|
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (5. sayfa)
-
-
Altyapılar tamamlandıkça bu harita güncelleniyor mu?
-
Harita TurkNet ile bağlantılı değil, forumdaki veriler ile oluşturuldu yani forumdaki bilgilere göre güncelleniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bizim tarafımızdan paylaşılan bir harita bulunmuyor. adresinden talep oluşturup sorgulama yapabilirsiniz.
-
Valla sürekli gigafiber-istiyorum adresinden talep oluşturuyorum, umarım canlarına tak etmez de beni sona atmazlar :=), umarım olumlu geri dönüş olurda buraya öncelik verirler :)
-
Her talep ekipler tarafından değerlendirilmektedir, bu şekilde bir durum da asla yaşanmaz merak etmeyin -
hocam evimin dibine kadar gelmişsiniz ha gayret bi adım daha gelin yaklaşık 500 metre kurtalım şu dertten
-
Merhaba, sitemiz üzerinden talep olarak adresinizi iletmenizi rica ederim. -
Acildigindan beri iletiyoruz hadda eski sistemde site yoneticisi olarakta basvurduk gelisme yok 7 aydir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki büyük bir firma olarak siz neden yapmıyorsunuz bunu ? bu arkadaş uğraşıp ücretsiz olarak sunduğuna göre çok zor olmasa gerek. google maps üzerinden yapıp bu şekilde bile paylaşsanız yeterli olur insanlar için. yüksek hızlı internet için ev taşımayı göze aldığımı düşünelim mesela, sizin altyapınızın olduğu yerleri bilmem ve ona göre ev bakmam lazım.
-
bağcılar da demirkapı mahallesi için bir çalışma planı var mıdır acaba? teşekkürler
-
Merhaba, üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Gaziantep için planlamaya alınan bir bölge var mı acaba?
-
Merhaba, planlama süreçleri ve yerleri değişklik gösterdiği için net bilgi maalesef iletemiyorum. sayfamızdan siz de adresinizi talep olarak paylaşabilirsiniz.
-
Bunu yapmamalarının birkaç sebebi var.
1. Yaptıkları altyapı aslında çok az yerde olduğu için bunu gösterip insanları üzmek istemiyorlar.
2. İnsanlar bu bölgelere hücum edip kira fiyatlarını uçurur ve hoş durumlar oluşmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüksek hızlı internet için kira fiyatı arttıracak kadar bir talep olmaz diye düşünüyorum ben ülkemizde. Umarım altyapıyı iyice büyütüp ilerde böyle bir haritayı kendileri sunarlar.
-
Ben hiç taşınmadım ama taşınacak olsam gigafiber olan yere gitmeye çalışırdım. Umarım gigafiber hızla ilerler, türknete verdiğimiz paraların bu altyapıya harcanması güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ONU YAPTIM DAHA ÖNCE BİR GERİ DÖNÜŞ OLMADI.SİZİN VEREBİLECEĞİNİZ BİR BİLGİ VAR MI
-
Aktivasyon plan ve süreçler sürekli değişiklik gösterdiği için net bilgi maalesef iletemiyorum. -
Küçükçekmece İnönü Mah. gigafiber geldi. Oralara bi el atabilirseniz güzel olur haritada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X