buna ne diyorsun hocam? ![]() |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (75. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben bu iddialar üzerine Kağıthane belediyesini Cimer'e şikayet etmiştim ertesi gün telaşla beni aradılar. Para mevzularını yalanladılar turknet ısrarla havai fiber götürmek istiyor bina sakinleri izin vermeyebiliyor dedi. Bize altyapı için herhangi bir başvurusu yok demişti hatta turknet e ceza bile kesmişler bu olaylar üzerine. Ama 2025 senesi için tekrar anlaşmışlar belediye ile santrale yakın yerlere tekrar kurulum yapılacak dendi. Hatta bana yukarıda ss attığım yetkili Türkiye geneli altapıdan sorumlu olan kişiymiş kendisi söyledi.
-
Merhaba hocam, acaba kiminle iletişime geçtiniz. Bende bir konuşmam isterim. Çünkü tam binamın karşısında gigafiber altyapısı var. Arkadaşımı aylar önce geçirdik türknete.
Bende bir konuşayım acaba planları arasında mı vs diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dm attım
-
Ben demiştim kablonet çıkmıştı, şimdi turknet geldi. Bazı binalara turknet kutusu takıldı. Yollar kırılıp boru geçirildi. Bu sefer kesin.
-
yanlış hatırlamışım pardon. hayırlı olsun o zaman
-
-
lokasyon neresi hocam?
-
İstanbul Büyükçekmece Çakmaklı mahallesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hürriyet Mahallesine altyapıyı ilk getiren baya abone kazanır. Hiç bir firmanın fiberi olmayan şehrin göbeğinde bir mahalle.
-
Benim mahalle farklı hocam üsküdar 😃. Aziz Mahmut Hüdayi Mh. altyapı kuruldu geçen seneden beri aktif ve 50mt dibimde gigafiberli bina mevcut. Benim sokağa inatla getirmediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 14 Şubat 2025; 1:42:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
turknet çok değişik firma, seneler sonra altyapı getiriyor kablo çekiyor ama kutu koymuyor kutu koyuyor aktif etmiyor senelerce bekletiyor falan çok değişikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X