Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aykutt_16 , trtunski Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.354
Cevap
56
Favori
169.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu testi yapanda hep Türkiye içini veya kendi servis sağlayıcısını kullanıyor, Avrupa'daki, ABD'deki bir sunucudan test yapanı görmedim.

• TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritasıspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/16773596995
  • teamwork kullanıcısına yanıt
    Belli olmuyor değişiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teamwork kullanıcısına yanıt

Eskiden yeni kurulum yapılan yerlere 12 ay idi. Şimdi ilk 3 ay 350 sonra normal fiyat olarak çıkıyor kampanyalar

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

bugün aradım bağcılar bölgesi için 200 lira olduğu söylendi ve 12 ay

• Selamlar Bağcılar/Güneşli Mah. bölgesi konusunda bilgi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meduca6116 M kullanıcısına yanıt

Eğer öyle bir şansınız varsa kaçırmayın. 200 diyorlar ama değil 200+modem ücreti olacak ne son 250 final geliyor. modem kiralama ücretleri değişmez ise tabi

valla modem ücreti alınacaksa gelsinler alsınlar modemlerini, çektiği yok bişey yaptığı yok elimdeki tendayı ethernetle bağladım wifi için onu kullanıyorum

Fiberde ne yazık ki modemsiz işlem olmuyor hiçbir ISS'de. ONT cihaz + modem veriyorlar. Oluyor ise ben rastlamadım en azından biri bizi bilgilendirir.

1.000 Mbps’ye Kadar Hız
    1000 Mbps’ye (1) varan hızlarıyla dünya kalitesinde sınırsız fiber internet TurkNet’te! Üstelik taahhüt ve kota yok. Başka operatörden geçişlerde de taahhüt cayma bedelini dert etmeyin, bir kısmı TurkNet’ten! Üstelik aboneliğiniz süresince ₺2.000 değerindeki fiber modem dahil! Mevcut internetinizi iptal ettirmeden de zahmetsizce TurkNet’e geçebilirsiniz. Kurulum ücreti de ödemezsiniz.

sitelerinde böyle bir bilgilendirme var umarım faturada bi çakallık yapmaya çalışmazlar

Merhaba ... ,

Sizi aradım ve yaptığımız görüşmede 18.09.2024 tarihinde sistem tarafından otomatik olarak 12 ay süreli 199,90 TL'ye sabitlenecek şekilde indirim sağlandığını ilettim.

Destek kaydınızı kapatma onayınıza iletiyorum, onayınızdan sonra karşınıza çıkacak olan ankette aldığınız desteği değerlendirebilirsiniz.

İyi günler dilerim. B016

aramada yapılan bilgilendirme bu şekildeydi

Online iş tarifelerim kısmında kampanya indirimi gibi yazması gerek.

Bende 12 ay 349.

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Kurulum ücreti imiş modem değilmiş kusura bakmayın

o da alınmaz yazıyo hocam siz bi türknetle görüşün bence

Biz başka daireye sorgulama yapınca 499'a kurulum ücreti almayız diyor. 200₺ zamanında kurulum ücreti alınıyor idi. 500 yerine 250 ödemek daha iyi. Birde Türk telekomdan cayma faturasını da düştüler sonraki aylar. 179₺ geliyor fatura

• şişli/mecidiyeköy mahallesinde bugün kutu taktılar apartmana, üst caddemiz gülbağ mahallesinde vardı birkaç aydır. müşteri hizmetleriyle görüştüm 2 haftaya aktive olur dediler kardeşim de ekibe denk gelmiş onlar da 10 güne aktive olur demişler. haritaya çalışmalar devam ediyor diye ekleyebilirsiniz. aktive olunca yine bilgi veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokooo -- 21 Eylül 2024; 14:56:21 >

• gokooo G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bana farklı bölgede aynı bilgi verilmişti ama 4 ay olma yolunda ilerliyorum ve henüz aktif edilmedi. Gerçekten şansa aktif oluyor ya da olmuyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PowerStaff_ -- 21 Eylül 2024; 15:45:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt

@zortak CDN'ler sayesinde ABD'deki sunucular ile zaten pek bir işimiz yok. Önemli olan ülke içerisindekiler ve Avrupa sunucuları. Aşağıya birkaç sonuç ekledim, görmüş olursunuz.

Az önce sildiğim mesajımda DH speedtest linklerini işlememişti. Şimdi sonuçlar görünüyordur. Bu arada bu testler internette aktif kullanım varken yapıldı. Az da olsa etkisi olmuştur.

Ek sonuçlar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 21 Eylül 2024; 17:1:1 >

• gokooo G kullanıcısına yanıt

Buzim mahallede her şey bitti sinyal testleri de yapıldı fakat hala VDSL gözüküyor 2 ay olacak

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.