< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (49. sayfa)
-
-
Merhabalar bağcılar kirazlı mahallesi 1234. sokak kirazlı park evlerinde 2 blok ve 64 daireli ikamet ediyorum kurtulluş caddesi ile kesişen sokakta. Bu bölge yoğun bir lokasyon. Hemen yanımızda 8 blok inşa ediliyor. Bu bölgede turknetin bir fiber altyapı çalışması mevcut mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citykhan -- 4 Eylül 2024; 23:59:0 > -
kirazlı mahallesi için bir çalışma duymadım fakat Bağcılar bölgesi komple gigafiber altyapıya geçiriliyor bu yüzden Kazım Karabekir mahallesinden sonra oraya geçileceğini sadece tahmin ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgenizde sıkıntı var bekletilmesi gerekiyormuş.
hocam bağcılar fatih mahallesi hakkında bir bilgin varmı
-
Hocam merhabalar güngören güneştepe mahallesi için herhangi bir altyapı çalışması planı var mıdır ?
-
Aldığım duyuma göre Bağcılardaki bütün mahalleler yapılacak zamanını beklemeniz gerekiyor
Sorayım bi
Firmadan bilgi paylaşımı olmadığı için kullanıcılardan edinilen bilgilere göre haritayı güncelliyoruz hocam, bu nedenle firma ile bağlantımızın olmadığını ve kesin sonuçlar için firmanın sorgulama sayfasının kullanılmasını belirtiyorum haritada, verdiğiniz bilgilere göre tekrar kontrol sağlayıp güncellerim haritayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bursa osmangazi emek tarafı bilgi var mıdır
-
Yaklaşık 3 hafta önce Yıldırım Mahallesine kutuları taktıkları sırada çalışan arkadaşa sorduğumuzda Davutdede Mahallesi de listede demişti ancak o günden beri en ufak bir hareket yok. Hatta Yıldırım Mahallesinde de o günden beri hiçbir gelişme yok.
Yardımcı olmak için birebir bilgi olması açısından yazayım. Ardışık 3 mahalle olan Selimzade, Yıldırım ve Davutdede Mahallelerinden, Selimzade'de geçen gün çoğu yerde aktif görünürken şu an "1000 Mbps hız adresiniz için planlanıyor" yazıyor.
Yıldırım Mahallesinde ise kutular takıldı ve öylece kaldı, herhangi bir hareketlilik yok.
Davutdede Mahallesinde ise geleceğine dair en ufak bir emare dahi yok.
Şu an için durumlar bu şekilde, eğer bir gelişme olursa bilgilendirme amaçlı yine yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 6 Eylül 2024; 1:6:10 >
-
Bilgi için teşekkürler, yakın zamanda güncellerim haritayı hocam
İzmir'de broşür dağıtım işi olacakmış muhtemelen yeni yerler altyapıya eklenecek şimdiden bilgilerinize
Güzel gelişmeler var, umarım daha hızlı yayılır. Bizim ilçede bi durdu galiba çalışmalar
Sormayın hocam yaa, ben de sırasıyla başımdan geçen şeyleri bi sayfada yayınlamayı planlıyorum yeni altyapı çekilen yerlerdeki arkadaşların bilgilenmesi adına, 1 hafta öncesinden şimdiye kadar başıma gelenleri anlatayım isterseniz size de bi taslak oluşturur.
1,5 hafta önce buraya yazmıştım SMS geldi fakat hâlâ dönüş yok falan diye, 01.09 tarihinde bildirim bıraktım
+altyapı aktifleşti geçmek istiyorum diye
-talebiniz iletildi sizi arayacaklar dediler
ben de bekliyorum ne aran var ne soran, 1 gün sonra ben tekrar bildirim bıraktım aramadılar diye, her bildirimde de ısrarla beni arayınız diye not düşüyorum, gündüz bıraktığım bildirime akşam 11 de dönüş yapıyor
+saat geç olduğu için arama sağlanmadı dilerseniz 09.09 tarihi için randevu oluşturabiliriz
ben de bu bildirime dönüş yapıldığını 2 gün sonra görüyorum ve soruyorum akşam kaça kadar müsait oluyor ekipler çünkü gün içinde işte oluyorum izin almam zor
cevap geliyor
+20:00 mesai bitimi
-en geç hangi saat oluyorsa o saate randevu oluşturun
sonrasında ne arayan vaaar ne soran cevap bile vermiyolar
sonraki gün yani 05.09 tarihinde tekrar bildirim açıyorum geçmek istiyorum diye bu sefer bana telefondan ulaşıyolar bak sen şu Allah'ın işine metrodayım ve tam kesileceği esnada arama geliyor ve kapanıyor ben tekrar bildirime cevap yazıyorum tekrar arayın diye cevap geliyor 13.09 tarihi için randevu oluşturabiliriz tamam 20:00 için randevu oluşturun diyorum saatler geçiyor yine cevap veren yok ben tekrar bildirim açıyorum geçmek istiyorum artık diye, bu sefer telefon çekiyor bir problem yok ve en sonunda 13.09 için randevu alabildim.
ben türkneti 2012 den önce 3 sene aktif 2017 den itibaren de günümüze kadar aktif şekilde kullanan bir müşteriyim faturalarım hasbelkader en fazla 2 kere aksamıştır fakat ara sokakta sıfırdan abonelik açan birinin bağlantısını 1 günde yapıp benim bağlantım için 5 kere bildirim bırakmam ve 1 hafta için randevu verilmesi benim kanıma dokundu açıkçası, türknet eğer saha operasyonunu daha düzenli bir hale getirmezse yeni müşteri kazanayım derken elindeki müşteriden olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benzer durumlar ve gecikmelerden şikayet bir çok kullanıcıda görüyorum maalesef, bencede saha operasyonlarında kendilerini geliştirmeliler. En kısa zamanda kurulumunuz yapılır umarım
Size de tavsiyem olsun eğer altyapı hazırsa sıfırdan abonelik başlatın çok daha hızlı aksiyon alınıyor
Yok maalesef gelecek gibi de durmuyor, bizim ilçede bi iki mahallede başladı çalışma bi kaç sokak yapıp durdu çalışma
Taşeron firmaya yaptırıyolar ve taşeron firmaların yönlendirmesini türknetin sahada OLMAYAN OFİSTEKİ bölge amirleri yapıyor ve bu yüzden de bizim mahallenin ortasında bir alt geçit var oranın bi tarafı 5 aydır yağ gibi internette akıyolar diğer tarafı daha yeni geçiş işlemleriyle cebelleşiyor
manisa merkezde binaların etrafından kablo çekiyorlar, fiber için mi bu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X