Şimdi Ara

Turknet Gigafiber diğer şehirlere gelmeye başlamalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankara'nın hangi bölgeleri için çalışma yapacaksınız acaba? Keçiören tarafında olacak mı çalışmanız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli @TurkNetDestek

Kadıköy Kozyatağı Mah ve Göztepe Mah Giga fiber projesiniz olacak mı bilgi rica ederim

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle bilgisini de PM üzerinden paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ancak talebinizi not aldım. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek

kadikoy caferaga mah. cemal sureya sokak icin bir calisma var mi gelecekte?

• asdzxc456 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Proje ekibimiz ile paylaşmak için talebinizi not aldım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

bu bolgede herkes 100 mbit net kullanıyor fiber. eger gigafiber'ı bu bolgeye getırırsenız hem bızım ıcın hem sırketınız ıcın kazanclı cıkarsınız.

•  Arkadaşlar boşuna semt mah yazıyoruz kısacası hiç bir mah ve semtte yatırım yok  kendinizi hiç bir zaman geliştiremeyeceksiniz @TurkNetDestek

Nasıl yok İstanbuldaki 5 6 ilçede fiber var ve 100 200 ve 1 gigabit paket seçenekleri var. Baya sallamışsınız şuan türkneti gömmek için 😁 şunan kimsenin yapmadığını yapıyor hızlı ve ucuz internet veriyor 1 gigabit internet 270 TL diğer firmaları araştırın bu hızı1.000tl te veriyorlar.
  • HoneyMonkey kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben talebinizi not aldım ve proje ekibiyle paylaştım. Ancak bu konuda süre bilgisi veremiyorum. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.
    Merhaba, gigafiber altyapısı konusunda yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı içerisinde İstanbul, İzmir ve Ankara'nın bazı ilçe ve mahallelerine hizmet vereceğiz.
  • Ben TurkNet'e şikayetim varsa şikayetimi Memnuniyetim var Memnuniyetimi iletirim İstanbul ilimizde var tabi ama çok az semtlerde. Forumdaşların istedikleri semtleri okuyorum hepsine @TurkNetDestek Yatırımda yok diyor :) ondan dedim selamlar.

Kadıköy ileçesi ;

Kozyatağı Üst ve Alt kısımlar

Göztepe

Caddebostan

Semtlerini unutmayın :).

Selamlar. @TurkNetDestek

Fibere yeni başladılar çünkü bu sebeple az ilçelerde var birde özel şirket oldukları için kaynak ya ayırmak lazım sonuçta 1 GB destekleyen cihazlar ucuz değil.
    Merhaba, adresinizi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIE Santa Monica

Ankara'nın hangi bölgeleri için çalışma yapacaksınız acaba? Keçiören tarafında olacak mı çalışmanız?

Bende Keçiören'deyim. Büyük ihtimal Çankaya, Çayyolu, Oran vs. gibi yerlere gelir. Yani öyle tahmin ediyorum.

• Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Keçiören'in bazı mahalleleri için 2021 yılı içerisinde gigafiber çalışmamız yapılacaktır. Mahalle bilgisini iletmeniz durumunda sorgulama yaparak size bilgi vereceğim.
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hocam inanılmaz bir durum.Şu an gerçekten çok üzülüyorum.Bize çok yakın olan Etlik mahallesine Gigafiber geliyormuş, Emrah mahallesine gelmiyor.O kadar istiyordum en başından beri.. Umarım sizin oturduğunuz alana gelir.Ben hala daha Emrah mahallesinede getirtebilmek için uğraşıyorum.Mahalleye gelebilmeleri için ne yapmam gerektiğini, nelerin olması gerektiğinden de keşke bahsetse sevgili @TurkNetDestek ekibi.

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben talebinizi not aldım ve proje ekibiyle paylaştım. Ancak bu konuda süre bilgisi veremiyorum. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.

Anlayamadım.Emrah mahallesine gelecek misiniz yani? Süre bilgisi veremiyorum demişsiniz @TurkNetDestek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.