|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (50. sayfa)
-
-
ekibe sordum turknet fiber çekiyorlar, manisa merkezdeki tüm mahallelere çekeceklerini söyledi, kendi sokağımı sordum telefondan harita açtı gösterdi şansıma benim sokak yok :D haritada epeyce turuncu bölge vardı, kabloların çekildiği yerlerde 15inde aktif olacağını söyledi kutular vs koyulmuş hazırmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazzle9 -- 6 Eylül 2024; 15:29:47 > -
Bursa Yıldırım mahallesinde bazı cadde ve sokaklardaki binalarda kutu bağlantıları yapılmış, fakat dışarıda olan ana kablolara bağlanacak kutularda bir gelişme yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16bursa1963 -- 6 Eylül 2024; 18:25:13 > -
Altkaynarca'da bizim sokağın başına koca bir rulo Fiber kablo koymuşlar 1 haftadır belki daha fazla öyle duruyor. Kim koydu acaba belli değil.
-
Yukarıda bahsetmiştim, sahada olmayan saha yöneticileri yüzünden bir mahallenin yarısı bittiğinde başka yere gidebiliyolar -
-
Etimesgut şehit osman avcı mahallesinde bulunan apartmanımıza kablo döşemeye başladılar.
-
Oha 250 mi hangi ilçe hangi mahalle hocam bura
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meduca6116 -- 9 Eylül 2024; 0:6:23 > -
ohalık bir durum yok çünkü 12 ay 350 tl çıkan yerler var. bizde 3 aylık 250 tl sonrası 500 tl çıkmış ancak hiçbir binada kutu yok ve fiber kablolar çekilmedi daha ama sistemde gigafiber gelmiş gözüküyor. superonline kutusu var binada onda da altyapı sorguda altyapı yok olarak gözüküyor. hayattaki şansım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 9 Eylül 2024; 11:22:48 > -
he okey ben 12 ay 250 sandım -
TurkNet hangi mantıkla işlem yapıyor anlamış değilim.
Bir ayı geçmiş bina içi kutularını koyalı ve dışarıdaki kabloları çekmeleri,tek eksik bina dışına belli aralıklarla konulan kutular.
Turknet soruyorsun izinler falan filan muhabbeti.
Onca yatırım yapıyorsunuz bu yatırımları izin almadan önce mi yapıyorsunuz? Bu nasıl bir mantık anlamış degilim. İlk önce izinleri alır altyapının hazırlarsın sonra kabloları çeker bina içi kutularını koyar ve talebe göre bağlantı yaparsın.
Bizde ise tam tersi.
İlk önce kutuları koydular sonra kabloları çektiler be beklemeye geçtiler.
-
tam olarak tam tersi ki talep edilmeyen yerlerin kutu bağlantıları önce yapılıyor -
Tum mahalle o zaman talep etmemiş diyeceğim ama sadecene benim oturduğum binada 3 kişinin talebi var
-
öyle değil hocam bina bazlı bile talep olmayan yerlere gidip önce bağlantı yapıyolar -
Hocam herhangi bir geri dönüş aldınız mı ?
-
Güngören hakkında bir bilgim yok ekstra olarak sahadaki arkadaş şu an hastanede ciğerlerinde sıkıntı varmış, sahadan komple iletişimim koptu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meduca6116 -- 10 Eylül 2024; 23:36:56 > -
Bursa/Yıldırım/Davutdede mahallesine kablo çekip kutuları takmaya başladılar. Bakalım aktif olması ne kadar sürecek?
Selimzade mah. aktif olmuş. Geçen ay bina içi kutuların takıldığı Yıldırım mahallesine ise kalın kabloların bağlanacağı kutuların takılmaya başlanacağını söyledi kablo çeken arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 11 Eylül 2024; 17:13:15 > -
İstanbul pendik kavakpınar mahallesinde yaşıyorum mahallenin yarısı 2 yıl önce gigafibere kavuştu kalan kısmı ise hala bekliyoruz. Sokağımızda çalışma bile olmadı. Ne zaman bağlanacak onu da bilmiyoruz. Neden böyle bir planlama yapıyor türknet anlamış değilim. Sevgili @TürkNetDestek adminleri çalışma olacak mı? -
Hocam Davutdede ki çalışmaları bende gördüm fakat bugün itibari ile konuşursak Yıldırımın mahallesinin hiç bir cadde ve sokağında çalışma yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X