Türknet tamamen Kağıthane de altyapı yaparsa senin sayende dostum |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (74. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
valla linkedin üzerinden iletişime geçmediğim kimse kalmadı, inat ettim getirtecem :D bu arada türknetin kendi santrali olsa gerek
-
Hocam kime yazdın özelden iletebilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi dairem Saydam Sokak Gürpınar caddesi tarafına bakıyor.
Aile binamız Shell karşısı Osman Gazi yanı
-
Ben artık ikna oldum kaçakta olsa getirteceksin hocam
Kağıthane Hürriyet Mahallesi için şunu diyebilirim Türknet genel merkezi hemen yanı başımızda kuş uçuşu 1 km ama mum dibine gerçekten ışık vermiyormuş. Genel merkez yakın olduğundan illaki vardır bir yerde santralleri.
-
Biraz uzağız. Aydınlı ilkokulu tarafındayım ben de. Geçen gün file nin orda çalışma vardı yol ortasında. Ama elektrik mi yoksa internet mi göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
torun center da genel merkezleri 1 km den fazladır ya tahminimce
-
İki senedir sabırla bir mahalle ötemden bana ulaşmasını bekliyorum. Etrafım sarılmış ama bize nasip olmamış henüz :D Duyumlar almaya başladım geleceğine dair ama bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz.
-
Bazı arkadaşlar Kafalarına göre çekiyorlar kabloyu demiş ama , Bölgenize geldiği zaman arayın mail atın anında Apartmana , Sokağa Gigafiber teknolojisini getiriyorlar. Ben öyle yaptım Şahane şekilde kullanmaktayım TurkNet 'in Fiber internet hızını.
-
Beylikdüzünün nerdeyse tamamına getirmişler bu ne hız ancak cumhuriyet mahallesini unutmuşlar hala erişemiyoruz henüz
-
Kuş uçuşu 1 km yürümeyle 1,5 km arabayla 2 km Kaynak: Google Maps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos34 -- 9 Şubat 2025; 10:8:15 > -
sizinki 3 sokak , benimki direkt üst sokak 😂 50 metre ya var ya yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım sınırları zorlayacağız
-
inşallah gelir hocam
-
Üsküdar Muratreise bu sefer %% altyapı getiriyorlar, ekleyebilirsiniz. Bazı binalara kutuları takmışlar. Yolları kırıp boru geçirdiler. Umarım hızlı biter.
-
Merhaba, proje ekibimiz adresinizin olduğu bölgenin imalat tipine uygun olmadığı bilgisini paylaşmıştır.
böyle yanıt geldi. 50 metrede ne değişiyosa artık 😃
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kafalarına göre takılıyorlar acayip bir firma ya
-
Dün gece konuştuğum yetkili bu sene içinde gelecek dedi bakalım beklemedeyiz
-
sanırım o mahallede daha önce çalışma var denmişti ama superonline çıkmıştı. eğer aynı mahalleden bahsediyorsak turknet kesinmiki?
-
Elektrik ya da iskidir. Şuan Pendik ve Tuzla da kazı yasağı zamanı zorunlu olmadıkça izin çıkmaz kimseye.
Ben TT ve SOL'u 2025 içinde çektireceğim darısı sizin başınıza.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X