@TurkNetDestek Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi Ortaokul Caddesi no.1 de oturuyorum benim yanımdaki binaya turknet kutusu kurulmuş benim binam içine de kutu kuracak mısınız ? |
TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (72. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben 2 aydır sokak dağıtım kutusundan 10 metre kablo çektiremedim. İşiniz Türknet'e kaldıysa yandınız. @TurkNetDestek
-
Bu ülke de "tanıdığınız" yoksa parayla bile olsa bir iş yaptıramıyorsunuz maalesef.
-
Evora'ya gelmiş acaba aynı mahallede diğer binalara da getirirler mi? Ben de aynı mahalledeyim..
-
Sitede binalara siyah giga fiber kutuları konulmuş, kablo bağlantıları kutuya yapılmış. Tahmini ne kadar sürede aktif olur? Bilgisi veya tecrübesi olan arkadaş var mıdır? Yer: İstanbul Büyükçekmece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mahalle?
-
İnşaallah. Alt taraftaki Esenyalı zor sanki. Ama şu an aydıntepe ve Aydınlı üzerinden ilerliyor gibi. Aydınlıda emlak konut sitesinde de var diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprkrkmz -- 4 Şubat 2025; 7:34:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyükçekmece Çakmaklı mahallesi
Aydınlı'da sadece Esenyalı çıkışındaki Emlak konutta mevcut gerisi için bir planlamaları yok. Nerede ise tüm sokaklara sorgulama yaptım
-
-
-
evet turknet, buda fiber çekme yöntemi türk telekom gibi. sizinki sitemi? çakmaklıda az yerleşim yeri varda
-
Aydınlı gelişen bir bölge. Neredeyse her yer site ya da yeni yapı. TurkNet gidip 3 5 yıla kentsel dönüşüme girecek kavakpınara yatırım yapıyor. Altyapıları kim planlıyorsa işten atmaları gerek.
Evet site
Bu aşamadan sonra aktif olması nekadar sürer acaba bilginiz varmıdır aşağı yukarı
ortalama 1 ay biliyorum
-
Esenyalı'da değilim. Evora'nın alt tarafındayımhocam :) Site olmadığı için bilmiyorum gelir mi ama, bakalım
Elimizi açtık, hep birlikte bekliyoruz :)
Kavakpınarda ayakta zor duran binalara bile çekiyorlar. İnşaallah size de gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X