Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.361
Cevap
56
Favori
169.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet saha personelleri gerçekten çok berbat bir iş yapıyorlar,

5 eylülde bu akşam için randevulaşmış olduğum ekip benden önce eve varmış ve kapının şifresini verip içeri girip kuruluma başlamalarını istedim, şifreyi girip içeri girmişler fakat kutu resimdeki gibi kapağı açık şekilde bırakılmış ne bir bağlantı ne bir kablo çekimi yapılmış, tekrar türknet e bildirim yapmama rağmen bana sadece ekiplerin en kısa sürede dönüş yapacağı söylenip kimse aramadı. 7 senelik bir müşteriye bu kadar değersiz davranılması çok can sıkıcı bir durum.

• TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • meduca6116 M kullanıcısına yanıt

altyapı çalışmaları bitmeden başvuru yapmamak lazım anladığım kadarıyla. daha kutunun kablo işi bitmemiş.

Görsele göre daha kutunun bağlantı işlemleri bitmemiş. Bir hat girişi görünmüyor ondan çıkıp gitmiş olabilirler. Kutu bağlantısı yapanlar ile daire içi çekenler aynı kişiler değiller, ekip kutuyu boş görünce bağlantı yapmadan gitmek zorunda sinyal yok diye kapatıp çıkmışlardır.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

ne türknet ne bağlantı yapacak kişi doğru düzgün bir bilgi vermeden çıkıp gidiyor ara sokaktaki binaya 2 hafta önce kurulum yapıldı ve şu an kullanıyor

bunları yazarken türknet aradı ve sinyal problemi ve port kurulumunda problem olduğunu söyledi bugün veya pazartesi ekiplerin tekrar geleceğini iletti, son 2 gündür ulaşan kişilerden farklı bir kişiydi

Mertcan Bey'e ilgisi için çok teşekkür ediyorum, çünkü diğer operatörler sadece ve sadece ekiplerin tekrar arayacağını söylüyordu hiçbir bilgilendirme yapmıyordu

Dediğimiz gibi ekipler farklı ve işi layıkıyla yapan kişi sayısı ne yazık ki az canım ülkemde.

Arayan büyük ihtimalle saha sorumlusu olabilir türknet'in en sevdiğim yanı ekiplerde illaki konu ile ilgili bilgisi olan biri çıkıyor. Sizin ana bağlantı yapıldıktan sonra abone girişinizi yaparlar. Aynı sorunu yaşayan arkadaşım oldu abonelik girişi alıyorlardı ancak binada kutu bile yoktu atlamışlar binasını onunki kutu dahil 2 hafta sürmüştü sizinki daha kısa sürecektir.

Hızlı şekilde kavuşmanız dileği ile

Merhabalar, konuyu inceleyebilmemiz adına rica etsek özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • bugün gelip kutu içine bağlantısını yapmışlar muhtemelen pazartesi eve çekim yapılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meduca6116 -- 15 Eylül 2024; 11:18:36 >
    Dediğim gibi sizin kutu atlanmıştır. Olağan işler. TTde olsa 30gün beklerdiniz :D Talebinizi tekrarlayın arada kaynamayın. Biran önce kavuşmanız dileği ile.
  • Patron12 P kullanıcısına yanıt
    bugün zaten istesem de bişey yapamam yarın sabah 9 da benim mesai başlar artık 😂😂
  • Bursa/Yıldırım/Davutdede mahallesi. Bugün takmışlar. Bakalım ne zaman aktif olacak

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Bizim kablo çekilmiş bağlantısı yapılmış kutu olmasına rağmen hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar. Desteğe defalarca kayıt bırakmama rağmen belirsiz bir tarihte yapılacağı cevabını aldım.

• -Blacksmith- - kullanıcısına yanıt

Öyle durumlarda yapacak hiçbirşey kalmıyo siz yine her gün darlayın

• Bursa Yıldırım ilçesi Yıldırım mahallesi tüm işlemler bitti (Kablolama-Bina içi ve bina dışı kutu- bina içi kutunun bağlantısı) Artık aktif olmasın bekliyorum inşallah en kısa zaman da aktivasyon işlemleri biter

• Arkadaşlar kağıthane emniyet evlerinde 1000mbps olduğunu görüyorum haritada ama siteden sorgulama yaptığımda 100 hız gözüküyor her yere bağlanmadı mı ?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugün 6 ile 8 arasına randevu verilmesine rağmen hala daha ne arayan var ne soran, işten çıktığımda sırf metrodayken telefon çekmez de ulaşamazlar diye metrobüs çilesi çekip 3 km yürümeme rağmen böyle bir rezillik artık çileden çıkartıyor. 7 yıllık bir müşteriyi böyle bir duruma düşürmeniz içler acısı, müşteri hizmetlerine kayıt bırakmama rağmen ordan da arayan yok.

Hocam naçizane tavsiyem aboneliğinizi iptal ettirin. Ardından sıfırdan gigafiber başvurusu yapın. 24 saat içinde arayan arayana…. Bırakın onlar sizin peşinizden koşsun. Mevcut aboneye Turknet cepte gözüyle bakıyor. İlgi alaka çok zayıf oluyor. Zaten Giga Fibere geçerken Telekom altyapısı aboneliği iptal edilip sıfırdan Turknet Fiber Aboneliği başlatılacak.

Ben zamanında çok uğraştım ancak böyle çözebildim. Beni 9 ay peşlerinde koşturdular. En sonunda abonelik iptal edilince ertesi gün gelip giga fiberi bağladılar. Normalde daha iyi bir seçeneğim olsa bana bunu yapan firmaya hayatta para kazandırmam ama başka seçenek yok. Telekom daha rezalet. Daha pahalı. Başka alternatif yok. Bunu biliyorlar bunu suistimal ediyorlar. Ben de 2020’den beri abone idim.

• YunusÇ Y kullanıcısına yanıt
    Yazdığımdan 10 dakika sonra şansıma dış kutulara bakan ekibe denk geldim ve onlar sayesinde bölge şefine ulaştım ekiplere yönlendirme yapılacağını ne olursa olsun bu gece ekiplerin gelip bağlantı sağlayacağı söylendi.
  • Kurulum yapan genç arkadaşlar 22:00 gibi geldi ve kurulumu yaptılar. Teşekkürler @TurkNetDestek

Yapılan onca telefon trafikleri, mesajlaşmalar, bildirimler ve beklemekten bezilen durumlar sonucunda dünya çapında interneti allahın bağcılarında bile kullanabiliyorum

Çekilen onca çileden sonra sonuçta değdi mi? Dibine kadar değdi :)

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritasıspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/16768257964
  • bu 12 ay 350 tl gigafiber kampanyası bütün gigafiber bölgelerine geliyor mu bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.