Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.511
Cevap
61
Favori
183.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kafalarına göre takılıyorlar. 40 yıllık binaya çektikleri oluyor. Hizmete ihtiyacı olan bölgelere yatırım yok. Bakalım, beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Ankara'dan başvurdum. Oturduğum sitede 108 daire var ve çevrem hep 20-25 katlı bina ona rağmen 2 senedir gigafiber bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, kusura bakmayın hata için  

• can0696 kullanıcısına yanıt
    talep cok olursa hizli geliyor gigafiber suan yanlis bilmiyorsam keçiören yenimahalle etimesgut çankaya ilçelerinde bazi mahallelerde var

• alprkrkmz A kullanıcısına yanıt

Yayılım sistemleri çok saçma ondan laf edemiyoruz. TT de en azından muhatap var gidip sorabiliyorsun bunlarda sağır dilsiz mod.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt
    Abartmadan söylüyorum ben taşındığımda Türk telekom'un fiberi vardı. Alternatif olsun diye öylesine Turkcell arayıp başvuru yaptım ve 3 ay içerisinde fiber çektiler. Turknet'i istemem'deki ana temel upload hızının sınırlandırılmıyor olması.

• İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci’de 2 yan site olan Parlementerler’e Türknet gigafiber gelmiş bizim site 3 kat daha büyük bize hala gelmedi. Türknet’e yalvarıyorum kurtarın bizi, bakın burada Superonline’dan kimse memnun değil prime saatlerinde interneti kullanılamaz seviyede yavaşlatıyorlar. Akşam 8 gece 2 arası hiçbir şey çalışmıyor. Bölgedeki tek fiber altyapı tekel olmanın da cesareti ile rezalet hizmet sunuluyor. İnsanlar fiberden vdsl’e geçmeye başladı. Türknet umuyorum tez zamanda bölgenin en büyük sitesine de giga altyapıyı getirir

• İzmir/Bornova/Atatürk mahallesi ne durumda ? TTnet bezdirdi beni..

• 2.5 yıldır Tekirdağ süleymanpaşa Cumhuriyet mahallesi planlamada gözüküyor büyük ihtimal bizim çocuklar görür artık türknet fiberi bizim ömür yetmez 

• bil21 kullanıcısına yanıt

2.5 yıl öı? ben 6.seneye gidiyor 3 sokak ötemden altyapı getirtmeye çalışıyorum :)

26 aydır hem TT hem SOL getirmeye çalışıyorum.

TT başından atıyor dçnüşüm var ve yoğun bölge diye ( özel fiber talebine bile dönüş yapamıyorlar)

SOL Kaynarcadaki bayi bakıyor yeni el değiştirdi sözleşme imzaladık keşife gelecekler bu ay bakalım.

• ekostros kullanıcısına yanıt

Aynı durum, tam karşımdaki gözümle pencereden baktığım iki siteye geldiler, bize gelmediler. Bunla ilgili konu da açtım. SansürOnline'dan kurtulmak için tek çarem ama bize gelmediler...

• Ben saldım artık uğraşmıyorum 2024 te kablonet fiber geldi bu senede türktelekom fiber kablosu çekildi kutusu takılcak şuan 650tl ye 500/75 fiber kullanıyorum türknet benim için olmazsa olmaz değil he olursa süper olur o ayrı

Size önerim tek başınıza yapmaya çalışmayın mahallenizde veya binanızda gençler varsa bu işe meraklı onları ikna edin onlar zaten ailesini ikna ediyor.

Sokaktaki çoğu başvurusunu kendim yaptım zaten Turknet tarafına başvuruya göre dönüş tamamen hikaye inanmayın :)

Mahalle toplam nufüs 73.000 konut sayısı 31000 dükkan sayısı 3000. Sadece TOKİ'nin 3 bitirilmiş 3 faal inşaat mevcut :)

SOL 2 yıl önce altyapısını hazırladı İBB'nin inşaat projesine yönelik oradan Mahalleye dağıtıyorlar talebe göre ama 2 yılda toki ve sitelere çekebildiler sadece.

TT dönüşüm adı altında sitelere öncelik vermiş durumda geçen gittiğimde sadece siteleri projelendiriyorlardı bütçe başvurusu için kendimi de araya kattım ama onaylanacağını sanmam :)

Şu an derdin 24mbps den kurtulmak sonrasına bakacağım   Ev benim olmasa çoktan kaçmıştım birazdan toplantım var prime time dışında yapmaya çalışıyorum işlerimi mesela içinde olursa yığılmadan dolayı iş yapamaz hale geliyorum. Uydu interneti mevcut yedek olarak bu havada berbat ötesi kendisi.

Not: Tuzla/Aydınlı da yaşıyorum  

Bir not daha önüm arkam çaprazlarım hepsi TT ve SOL fibere sahip, müstakil ev değil, 3 blok 25 daire site  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 6 Şubat 2025; 23:40:52 >

• Taşının arkadaşlar, yoksa Fiber hayal, Fiber olan bir yere taşının

• Beyler, dün linkedin üzerinden turknet yetkilisi ile yaptığım sohbette kendisi bana Kağıthane bölgesi 2025 yılı için tekrar planlamaya alındığını söyledi.

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

ama nereleri ?

Ben de aydınlıdayım. Siz ne taraftasınız

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Santrale yakın olan yerler dedi ama ben turknetin santraline hiç rastlamadım saha dolabına vs bilemedim o yüzden

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.