Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.491
Cevap
61
Favori
182.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türknet tamamen Kağıthane de altyapı yaparsa senin sayende dostum  Ayrıca santral konusunu anlayamadım eğer TT santrali kastıysa bildiklerim şunlar. Kağıthane Hürriyet ve Çağlayan Mahalleri Beyoğlu/Şişli santralini kullanıyor. Gürsel Mahallesi Perpa Şişli santralini kullanıyor. Benim bildiğim en azından Kağıthane'nin bu kısmı için Kağıthane ilçe sınırları içinde TT santrali yok. Aslında Hürriyet Mahallesinde ki yeni yapılan elektrik trafosu belediye imarında telefon santrali diye gözüküyor ama senelerdir öyle gözükür ve şimdi Çağlayan Gaz izole ismiyle trafo merkezi yapıldı. Ama tahminim Türknet kurumsal iş merkezi, plaza ve siteleri santral için kullanıyor. Fiber için büyük santrallere gerek yok dağıtık şekilde kullanılabiliyor.

• msdos34 M kullanıcısına yanıt

valla linkedin üzerinden iletişime geçmediğim kimse kalmadı, inat ettim getirtecem :D bu arada türknetin kendi santrali olsa gerek

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Hocam kime yazdın özelden iletebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprkrkmz A kullanıcısına yanıt

Kendi dairem Saydam Sokak Gürpınar caddesi tarafına bakıyor.

Aile binamız Shell karşısı Osman Gazi yanı  

Ben artık ikna oldum kaçakta olsa getirteceksin hocam  Kağıthane Hürriyet Mahallesi için şunu diyebilirim Türknet genel merkezi hemen yanı başımızda kuş uçuşu 1 km ama mum dibine gerçekten ışık vermiyormuş. Genel merkez yakın olduğundan illaki vardır bir yerde santralleri.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Biraz uzağız. Aydınlı ilkokulu tarafındayım ben de. Geçen gün file nin orda çalışma vardı yol ortasında. Ama elektrik mi yoksa internet mi göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

torun center da genel merkezleri 1 km den fazladır ya tahminimce

• İki senedir sabırla bir mahalle ötemden bana ulaşmasını bekliyorum. Etrafım sarılmış ama bize nasip olmamış henüz :D Duyumlar almaya başladım geleceğine dair ama bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz.

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • Bazı arkadaşlar Kafalarına göre çekiyorlar kabloyu demiş ama , Bölgenize geldiği zaman arayın mail atın anında Apartmana , Sokağa Gigafiber teknolojisini getiriyorlar. Ben öyle yaptım Şahane şekilde kullanmaktayım TurkNet 'in Fiber internet hızını.

• Beylikdüzünün nerdeyse tamamına getirmişler bu ne hız ancak cumhuriyet mahallesini unutmuşlar hala erişemiyoruz henüz

Kuş uçuşu 1 km yürümeyle 1,5 km arabayla 2 km Kaynak: Google Maps  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos34 -- 9 Şubat 2025; 10:8:15 >
    sizinki 3 sokak , benimki direkt üst sokak 😂 50 metre ya var ya yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bakalım sınırları zorlayacağız

• BasbugAtaturk kullanıcısına yanıt

inşallah gelir hocam

• Üsküdar Muratreise bu sefer %% altyapı getiriyorlar, ekleyebilirsiniz. Bazı binalara kutuları takmışlar. Yolları kırıp boru geçirdiler. Umarım hızlı biter.

Merhaba, proje ekibimiz adresinizin olduğu bölgenin imalat tipine uygun olmadığı bilgisini paylaşmıştır.

böyle yanıt geldi. 50 metrede ne değişiyosa artık 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kafalarına göre takılıyorlar acayip bir firma ya

Dün gece konuştuğum yetkili bu sene içinde gelecek dedi bakalım beklemedeyiz

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt

sanırım o mahallede daha önce çalışma var denmişti ama superonline çıkmıştı. eğer aynı mahalleden bahsediyorsak turknet kesinmiki?

• alprkrkmz A kullanıcısına yanıt

Elektrik ya da iskidir. Şuan Pendik ve Tuzla da kazı yasağı zamanı zorunlu olmadıkça izin çıkmaz kimseye.

Ben TT ve SOL'u 2025 içinde çektireceğim darısı sizin başınıza.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.