|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (6. sayfa)
-
-
Haritaya ekledim, teşekkürler 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederiz. Mutlu günler -
Pendik Çamçeşme mahallesi için çalışmalar ne zaman başlayacak ve Şimşek sokağıda ihmal etmeden getirecekmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@kadir1003 Merhaba güzel konu olmuş haritaya sadece istanbul' u mu ekliyorsun hocam ? yoksa diğer illeride kapsıyor mu ? Eğer diğer illeri kapsıyorsa
Gigafiber 'in takıldığı mahalleler hepsi bana 10-15 dakikalık mesafede.
Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesi/Peştemalcı caddesi OFDK dağıtım kutusuna kablo takılması bekleniyor daha sonra sinyal gelir.
Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesi/Tintinpınar caddesi Gigafiber kutuları takıldı bu mahallede ofdk dağıtım kutusu görmedim demir marketin orada yerin altına kalın kablo takıyorlardı oradan gelicek sinyal galiba.
Tekirdağ/Süleymanpaşa/Yavuz Mahallesi/Kuyulu Bayır Sokağı bu mahalleyede gigafiber kutuları takılmış ofdk dağıtım kutusuna kalın kablo takılması bekleniyor daha sonra sinyal gelir.
bunlarda benden olsun çorbada tuzumuz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 5 Temmuz 2022; 23:9:18 > -
İstanbul yoğunluklu ancak diğer illeri de ekliyorum hocam bilgi geldikçe, dün gebzeyi güncelledim. Teşekkürler kısa zamanda Tekirdağ’ı da eklerim 👍🏻
benimde tekirdağ için ana konum var ordan diğer mahalleleride yazayım unutmuşum onları
Planlama dahilindeki Mahalleler:
Tekirdağ/Süleymanpaşa/Cumhuriyet Mahallesi
Tekirdağ Süleymanpaşa / Hürriyet mahallesi
Tekirdağ/Süleymanpaşa/100 Yıl Mahallesi
Tekirdağ/Çorlu/Kazimiye Mahallesi
-
Tamamdır hocam bunları da eklerim haritaya
Yeni eklenirse bu konudan bilgi verirsiniz
tamamdır hocam haber ederim.
-
Harita güncellendi.
- Tekirdağ; Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde mahalleler eklendi.
- Kocaeli; Gebze ilçesinde mahalleler eklendi.
-
Hocam elinize sağlık harita için. Görselde 99.90₺ yazyıdr, yeni aboneliklere ise 139₺ yazıyor.
Ben 3-4 yıldır Türkneti kullanıyorum. Gigafiber bölgesindeyim yakında binaya kutuyu koyacaklarmış. Ben 99₺ mi ödeyeceğim o kısmı anlayamadım.
Görseli hazırlarken 99,90 dı hocam sonra yeni abonelere 139,90₺ oldu şimdi herkese aynı tek fiyat politikasındaki gibi
Merhaba, 139,90 TL internet hizmeti fiyatımız. Ses hizmeti için +10 TL faturanıza yansımaktadır. -
İstanbul / Esenler / Mimarsinan Mahallesi / Selimiye Caddesine gelmiş sanırsam ama aktivasyon bekleniyor
Ben 79.sokakta oturuyorum henüz bir kutulama göremedim ama sanırsam @TurkNetDestek (TurkNet) bir mahallede çalışmaya başladıysa o mahalleyi bitirmeden aktivasyon yapılmıyor o yüzden mimarsinan mahallesini çalışmaya devam ediyor olarak işaretleyebilirsiniz @kadir1003
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skynel -- 10 Temmuz 2022; 17:37:33 > -
Merhabalar, binanızda desteklemesi durumunda geçiş işlemleri için biz sizlerle iletişime geçiyoruz. İyi bayramlar diliyoruz -
Hocam çok iyi olmuş kendilerinin böyle bir haritaya ihtiyacı var aslında
-
Nerde 10 15 dairelik binalar var gidip oraya yerleşiyorlar. İlginç doğrusu. Bizim burda 6 birinci etap 7 de ikinci etap olmak üzere toplam 16 blok her blokta 38 daire var. Bunların yarısına yakınını çeksen kendine ki o hız ve fiyatla hayli hayli çeker 200-300e yakın müşteri demek. Neyse.
-
Binamı es geçersiniz diye endişeleniyorum öyle bir şey olmaz değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Planda olan tüm bölgelerimize altyapımızı getiriyoruz, şüpheniz olmasın. -
Merhaba, bilgi için teşekkürler. Ekledim haritaya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X