallesinde fiili gözüken hiç bir çalışma yok. Harita üzerinde İşlemleri tamamlanan Selimzade ve Kablo ve kutu çalışmaları biten Yıldırım Mahallerin de hiç bir hareket gözükmemektedir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16bursa1963 -- 4 Eylül 2024; 22:38:56 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.