Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.492
Cevap
61
Favori
182.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TurkNetDestek Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi Ortaokul Caddesi no.1 de oturuyorum benim yanımdaki binaya turknet kutusu kurulmuş benim binam içine de kutu kuracak mısınız ?

• Ben 2 aydır sokak dağıtım kutusundan 10 metre kablo çektiremedim. İşiniz Türknet'e kaldıysa yandınız. @TurkNetDestek

• Bu ülke de "tanıdığınız" yoksa parayla bile olsa bir iş yaptıramıyorsunuz maalesef.

• alprkrkmz A kullanıcısına yanıt

Evora'ya gelmiş acaba aynı mahallede diğer binalara da getirirler mi? Ben de aynı mahalledeyim..

• Sitede binalara siyah giga fiber kutuları konulmuş, kablo bağlantıları kutuya yapılmış. Tahmini ne kadar sürede aktif olur? Bilgisi veya tecrübesi olan arkadaş var mıdır? Yer: İstanbul Büyükçekmece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ferdifix kullanıcısına yanıt

mahalle?

• Tigrela kullanıcısına yanıt

İnşaallah. Alt taraftaki Esenyalı zor sanki. Ama şu an aydıntepe ve Aydınlı üzerinden ilerliyor gibi. Aydınlıda emlak konut sitesinde de var diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprkrkmz -- 4 Şubat 2025; 7:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Büyükçekmece Çakmaklı mahallesi

Aydınlı'da sadece Esenyalı çıkışındaki Emlak konutta mevcut gerisi için bir planlamaları yok. Nerede ise tüm sokaklara sorgulama yaptım TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası 

• Sitelere gigafiber çekilme süreci böyleymiş

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

Bina içine konulan kutu bu dostlar türknet midir bilemedim TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

evet turknet, buda fiber çekme yöntemi türk telekom gibi. sizinki sitemi? çakmaklıda az yerleşim yeri varda

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Aydınlı gelişen bir bölge. Neredeyse her yer site ya da yeni yapı. TurkNet gidip 3 5 yıla kentsel dönüşüme girecek kavakpınara yatırım yapıyor. Altyapıları kim planlıyorsa işten atmaları gerek.

Evet site

Bu aşamadan sonra aktif olması nekadar sürer acaba bilginiz varmıdır aşağı yukarı

ortalama 1 ay biliyorum

Esenyalı'da değilim. Evora'nın alt tarafındayımhocam :) Site olmadığı için bilmiyorum gelir mi ama, bakalım

• Elimizi açtık, hep birlikte bekliyoruz :)

• Tigrela kullanıcısına yanıt

Kavakpınarda ayakta zor duran binalara bile çekiyorlar. İnşaallah size de gelir.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.